Graziul xxx
mamula 2 "kociakow":))
MILEGO DNIA ZYCZYMY
)))))))))))))pozdrowionka
my zaraz idziemy do urzedu,do spisania ,pa
my zaraz idziemy do urzedu,do spisania ,pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Chyba jakieś choróbsko mnie bierze i nie mogłam spac chociaż czułam się zmęczona
.Dzisiaj męczy mnie kaszel i katar:-(.sylwia.m i ampar3 dzięki za kuleczki i szczerą rozmowę
.Od razu człowiekowi lżej na sercu po wyjaśnieniu paru spraw
;-).Sylwia.m pamiętasz naszą rozmowe na temat OLIVIERA
?Napisz mi prywatnie o co Ci chodziło bo temat się urwał a ja jestem ciekawa
.Ania1812 ja też mam ten popychacz i uważam że jest godny polecenia
.agaam kółka raczej nie powinny Ci odpasc ale niestety wózki typu parasolka nie są super mocne i np.często dosc szybko zdzierają się tylnie kółka szczególnie jak obciąża się wózek zakupami lub torbą
.jstysiak co u ciebie ?Liczyłam że pojawisz się na wczorajszych kuleczkach
.Mam Ci coś do oddania
.Nie myśl że zapomniałam;-).Doris78 dużo zdrówka dla Dawida
.sylwia.m ja tez wybrałam się wczoraj na spacer z chłopakami o 16.30 i zmarzłam jak diabli.
ale najbezpieczniej bedzie zamowic dwa osobne bilety chyba

A Tak za raczke jak Twoj chodzil jak mial 10 miesiecy
i myslalm ze mu chodzenie szybko pojdzie a tutaj zonk
a David jak mial 2 latka

. Poza tym wczoraj popsuła mi się klawiatura, tzn ja tak myślałam a to po prostu był wciśnięty Num Lock 

. A ja już chciał przeinstalowywać system 

.
. Swoja drogą to ona musi być gdzieś przytkana skoro wylała.
. Miłego dnia
.Ja osobiście nie widzę w tym sensu
.Jak się dziecko poczuję dosc silne i pewne siebie to samo ruszy
.
.
nerwicy sie mozna nabawic.nie mam weny tworczej,klatke nam dzisiaj posprzatali nareszcie,bo na gorze kazdy powystawial swoje graty i tylko bajzel byl,chciałabym juz domek miec jakis z ogrodkiem
moze sie cos ruszy niedługo,a jak nie to jak tylko wyjdziemy na prosta i ja se cos znajde to bedziemy sie o mortgage starac bo jak narazie to tylko 75.000 mozemy dostac,,bo tylko A pracuje.a za 75 tys to chyba jakas rudere na bd3 mozna kupic
no wlasnie,a moze ktoraz z was sie orientuje tak bardziej dokladnie jak to sie wszystko zalatwia,bo my w sumie to tylko w banku bylismy sie zapytac

ale raz mu zalozylam i to chyba lipa jest,bo wszystko przelecialo to co nasikal,to przeciez na basenie jak siku zrobi to do wody tez poleci,a nie mowie juz o tym jakby rozwolnienie mial