Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

juz tak dawno sie nie widzialysmy,lepiej zeby szybko wiosna przyszla 

kazdego zaczepila
raz jeszcze buziolki dla Szymcia-moze nalesniki mu usmaz 

.Mały oczywiście zadowolony i nie chciał wyjsc
.Ciekawe czy równie zadowolony będzie 5 stycznia jak będzie musiał zostac tam bez mamy
.No niestety w przedszkolu niema polskich dzieci,ale wychowawczyni wspomniała coś że w szkole są dwie polskie dziewczynki i wrazie czego to poproszą je o pomoc jeżeli chodzi o język
.Więc liczę że nie będzie tak zle
.natalka no to dobrze ze masz się czy chwalic bo ja nie koniecznie
.Chłopaki dają w kosc na maksa.Krystian ostatnio strasznie się popisuje chyba chce wzrócic na siebie uwagę
.Agnieszka uk i oleska Zdrowych pogodnych świąt i szczęśliwego nowego roku:-).

jak by ci to wytłumaczyć
hm...a wiesz gdzie ma sklep ćpun
?
milo milo:-)
w prawdzie mowi sie ze piersia nie przekarmisz ale co innego jak ja tez juz jej daje zupki i deserki
ona potrafi zjesc pol sloiczka zupki i za 10 min domaga sie cycka i jak jej nie dam to jest tragedia ehhhh nie wiem juz sama co mam robic

a ja na to tak jestem chora na lenia dzisiaj:-)
bardzo milo z Twojej str ze moglabys mnie zabrac ale mi jakos tak glupio juz tyle razy mnie gdzies zabieralas a ja nawet nie wiem jak Ci sie odwdzieczyc:-( no autem raczej nigdzie Cie nie podwioze
chyba ze gdzies zabalujesz to daj znac to Cie obiore ktoregos dnia
Dzieki sliczne:-) a co do spotkania to ja sie zgadzam na wszystko to co Ty
wiec juz duzo dnia nam nie zostalo a jak sie zaraz nie podniose do roboty to znowu bedzie dzien pizamowy

.

A napewno bedzie lepiej.