reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam koleżanki ;-) bardzo milutko minęło mi przedpołudnie alexnow Paradosia miło było was poznać ;-);-);-) thx za spotkanko
dzis było powtórka z rozrywki chińszczyzna na obiad ale w łagodnym wydaniu :-):-):-) (woda zaoszczedzona :-D:-D:-D:-D )

MIŁEJ NOCKI ŻYCZĘ ;-);-)

reklama
ROKSANNA-oj wiesz co bym sobie wypila ale nie mam z kim:-D:-D
A na na serio to cos mi klawiatura za wolno chodzi i mi literki zjada:sorry2::sorry2:

A ja jutro pojde z Davidem do lekarza,bo nie ma poprawy ,a widac ze sie meczy,jesc nic nie chce bo go gardlo boli ,dzisiaj jak mu dalam jogurta to powiedzial ze nie bedzie jadl bo jest osa w srodku:confused::confused:nawet jogurcik do podraznia:-(

hej
ja tez dzisiaj 2 spacerki zaliczylam bo innaczej bym nie wysiedziala z szymonem w domu:wściekła/y: Wstal o 5.30 i tak marudzil w domu ze bylo to najlepsze wyjscie:tak:
Doris78- my tez plynelismy norfolkline:crazy::tak:
Ania1812- a to ci dobrze- bliziutko bedziesz miala;-)
mamatrojeczki- jak tam po spotkaniu? Zadowolona?
zanetabd7- jak moj szymon sikal w pieluchy do 2 roku zycia to tez sie cieszylam ze jestem 1500km od rodzinki bo pytania na ten temat mialam przy kazdej rozmowie tel:angry:;-)
graziulxxx- wspolczuje urzedow- NIE NAWIDZE TEGO;-)
Agnieszkauk- megakorzystna zmiana:tak:

Dziewczyny- ze wzgledu na to ze artur nie pracowal 7 miesiecy- a ja pracowalam 5 mamy podatek do odzyskania tylko kompletnie nie mam pojecia gdzie to ugryzc zeby wlasnie uniknac urzedow albo miec z nimi jak najmniejsza stycznosc. Czy ktoras z was odzyskiwala podatek w uk? A jak tak to jak?

witam wieczorową porą
ja to dziś zaszalałam w ogródku:szok: tak mnie wzieło, że pół żywopłotu wycięłam :-D a na reszte nie starczyło mi sił bo jeszcze ucinałam gałęzie przechodzące od sąsiadów, aż mi sie sekator w pół zgioł :szok: jutro z rana musze jechać do B&Q po lepszego sprzęta bo sie zajade:-D:-D:-D

ampar3 przyślą wam druki do wypełnienia:tak: proste jak konstrukcja cepa;-)

ide sie położyć do wyrka bo padam na ryj...
dobrej nocki i zdrówka dla wszystkich

heloł

Roksanna Ty nie świruj że mierny angielski, dyplomy wkoncu masz nie?:-) Zresztą przynajmniej się uczysz a ja:wściekła/y: Tak jak kiedyś szło mi calkiem nieźle to teraz się uwsteczniam:wściekła/y:

Ampar ja ubiegałam się o zwrot w revenue i sama musiałam się o to upomnieć:tak:

mała ryczy........

czesc my juz na nogach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:codziennie to co raz wczesniej widze ze nikt nie jest chetny na spotkanko u mnie no trudno:-:)-:)-:)-:)-:)-(juz wiecej nie bede proponowac bo nikt nie odpisuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
katin , mojadzidzia co u was kobietki :confused::confused::confused::confused::confused:
dzis mialam ochote pojechac do znajomej ale moj szanowny malzonek nie zostawil mi pieniedzy jestem wsciekla na niego okropnie:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
a co do chinskiej to ja odpadam bo bym nie miala z kim WIKI ZOSTAWIC BO MOJ P to do 19tej pracuje:-:)-:)-:)-:)-:)-(
oki uciekam bo jak zwykle trzeba ogarnac domek :tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc witam sie i ja:tak:

Ja juz pobudke mialam przed 7:wściekła/y: ja nie wiem co z tym moim dzzieckiem jest nie da sie mamusi wyspac:no: a zeby bylo smieszniej to zasnela o 8 i spi do tej pory ehhh:baffled:

Kurcze chyba naprawde dziewczyny wiosna idzie:tak::tak: kolejny sloneczny dzien za oknem:tak: trzeba korzystac wiec jak mala sie obudzi to wybywam z domu.

ampar ja tez osobiscie bylam w revenue z podatkiem;-)

roksanna tak jak Sylwia napisala Ty sie chociaz ksztalcisz a ja tez cofam sie w "rozwoju" jesli chodzi o ang przez to siedzenie w domu i brak kontaktu z jez. ang:wściekła/y: chcialabym gdzies pojsc cos zaczac robic ale nie wiem czy uda mi sie wszystkoo pogodzic:dry:

Ok uciekam ide zadzwonic do mamusi:tak::tak:

Papa

Cześć dziewczyny no ja juz od 7.45 jak zwykle na nogach bo córcie do szkoły musze odprowadzac ;-);-) , mały tez codzien ok 8.00 wstaje a mógłby czasem dłuze pospac ale gdzie tam:wściekła/y::wściekła/y:
;-)
Dzisiaj znów słoneczko świeci fajnie az miło popatrzec :-):-)
Doris78 - u mnie Kacpra troche długo trzyma kaszel jak bylam u lekarza to dala paracetamol i powiedziala ze nic takiego mu niejest tylko gardlo troche ma czerwone i powinno szybko przejsc a ona raz kaszle raz mu przestaje i juz niewiem jakich syropów uzywac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mleko z miodem ciezko mu wchodzi ale mam nadzieje ze w koncu mu przejdzie.

narazie uciekam tez cos trza ogarnac domek i za obiadek sie brac ;-);-)

Cześć!
Ale mamy dzisiaj piekna pogode:-) Zaraz ide wywiesic pranie na dwór. W końcu nie bedzie mi się kisiło w domu.
Myślicie, że Wasze dzieciaczki wcześnie wstają:sorry2: Adam ostatnio prawie codziennie wstaje o 6 czasem 6.30:dry::dry::dry: Dobrze, że chociaz chodzi spać całkiem wcześnie bo przeważnie śpi już ok. 7.30.

Agaam, Sylwia.m- ja też dołaczam do grona cofających się w angielskim. Chociaż jak nie mieliśmy przez 2 mies. polskiej TV to troszke się podciągnełam. Mam w planach zapisać się na jakiś kurs ale coś nie moge się wybrać:sorry2:
Doris- dobrze, że idziesz do lekarza. Pewnie przepisze antybiotyk ale jak mus to mus:-(
Daga80- to może zdradź nam przepis na tą chińszczyzne. Ja bardzo lubie (szczególnie z makaronem:-p) ale jak robie to tylko z woreczka lub ze słoiczka:zawstydzona/y:

Zmykam już. Pa pa

reklama
hej mamuski
W koncu znalazlam troche czasu zeby cos napisac. Ja dalej chora, dzisaj musialam odwolac konie :-( ale czego sie nie robi zeby sie spotkac na babskim wypadzie :-p:-D
grazilu xxx - dzieki za namiary, w koncu mi nie odpisalas jak tam z Twoja jazda jak dlugo jezdzials???????/ ja dopiero zaczynam lapac galop

ania1812 - specialnie dla Ciebie As Good As New: For all your preloved baby and childrens' clothes and accessories! Halifax sale no inni tez moga skorzystac :-p

sylwia.m - bedziesz w sobote jechac autem czy mezulek Cie podwozi bo moze moglabym sie zabrac z Toba w jedna strone ??????

kurde moja mi wyje a miala spac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wiem co sie z nia dzieje chyba jej sie drzemka przestawila znowu

Do góry