natalka1990
mama Claudii
hej :-)
mialyscie racej Claudia poszla spac wczoraj o 19;30 a i tak obudzila sie o 6 rano
wiec chyba narazie nie ma sensu jest przetrzymywaz niech sobie spi jak chce moze z czasem sie zmieni 
sylwia Marcel bawi sie w dzidziusia
a jeszcze sie chcialam zapytac jaka pasta mylyscie ja mam ta aquafresh milk teeth od 0 do 3 lat dobra ona jest czy mozecie polecic lepsza ??
Monia22310 daj znac jak po wizycie
a wlasnie chodzicie tutaj z dziecmi na basen ?? ja bym chciala isc z Claudia mysle ze by jej sie podobalo bo bardzo lubi siedziec w wodzie
mialyscie racej Claudia poszla spac wczoraj o 19;30 a i tak obudzila sie o 6 rano
wiec chyba narazie nie ma sensu jest przetrzymywaz niech sobie spi jak chce moze z czasem sie zmieni 
sylwia Marcel bawi sie w dzidziusia

a jeszcze sie chcialam zapytac jaka pasta mylyscie ja mam ta aquafresh milk teeth od 0 do 3 lat dobra ona jest czy mozecie polecic lepsza ??

Monia22310 daj znac jak po wizycie
a wlasnie chodzicie tutaj z dziecmi na basen ?? ja bym chciala isc z Claudia mysle ze by jej sie podobalo bo bardzo lubi siedziec w wodzie

choc zaluje bardzo:-(

Aha i mialam sie zapytac w tym Twoim wozku kulka sa plastikowe czy gumowe?
nie wiem czy to moje przezwyczajenie z poprzedniego wozka czy poprostu wszytskie spacerowki sa takie delikatne.
dzis bedzie spokojny spacer zebym przypadkiem kolek nie pogubila bo na taki powolny spacerek to wozek jest ok ale jak sie spiesze to sama sie o niego boje