reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

witam:-):-)
U mnie dzis masakra wzielam sie za siebie i rzucilam palenie,wczoraj bylam na spotkaniu STOP SMOKING i dostalam plasterki na 2 tyg noo i o dziwo czuje sie dobrze i nie ciagnie mnie tak:-):-)
Wczoraj tez zajrzalam do paradosi i mojej chrzesniaczki;-);-)
A dzis nuda moj poszedl do pracy cale sszczescie ze konczy szybciej:tak::tak:Ale cos go rozklada a wogole mnie tez kaszel meczy,moja niunka po szkole i oglada bajeczki pozniej zalicze spacerek ale musze czekac na landlorda:-):-)
gratuluje wszystkim mamuska ktore sa dumne ze swoich dzieciaczkow:tak::tak:
tynia i wiki-
ja tez mam szklany stolik w salonie i czyszcze go ale co zrobic:tak::tak:ale podobaja mi sie obydwa stoliczki:tak::tak:
doris-ja mam wszedzie wykladziny ;-);-)tylko chce w holu zmienic bo tam jest masakra wszystko sie wnosi:-):-)

reklama
doris78 tak całe dwa dni, ale myślę że na początek wybierzemy krótsze sesje 5 dni w tygodniu.

katin świetnie Cię rozumiem. Bardzo mi brakuje niezależności i pod względem finasowym i językowym. Narazie do pracy nie wracam więc chociaż znowu na angielski zaczełam chodzić. Wróciłam na Callana i jaka miła niespodzianka lekcje za darmo. Ktoś to finasuje ale szczegółów nie znam. :-)

Hejka kochane ja was caly czas poczytuje ale pisac nie mam kiedy:no:
Moja Olivka juz tak raczkuje ze szok prawie biega na czworaka:-D chyba niedlugo chodzic zacznie.
A moja Abi zaczyna przedszkole od stycznia :-) Zapisalam ja na balet +disco i jest przezadowolona bo bardzo lubi tanczyc;-)
Czy wy moze wiecie czy gdzies w Bradford jest gimnastyka normalna lub artystyczna?

ja juz w domku i moge cos naskrobac
z domu do miasta wyszlysmy o 10 a wrocilysmy pare minut po 15:szok: szok padnieta jestem. troche sie rozczarowalam bo nie kupilam sobie fioletowego plaszczyka w asda(same rozmiary 10 i 22).ale kupilam spodnie,pasek, mamie perfumy pod choinke, siostrze i szfagierce kopertowki w new looku,nikoli sukienke na wesele i rajtuzki..zakupilam tez farbe(kolor kasztan) i sie sama w domku farbnelam.takze juz nie jestem juz blondynka:-(troche zaluje bo bardzo lubilam ten kolor.posmaruje sie balasmem brazujacym i bede laska:-D:-D:-D w sumiekolorek mi sie podoba:tak:nie jest zle.grunt to dobre nastawienie.;-)

hej
Ja juz wrocilam. Nie mialam nawet czasu poczytac co u was wiec od jutra szybciutko postaram sie nadrobic. Teraz jestem padnieta bo wracalismy samochodem:szok: no i jak zwykle mi smutno po takim pobycie w polsce i rozwazam wyjazd na swieta- ale na razie tylko rozwazam:-(
Do jutra

Hej:-)

Ampar
łelkom bak;-)

Mojadzidzia, Agaam i nne mamuśki dziewczynek
(oprócz Natalki bo jej Claudia jeszcze niepełnoletnia i nie ukończyła 4 miesięcy:-D;-))
Jeśli też chcecie przekuc uszy swoim księżniczkom to w kirgate w CLAIRE'S (czy jak to się tam pisze:-p) przekuwają uszy od 4 miesięcy, kosztuje to 22ł i w cenie są 9karatowe kolczyczki:tak: Mała musi miec zrobione wszystkie szczepienia i trzeba miec ze sobą czerwoną książeczkę:tak:
Ja idę w poniedziałek jeśli moja mama będzie miała wolne:tak:

sylwiam- ja juz od jakiegos czasu mysle nad kolczykami dla nikoli.ale sie boje ze bedzie je z uszu zrywac,ona sobie na wlosy nie da nic zalozyc a co dopiero na uszy:-(zaluje ze wczesniej o tym nie pomyslalam:-(

No i weekend. Tatus przejmuje paleczke w opiece nad dzieciakami, a ja mam wolne :-D Bylam na zakupach, az jeden prezent udalo mi sie pod choinke kupic. W takim tempie to moze do swiat zdarze.

agnieszka - gratuluje udanych zakupow, moze jakas foteczka w nowej fryzurce? ja tez sobie ostatnio przyciemnilam
ampar - witaj z powrotem
4muchy - dobrze wiedziec, wiem, ze mieli dostac dofinansowanie chyba z uniwersytetu, jesli zebralaby sie duza liczba chetnych
alexnow - zycze wytrwalosci!!!!!
roksanna - o tak, od dzieci sie wszystkiego mozna dowiedziec, nic sie nie ukryje przed nimi

reklama
sylwia.m fajnie ze napisalas ja bardzo chetnie zobacze moja ksiezniczke w kolczyczkach,w przyszły czwartek mamy ostatnia szczepionke wiec pewnie odczekam tydzien i sie tam wybiore ;-):tak:
ampar3 witamy w slonecznym Bradford :cool2::-D
katin wiem jak dobrze byc niezalezna finansowo i ciesze sie razem z toba ze ci sie udalo ;-)
agnieszkaUK gratuluje odwagi-z blondu na kasztan... ja tylko raz pomalowalam na jasny braz i mialam wrazenie ze wszyscy sie jakos dziwnie na mnie gapia :-D
nefretete101 strasznie ci zazdraszczam ze bedziesz urzadzala swoje mieszkanko,ja to boje sie dziure w scianie zrobic bo potem landlord moze nie zechciec oddac bondu :confused2:
alexnow powodzenia i wytrwalosci!!!
a wlasnie nefretete101 a jak tobie sie udaje dotrzymac postanowienie?

Do góry