reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
elo elo:-)
my bylismy dzisiaj w miescie,kupilam malemu parasolke,strój nurka i te szelki,bo w parku odszedl od nas gdzies na 300 metrow i nawet sie nie obejrzal pomimo tego ze go wolalismy,w koncu schowalismy sie za drzewo a on dalej nic:szok::szok:slyszalam rozne opinie na temat tej smyczy,ale ja zobacze.
katarina26-no mam nadzieje ze chociaz na miesiac z nami zostanie to ja do ludzi wyjde:-D
ania1812-no masz racje ze lepsza biegunka,oby tylko mklodemu do poniedzialku przeszlo:tak:
monia22310-powodzonka w poszukiwaniach pracy :-)
agaam,sylwia-nie potrzebujecie zadnego umawiania sie,jedziecie i luzik.zycze cierpliwosci w korkach i tam na miejscu:tak:
natalka-słyszalam ze claudia ma nowa zabawke:-D:-D:-Di ze niezle daje czadu:-D:-D:-)
kobiety co ja jeszcze powinnam zabrac dla krecika,bo mam;filtr50,stroj nurka,panadol,syrop na sraczke,buty do wody,kapelusze,pare zabawek,ciuszki to jakies tam zapodam,okulary mu kupilam,ale nie chce jeszcze zakladac:cool2::cool2:,ponczo recznikowate:-D i chyba tyle co mam,wiec prosze o rady;-)

Hej laseczki a ja dzisiaj tu zagladam i zagladam ale weny do pisania brak:cool:.
Zapomniałam wam ostatnio napisac że spotkałam Oleske i kazała was pozdrowic:tak:.U nas dzisiaj jakis taki nudny od rana zbierałam sie zeby wyjsc na spacer z chłopakami i jak już w końcu wyszliśmy to zaczęło padac:wściekła/y:.Ale stwierdziłam ze bez sensu wracac i zrobilismy sobie spacer w deszczu.Na szczęście lekko padało więc nie było tak zle:tak:.Mój Krystian wstał dzisiaj o 5 rano nie wiem co mu się stało ale po ponad godzinie odleciał jeszcze na 2 godzinki dobre i to:tak:.
zaneta mi się wydaje ze masz już wszystko co potrzebne małemu:tak:.No może warto jeszcze kupic coś na poparzenie wrazie gdybyście przesadzili ze słoneczkiem:tak:.

hej :-)

ja dzis z mała po miescie troche pochodziłam i do baby clinic sie przeszłam mała wazy 11 kg wiec w ciagu 8 tyg przytyła tylko 0,5 kg co mnie cieszy :sorry2::zawstydzona/y: nie to zebym jej załowała albo zebym chciala ja odchudzic ale ciesze sie ze juz tyle nie przybiera bo nie chce zeby taka spasiona byla :sorry2:

zaneta ale fajnie macie z ta wycieczka :cool2: no mala szaleje na samochodziku od babci :-p a dzis pezyszed jej taki domek dmuchany z piłkami z polski od drugiej babci plus te klamoty co byly = nie mam salonu :wściekła/y:

mojadzidzia pewnie ze mozemy sie kiedys wybrac :tak::-) ale Dusia dała Ci pospac :szok::-)

czesc wszystkim nam dzionek zlecial szybciutko dzis zrobilam krokiety wiec obiadek z glowy na jutro a wiki cos znowu bierze bo mowi ze zle sie czuje i juz spi jest goraca ale jak je wczesniej sprawdzalam temperature to byla oslabiona wiec napewno jutro jak zle sie bedzie czula to siedzimy w domku:-:)-:)-:)-(
zaneta mi sie wydaje ze masz wszystko co powinno byc:tak::tak::tak:
sylwia swietny prezencik dostala Olivka i Marcelek skorzysta:tak::tak::tak:

Czesc:-)
Kurde a mi David znowu spadl z lozka:wściekła/y::wściekła/y:biedaczek,troszke bedzie poobijany:-(

TYNIA I WIKI-ja tez dzisiaj mialam krokiety:-D
Zdrowka dla Wiki:-)

NATALKA-ale wasz krolewna ma jak w raju z tymi zabawkami:tak::-)babcie rozpieszczja:tak:

ZANETA-ja w sumie nigdy nie wyjazdzalam w cieple kraje:zawstydzona/y:wiec Ci nie powiem ,na 100%,ale podstawowe rzeczy masz:tak:

KATARINA-wlasnie,dlaczego ja nie mam Twojego numeru tel??:confused::confused:

MONIKA-wspolczuje przeprawy z lokatorami,jak ktos bedzie chcial wyanajac pokoj ,to Ciebie polece:tak:
Powodzenia w szukaniu pracy:-)

ANIA1812-szkoda ze Ciebie dzisiaj nie bylo:-(

AMPAR-to Szymon na kulkach nie poszlal,zaraz wyszliscie:no:

GRAZIUL-i jak lepiej juz z samopoczuciem?/

Dobra lece chatke troszke ogarnac,bo wyglada strasznie:sorry2::dry:

Hej babulki!
Jak tam bylo na kuleczkach? Duzo was sie zjawilo?
Moja Dusia dopiero zasnela mimo ze z pierwszej i ostatniej drzemki obudzila sie o 13.30 no i pod wieczor byla juz marudna ale tlumacze jej zachowanie zabkami-teraz mam mocne podstawy ku temu... :-D:-D:-D
zanetabd7 do swojej listy koniecznie musisz dopisac zeby spakowac 'mojadzidzie' inaczej nie mozesz wyjechac :tak:;-):-D ach jak ci fajnie,ja juz zapomnialam o swoich wakacjach,zawsze sie dluzy jak sie na nie czeka,szybko zlatuja a powrot do codziennosci jest koszmarny :eek::cool:
natalka1990 kochane sa te babcie Clauduni,uuups-przepraszam,to Claudunia jest kochana wnuczka i babcie musza ja rozpieszczac :tak::-D
katarina26 wszedzie ci cyganie kradna,ale zeby 5letnie dzieci :szok::szok::no: moj siostrzeniec jest w tym wieku i jakos ciezko m to sobie wyobrazic :eek:
monia22310 strasznie wspolczuje przejscia z lokatorami,szczegolnie ze tobie nie wskazane sa nerwy,powodzenia dla brata ;-)
Ania1812 odnosnie zebow to przekonamy sie dopiero za kilka lat,wiec troche poczekamy :sorry2:
doris78 a nie uzywasz tej balustrady dla Dawidka?

MOJADZIDZIA-David ma na swoim lozku ta balustade,ale On zasypia sam w moim lozku:dry::sorry2:potem jak zasnie przenosze Jego do swojego lozka,no i czasem zanim przeloze Go ,spadnie:wściekła/y:
Widzialam Ciebie dzisiaj na przejsciu kolo mostu;-)

Ja kiedys widzialam malego cygana pod sklepem,mial moze z 5 lat,jak czestowal papierosami:szok::szok:

doris78 uuuuuuf...cale szczesie ze mnie nie rozjechalas :-D:-D:-D czyli potrzebna jest jeszcze jedna balustrada do mamusi lozka :-D Nadi apoki co raz spadla w domu i raz jak bylysmy u rodzinki :dry: biedne te nasze dzieciaczki,niezbyt przyjemna metoda na pobudke :eek:

reklama
Dobry wieczór:-)

Wpadłam powiedzieć Wam dobranoc,moje skarby już śpią a ja buszuje jak taki chomik dzisiaj po necie:-D troszkę na ebayu,na n/k,na skypie,A was na deser zostawiłam tzn.na kolację:-p:-D:-D Ale chodziło za mna cały dzień słodkie i masz babo plenc:wściekła/y::wściekła/y: Wyciągnęła se klotka ciotka loda i zjeść go nie może bo mdli już mnie:no: afe..w dodatku na noc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Łakome to :crazy:

Dziękuje wszystkim zgromadzonym na kulkach za miłe plotkowanie w miłym towarzystwie:tak:

Doris78-ty miałaś mój nr.ale go pewnie nie zapisałaś:tak: bo już Ci kiedyś smsa wysyłałam jak mnie zabierałaś kiedyś na kuleczki albo do Ani:confused: nie pamiętam,ale w każdym bądz razie powinnaś go mieć:tak:;-) Dzięki za zabierkę oczywiście:-)
ampar-fajnie,że do nas wpadłaś;-) no i z mojej winy eksmisję zrobiliście:zawstydzona/y: tzn.z pei winy:-D:-D
tynia i wiki-zdrówka dla małej,oby się nic nie przyplątało do niej:no:

Dobra kobietki spadam do łoża,dobranoc:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry