Ania1812
Fanka BB :)
Witam się i ja!
No w końcu przestało padać:-) Musze się gdzieś wybrać z moimi chłopakami bo inaczej znowu Filip dostanie głupawki od siedzenia w domu
Chyba przejde się do Peel Parku bo do Listera nie chce mi się iść. Kasia8118- do Peel Parku masz troszke bliżej
Ja będę ok. 12 no chyba, że pogoda się zmieni
Katarina- gratki dla małej. Oby tak dalej
Ja trzymam kciuki żeby @ jednak nie przyszedł.
Graziul- współczuje nocki. Ja też mam mnóstwo prasowanie i zabieram się do tego od... 2 tygodni. Tak źle to jeszcze nie było
Wczorajszy dzień spędziliśmy w domu i mam już dosyć takiego siedzenia. No ale wg prognozy przez kilka nastepnych dni ma nie padać
mojadzidzia- szybciutko mała zaczyna chodzenie. To teraz bedziesz musiała jeszcze bardziej uważać
Ampar- udanych zakupów. Dobra żona z Ciebie. Ja to bym w życiu do 3 nie czekała
Sylwia, Doris- i jak wybieracie się dzisiaj do "koparkowa"?
Żaneta- jakoś dziwnie się skończył KSD
Chyba będzie następna seria po wakacjach chociaż kiedyś czytałam, że mają słabą oglądalność
Jak jeszcze raz, któryś szczypiorek odezwie się na temat swojej tuszy
to chyba się zastrzele

:-)Pozdrawiam
No w końcu przestało padać:-) Musze się gdzieś wybrać z moimi chłopakami bo inaczej znowu Filip dostanie głupawki od siedzenia w domu

Katarina- gratki dla małej. Oby tak dalej

Graziul- współczuje nocki. Ja też mam mnóstwo prasowanie i zabieram się do tego od... 2 tygodni. Tak źle to jeszcze nie było

mojadzidzia- szybciutko mała zaczyna chodzenie. To teraz bedziesz musiała jeszcze bardziej uważać

Ampar- udanych zakupów. Dobra żona z Ciebie. Ja to bym w życiu do 3 nie czekała

Sylwia, Doris- i jak wybieracie się dzisiaj do "koparkowa"?
Żaneta- jakoś dziwnie się skończył KSD

Jak jeszcze raz, któryś szczypiorek odezwie się na temat swojej tuszy

:-)Pozdrawiam