Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Dziewczynki;-)

. A kupiłam jej spódniczkę, już cieka w niej od 2 dni.
i fotelik wymienilismy
normalnie bylam w szkoku bo facet bez problemu nam go wymienil nawet nie zajrzal do srodka czy wszystko sie zgadza nic kompletnie! Ja nie wiem o co tym ludziom wczesniej chodzilo brak slow!! no ale na szczescie juz po klopocie:-)

a masz juz jakis plan

a co do Argosu to mialam Ci juz wczesniej pisac...kiedys mialam podobny klopot,chlop mnie wyslal zeby oddac pile elektryczna ,bo sie okazala nie wypalem..i babka mi zadyme zrobila i nie chcaial przyjac,tez sie czepiala o cos ,az poprosilam o rozmowe z menagerem

czubki

fajnie tez kiedys chcialam zostac ..ale na opiekunce sie skonczylo
fajnie ze na scan dostalas ,kiedy ten cudny dzien

wspanialy moment jak poznaje sie swoja fasolke

ide serialik ogladnac i lulu ,bo po wczorajszym mam dosc:-( a jutro trza cos fajnego zaplanowac

Przenosze na jutro tym bardziej ze artur w domu wiec smigam sama z ranca- moze nawet byc oberwanie chmury

Czasami sie dziwie ze on jeszcze w jednym kawalku chodzi
Dobrze ze z mala w porzadku

6 rano i od razu glodny sie budzi
Spalam w salonie i liczylam na to ze chociaz przez chwile bajeczki pooglada a tu nic. Powiedzial ze chce pograc w gre- ja zlozylam kanape a on na to ze jednak nie chce grac- juz nawet pod kolderke nie moglam sie wsliznac

wiec napisze w skrucie ze pogoda paskudna dzionek zlecial mi strasznie szybko obiadek robilam w biegu i teraz siedze z P i pijemy sobie drinki 

.Agaamm,Ampar totzreba sie spotkać na jakiś biznes plan

Tylko ze bez mojej wiedzy tzn znajomi sami przyprowadzali zwierzaki i odbierali po 2 tyg tylko reklamaci sie nasłuchałm ze za dobrze odzywione

.