Witam sie z rana:-)
my dzis pobudke mialysmy wyjatkowo wczesnie w porownaniu do poprzednich kilkunastu dni bo o 8.10

a ostatnio wstawalysmy ok 9.10

dzieki dziewczyny za odpowiedzi na moje pytanie.
Ja tez mam bardzo nieregularny cykl wiec podobnie tak jak ania nie znam dnia ani godziny. bo pierwszy okres mialam jakis miesiac moze poltora po porodzie i dopiero teraz kolejny

kurcze chyba musze sie wybrac do GP na wizyte i umowicc sie na zalozenie tej wkladki co maja juz niektore dziewczyny bo teraz to nie ma zartow

nie mowie ze nie chce wiecej dzieci ale jeszcze nie teraz

moja niunia mi w zupelnosci wystarcza

olciarom ja bedeac w ciazy tez mialam lekarstwo w zebie tyle ze mnie nic przed tym lekarstwem nie bolalo ale dentystka cos tam zaczela wiercic i wcisnela mi cos w zeba no ale po jakims czasie wszystko wypadlo i zostala mega dziuraaaa wiec juz nie moge doczekac sie kolejnej wizyty u dentysty. a jesli chodzi o pore spania to ja bedac w ciazy nie chodzilam spac pozniej niz 22 z reszta teraz tez tak jest

moja niunka zasypia i ja niedlugo po niej
agnieszkauk udanych zakupow zycze:-)
Jesli chodzi o panele czy wykladziny to mam podzielne zdanie bo nie wiem jak u was ale u mnie ciagnie od podlogi wiec woolalabym wykladziny ale znowu panele szybsze w utrzyaniu czystosci bo ja nie lubie odkurzac

W salonie w kuchni w pokoiku malej i naszym mamy panele natomiast w drugim pokoju i na schodach i przedpokoju mamy wykladziny tam gdzie panele to sprzatam ja a tam gdzie wykladzina sprzata moj maz

wiec obowiazki podzielone
asinka i bylo sie tak denerwowac?

super ze malej podoba sie w szkole:-)
Oki widze ze dzis znowu sloneczko swieci wiec musze wybrac sie na spacer zanim mala mi usnie bo skonczy sie tak jak wczoraj.
A swoja droga to mamy super pogode jak na polowe listopada prawda? nie pamietam zeby w zeszym roku taka pogoda byla.
Az boje sie jak pojedziemy do pl bo tam wcale tak pieknie nie jest jesli chodzi o pogode
Pozdrawiam was