sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Marta ale chyba nie będziesz mogła dac swoich bo oni tam wszystko sterylnie robią i nakładają kolczyki na pistolet nie dotykając ich, no chyba że masz je zapakowane tak że będą pasowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

kurcze, nie wiem jak to opisac
kolec nie wystaje poza zapięcie
rozumiesz o co mi chodzi??
.na pocztku myslalam ze poprostu zle zmylam jej szampon z glowy-bo strasznie sie ciagla za wlosy,ale ogladnelam raczki i jakby to nazwac-wygladalo to tak jaby sie poparzyla pokrzywa:-( bardzo plakala.posmarowalam jej raczki mascia majerankowa,aby zlagodzic swedznie,potem polozylam warstwe sudocermu no i dalam jej syropek przeciwbolowy.R wrocil z pracy przed 5 i nie mialam sumienia go z tym wszystkim zostawic.nikola prawie wogole nie spala:-(.teraz sie zastanawiam co ona mogla dotknac ze taka silna reakcja alergiczna sie pojawila.wydaje mi sie, ze wsadzila swoje male rece do polki z chemia-a ja tego nie dopilnowalam
bede musiala kupic jakis zatrzask na szafki.mam nadzieje ze mnie z pracy nie wywala,bo troche opuscilam sie w pracy
trudno mi cokolwiek doradzic. A te bomble maja jakis plyn w srodku?????

nic ide posadzic moje roslinki
cale szczescie bardzo szybko zabrali go do szpitala i nie uszkodzilo mu oczka ale naprawde trzeba uwazac z dziecmi w poblizu srodkow chemicznych 
jak babka chciala jej zrobic kropke na uchu maja pokrecila glowa na nie i pogrozila palcem

no nic mamy przychodzic do pani w odwiedziny i moze za miesiac dwa zrobimy drugie podejscie. A jak nie to dopiero na 18

ale mial ubaw z Majki, ze to tak samo uparta jak matka