katarina26
mama Wiktorii
cześć dziewczyny:-) czy może któraś z was ma namiary na jakiegoś normalnego dentystę:-( tylko oprócz tego pana z Wykefild

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

jak sie obudzi to postaram sie znalezc i ci napisze,super ze Wiktori sie poprawia,slodziaczek malutki 
jak tam Amelcia? a ja troszke musze sobie ponazekac na to moje dziecko bo jakby to bylo
ale ogolnie nie jest tak tragicznie 

Nadia praktycznie po kazdym karmieniu ulewala dosyc sporo a nawet kilka razy zwrocila tak porzadnie ze zaraz caly koszyczek musialam prac i ja przebierac bo wszystko bylo mokre,samo przeszlo po ok 2miesiacach wiec moze i u Olivierka sie z czasem ustabilizuje 

No i jak co miesiąc przed @ bez kija nie podchodzić. ;-) Jutro mam w planach jechać do Matalana poprawić sobie humor. Musze sobie kupić jeszcze pare rzeczy na swieta
mąż długo pracuje,i tak do świąt będzie
a ja sama jak taka truśka
moje dziewczę nie chce ze mną rozmawiać:-( ogólnie mam przerąbane całe dnie,a jeszcze ta kwarantanna przez tydzień
ale w sobotę już się ruszam z domu,muszę iść na zakupy i sobie skocze do naszej ulubionej kawiarni z małą,tak więc jeśli znalazła by się chętna osoba która by chciała nam potowarzyszyć lub też zapoznać z nami to niech piszę
My na to jak na lato
niestety jestem tu nowa i nikogo jeszcze nie zdołałam poznać oprócz Dorotki i Nadii oczywiście,które pozdrawiam serdecznie,tak więc kobiety proszę piszcie
Szymcio dalej je slabiutko ale goraczki i wymiotow juz nie ma:-)

Ale was zalatwili- przed swietami- gnojki

.Takieg kogos tu trzeba;-) Ile lat ma twoja corcia?

a gdzie ???

szybko przeczytam i Ci ja oddam

a niedawno ja wyciagalam bo podawalam siostrze numer telefonu
o ktorej sie wybierasz na miasto,ja do poludnia jestem wolna wiec moze jakby nie padalo to skocze bo jeszcze kilka rzeczy musze kupic

a juz bylam w 7miesiacu ciazy i latalam jak glupia zeby cos szybko znalezc