reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dzień Dobry

olcia_rom fajnie że z zębem już troche lepiej. Pamiętam że jak byłam w ciąży to najpóźniej o 9-tej chodziłam spać:-)

asinka_z fajnie że Milence podoba się w przedszkolu. Jak skończą remont to będzie miała super miejsce do zbawy:-)

sylwia.m ile kartonów zdołałaś już spakowć

My wczoraj zapisaliśmy Julkę do przedszkola.prwdopodobie zacznie po Wielkanocy. Akurat w Lany poniedziałek kończy 3 lata.

reklama
Witam sie z rana:-)
my dzis pobudke mialysmy wyjatkowo wczesnie w porownaniu do poprzednich kilkunastu dni bo o 8.10:szok: a ostatnio wstawalysmy ok 9.10:-p:-p

dzieki dziewczyny za odpowiedzi na moje pytanie.
Ja tez mam bardzo nieregularny cykl wiec podobnie tak jak ania nie znam dnia ani godziny. bo pierwszy okres mialam jakis miesiac moze poltora po porodzie i dopiero teraz kolejny:wściekła/y::wściekła/y: kurcze chyba musze sie wybrac do GP na wizyte i umowicc sie na zalozenie tej wkladki co maja juz niektore dziewczyny bo teraz to nie ma zartow:-p:-p nie mowie ze nie chce wiecej dzieci ale jeszcze nie teraz:-D:-D moja niunia mi w zupelnosci wystarcza:-D:-D

olciarom ja bedeac w ciazy tez mialam lekarstwo w zebie tyle ze mnie nic przed tym lekarstwem nie bolalo ale dentystka cos tam zaczela wiercic i wcisnela mi cos w zeba no ale po jakims czasie wszystko wypadlo i zostala mega dziuraaaa wiec juz nie moge doczekac sie kolejnej wizyty u dentysty. a jesli chodzi o pore spania to ja bedac w ciazy nie chodzilam spac pozniej niz 22 z reszta teraz tez tak jest:-p moja niunka zasypia i ja niedlugo po niej:-p

agnieszkauk udanych zakupow zycze:-)

Jesli chodzi o panele czy wykladziny to mam podzielne zdanie bo nie wiem jak u was ale u mnie ciagnie od podlogi wiec woolalabym wykladziny ale znowu panele szybsze w utrzyaniu czystosci bo ja nie lubie odkurzac:-p
W salonie w kuchni w pokoiku malej i naszym mamy panele natomiast w drugim pokoju i na schodach i przedpokoju mamy wykladziny tam gdzie panele to sprzatam ja a tam gdzie wykladzina sprzata moj maz:-p:-p wiec obowiazki podzielone:-p

asinka i bylo sie tak denerwowac?:-p super ze malej podoba sie w szkole:-)

Oki widze ze dzis znowu sloneczko swieci wiec musze wybrac sie na spacer zanim mala mi usnie bo skonczy sie tak jak wczoraj.
A swoja droga to mamy super pogode jak na polowe listopada prawda? nie pamietam zeby w zeszym roku taka pogoda byla.
Az boje sie jak pojedziemy do pl bo tam wcale tak pieknie nie jest jesli chodzi o pogode:no:

Pozdrawiam was

Hej:-)

4muchy jeszcze nie zabrałam się za pakowanie:zawstydzona/y: Nie wiem od czego zacząc pomijając fakt, że wogole mi się nie chce:sorry:

Agaam wow ale wypracowanie nasmarowałaś;-):-D

Ja czekam aż moja mała księżniczka się wyśpi i jadę do centrum bo Rafałowi telefon się rozkraczył i przy okazji chyba pójdę zapytac się o przekuwanie uszu:tak: Pod warunkiem że Marcel będzie grzeczny:sorry:

Czesc babeczki
Widze ze nie ja jedna jestem dumna z dzieci po zebramiu szkolnym :tak:madere mamay dzieci:-)
Sylwia jeszcze nie znalazłam łozka ,ale zaczne chyba juz po swietach ,tak konkretnie. Jak u Was przeprowadzka?
Tynia i Wiki staliki odjazdowe , ale zdecydowanie drugi bezpieczniejszy przy Twojej szybkiej Wiktori.:-D
Agnieszka Uk jak czytam o Twoich wyczynach w kuchni to mysle o jednym . Dlaczego Ty omijasz nasze spotkania?? my biedne musimy jesc te sajgoni i sajgonki:-p:-p
Olcia _rom ja tez odbiegam od zycia nocnego na forum :-D Zeby ten zabek dał juz spokuj na stałe.
Agaam pogoda piekana ,wiec zycze miłego spacerku.
Mojadzidzia praca daje w kosc , ale wiesz jak fajnie miec swoja kase i byc miedzy ludzmi , i mez scigac w domu do robaty.

Ja też się witam z rana ;)
Pogoda za oknem śliczna, wygląda na ciepełko. Choć u mnie w domu ogrzewanie włączone. Niestety mieszkanie od strony niesłonecznej :zawstydzona/y:, Strasznie nad tym ubolewam. Ja leniwie i powoli zbieram się do pakowania. Pewnie i tak Łukasz będzie pakował. ;-)
Katin Ty masz dziś wolne, co tam u Ciebie?
Ania1812 gdzie kupowałaś kopiec kreta, bo mam jutro gości i obiecałam właśnie kopiec kreta.
Jstysiak właśnie mi opowiadał że jakaś obca baba :-D:-D:-D:-D:-D go zaczepiała. A jak wsiadłam do auta to Mati od razu mi relację zdała, że pani była. Nic się przede mną nie ukryje. Czasami moje dziecko mówi jak tata wraca z pracy że pan był :-D:-D:-D.
4muchy czy to jest przy szkole to przedszkole? Jak ja zapisywałam mała to mi powiedzieli że dopiero od września, a przecież kończy wcześniej niż Twoja (co prawda tylko dwa tyg).
AgnieszkaUK udanych zakupów życzę. Nie żałuj sobie. Każda z nas lubi sobie kupić coś nowego i ładnego.
Tynia stolik jak się domyślasz nie w moim stylu ale ładny. A Ty który wybrałaś?
Olcia_rom to z Ciebie taka pedantka jest ;-);-);-). Jeżeli o aktywność forum, to raczej nie ma reguły. W weekendy jest spokojniej, a tak to jest różnie.

roksana przedszkole jest przy szkole Adasia. Pani w biurze powiedziała że być może, nie jest dokładnie pewna. Jest fajna obcja że można zapisać na rano i na popołudniu tak jak w większości przedszkolach ale jest też obcja że dwa i pół dnia w tygodniu.

Cześć:-)

My już po spacerku i zakupach:-)

4MUCHY-ale na te dwa to dni to na cały dzień???

AGAAM-to fakt że jest ciutke chlodniej od paneli,ale zobaczysz jakie zbawienie będzie jak Wiktoria zacznie sie uczyć sikać:tak:pamiętam jak Kuba uczył się sikać,chodziłam i tylko prałam tą wykładzinę,no ale ile się nawściekałam na biedne dziecko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A teraz to luz Dawid mi sika na podłogę ,a ja spokojnie wytrę i już czysto:tak:za to gorzej jak mi siądzie na rogówkę i wtedy się z sika:wściekła/y::wściekła/y:

OLCIA ROM-ja też jak byłam wciąży byłam senna i wcześnie chodziłam spać:tak:

KATIN-no to Tobie też gratuluję mądrych dzieci:-):tak:A ja dalej czekam na te nieszczęsne łóżko dla Kubusia:wściekła/y:

reklama
Hej!!!
Ale dzisiaj ładna pogoda. Aż poszłam spacerkiem do Morissona.:tak:
Doris- będziecie dzisiaj na piłce?
Roksanna- kupowałam w Tesco (tym przy Canal Rrd) ale jak ostatnio patrzyłam to nie było. Za to zawsze był w Pikniku. A i tak będziesz musiała iść do Piknika bo chyba tylko tam mają śmietanke 30%.
Katin- dzieciaczki też pewnie zdolne po mamie:-D. Bardzo dobrze, że pracujesz bo jakbyś miała tak siedzieć w domu to pewnie byś się zanudziła. już nie wspominając o kasie:-p
Ehh musze juz zmykac bo mały się budzi:wściekła/y:

Do góry