Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo moja siostra przylatuje do mnie 14 marca udalo mi sie ja namowic
az miesiac u mnie bedzie :-)
:-(
Kto mi zachorowal dziecko???????

- tylko nie pamietam ktorego dnia to bylo

i udanego urlopu
Jutro mam artura siostre z mala a w czwartek mam nadzieje ze uda nam sie do yorku dojechac a to szymcia rzyganko to tylko takie z przejedzenia jest- bo wczoraj slodyczy bylo co niemiara- chlopcy sami sobie babeczki robili, ozdabiali a potem oczywiscie zjedli

TA ZIMA CHYBA NIGDY SIĘ NIE SKOŃCZY

U NAS KAJKA LEDWO CO ZASNĘŁA BO JEJ KOLEJNY ZĄB WYPADŁ I CZEKAŁA NA WRÓŻKĘ 

ALE JAKOŚ ZASNĘŁA PEWNIE JUTRO SKORO ŚWIT SIĘ OBUDZI 

PO PIENIĄŻKA 
NO NIC UCIEKAM PA PA SYLWIAM DZIĘKI ZA ZAPROSZENIE ;-)A SWOJĄ DROGĄ JAK TY TO ROBISZ ŻE DZIECIACZKI CHODZĄ TAK WCZEŚNIE SPAĆ?? DORIS78 GŁOWA DO GÓRY 

a nie ma szans zeby ja pozniej polozyc bo juz ryczy tak ze nie da rady :-(
sorki

ale sie twej mojej corci poprzestawialo zawsze spala do 10tej ale z jednej strony dobrze bo mam wiecej czasu z wami n pogaduchy i na sprzatanko dzis wyczyszcze carpet w livingroomie bo nie moge na niego patrzec odezwe sie pozniej

.sylwa.m nie ja już nie czekam na dziewczynkę aż tak mi nie zależy starczą mi moje dwa łobuzy
.Doris78 nie łam się kobieto jak coś to możemy wpasc z winem na pocieszenie
.ampar3 darmowa kawa i przekąski są w poniedziałek od 13 do 15
.Jak coś to daj znac.Graziulxxx jak coś to daj znac wcześniej czy będziesz dzisiaj żebym gdzieś nie wyruszyła za daleko
;-).tynia i wiki a ty ręcznie pierzesz te wykładziny czy masz specjalny sprzęt do tego??Ja też muszę wyprac wykładzinę w naszej sypialni ale chyba mi nie wyschnie jak zrobię to ręcznie
.natalka a ty gdzie pracujesz po nocach
??katarina udanego urlopu życzę
.Dużo zdrówka dla wszystkich co chorują
:-);-)!