Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myslalam ze rece mi odpadna
w przyszła sobote przyjezdza do nas tata D z zona i corka ;-) ale tylko na 4 dni bo na dłuzej nie moga bo nie maja tyle wolnego z pracy ale dobre i to tym bardziej ze oni tylko Claudie widzieli na chrzcinach :-(
A Ty masz tak fajnie z tym ze mozesz jesc i jesc a co chuda to chuda ze wes nic nie mow ;-) ale Ci zazdroszcze tej figury
ale ja juz tez przestalam narzekac bo przestalam jesc slodycze i pic gazowane i nie jesc pozno i prosze juz mam 49 kg :-) ale jeszcze jeszcze troszke trzeba zbic
(dla tych co mnie nie widzialy to jestem niska dlatego powinna malo warzyc
)
to juz wogole nie pije ? bo mi HV zawsze gada i zreszta duzo ludzi ze dobrze jak dzecko pije mleczko raz dziennie nawet do 3 lat 

,chyba przez pogode.jeszcze mlody urzadzil w nocy arie,bo cos mu sie snilo i darl sie z pol godziny piesek,ikijki(naklejki),i pare innych
wczoraj kuzynka mi poprasowala wszystko dla malej,wybralysmy sie do parku i pomimo tego ze moj A stwierdzil ze jest cieplo to prawie zamarzlam

a wstalam po 8
w zasadzie to przed 9

Nie wiem dlaczego przeciez ostatnia choroba zostala wyleczona nie minal tydzien ona znow chora
juz sama nie wiem dlaczego moze to ja cos zle robie:-
Fakt ze wczoraj chcialam jej dac platki z mlekiem to nie chciala
Ja tez jak bylam malutka to bylam szkielecik, z reszta dlugo dlugo bylam bardzo chuda nawet w liceum bylam chuda dopiero ciaza przyspozyla troche kilogramow, ale tez jestem na diecie (takiej jak Ty)
A Krecik spi jjuz u siebie w pokoiku?? Super ze kuzynka Ci tak pomaga do nas w poniedzialek przyjezdzaja dziewczyny wiec pewnie tez mnie troche odciaza

Jesli ktoras by miala to moge sie usmiechnac???;-)

skarpetki uciskowe sa dla niej bezuciskowe
i ciuszki 0-3 jakies takie w sam raz