Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

generalnie jest wesolo bo na nude narzekac nie moge. czekam teraz na D jak z pracy wroci i jedziemy kupic wykladziny i farby... mam nadzieje ze cos znajdziemy
jutro bede latac za kuchenka o ile pogoda dopisze;-)
predzej wykituje gdzies na ulicy pod plotem zanim cos sie sie ruszy z badaniami i leczeniem
skonczylo mi sie rano mleko modyfikowane, a do miasta mialam zadaleko zeby leciec. mlody juz wyl za mlekiem wiec wlalam mu do butelki zwyklego zagrzalam w mikrofali, dosypalam kleiku i czekalam na efekty. okazalo sie ze toleruje bez problemu, kupa byla normalna, wiec postanowilismy mu dawac zwykle pol tluste. 

skurczybyk wszystko komentuje, a jak sie zaczyna klucic ja mu czegos nie pozwalam to ja nie wyrabiam i niestety zawsze wybucham smiecham... normalnie komedia

ehhh
na szczescie jest wszystko w pozadku pomijajac sluzbe zdrowia ale na to nie ma mocnych

miejmy nadzieje ze wszystko sie szybko wyjasni i dojdziesz do wpelni zdrowia 3mam kciuki.
a co do pogaduszek dzieciaczkow to fajna sprawa jak tak zaczynaja gadac po swojemu:-) moja Victoria jak juz pisalam wczesniej zaczela krzyczec i jest z tego bardzo szczesliwan i dumna ze wydaje z siebie dzwieki

.