reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć

Dzisiaj siedzimy w domku dzieciaki dostaly wysypki wyglada jak rozyczka. zapisalam nas do przychodni a na jutro mamy wizyte ale niestety w innym oddziale bo nasza jest zamknieta. Zapisalam Kube do szkoly do st james primary school. Zaczyna od poniedzialku. A tak to sie nic nie dzieje kompletna nuda. Dobrzeze dzisiaj Kacper byl grzeczny i pospal troche w dzien bo tak to nie wiem jakbym wytrzymala. Dobra zmykam zadzwonic do mojego M kiedy moge sie go spodziewac.

reklama
Hej ale tu cichutko co sie z wami leniuchy dzieje:confused:?
U nas wiecznie jest cos do zrobienmia przez ten remont ale sporo juz za nami wiec liczę ze niedługo będę miała luz ale to za jakieś 2 tygodnie:baffled::-D.
myszka1983 i jak tam chłopaki?Co powiedział lekarz?
graziulxxx jak tam Natalka nie chciała pchac wózka?
zanetka mama juz przyjechała?Jak się dzisiaj czujesz?
mo205....ja tez w obu ciążach zbytnio się nie oszczędzałam chociaż w drugiej ciąży częściej myślałam o tym że nie postępuje zbyt modrzę ....może dlatego że poznałam duzo dziewczyn co straciły ciąże.Ale taki mam już charakter ze uważam ze nikt lepiej nie zrobi ode mnie wiec szybko muszę zrobic to sama:tak::-D.
Wredotka
a kiedy wracasz?

czesc:-)
Ja wpadlam tylko na moment ,bo jestem b niewyspana,maly daje mi popalic nocami,stale glodny i glodny i tylko spalby przy cycusiu:szok: W dzien mala sie trzeba zajac i domem:tak:
MYSZKA-a Ty nie chorowalas jesz na rozyczke:confused: Ponoc im wczesniej sie ja przechodzi tym lepiej(w przypadku chlopcow to na plus)ale sie biedaki pewnie umecza bo swedzi:dry:zdrowka zycze:tak:

DZIEWCZYNY-MAM DO SPRZEDANIA TELEWIZOR PHILIPSA PLASMA -50 CALI.
MOZE ZNACIE KOGOS ZAINTERESOWANEGO

witajcie kochaniutkie co tu tak ponuro....;-) myszka1983 witaj kochana ,no ja tez nie wiem gdzie bd15:zawstydzona/y::-)no to chłopcy ci pochorowali :szok::-(mo205no pieronie uważaj :crazy::crazy::rofl2:wiem ze my takie jesteśmy kobietki ...a nic nie bendzie:no: !!!!!!! wredotka mój landrod ma wolne pokoje to jego nr.07832125775 zycze powodzenia kochana :baffled::confused::-)buziaczki kobietki idę lulu....

hejka
ja nadal 2 w 1:-D juz sie troszke wszystko uspokoilo przez weekend,ale dzisiaj od nowa mnie swidruje:szok:moglaby juz wyskoczyc niunia i byloby z glowy,a tak siedze i tylko mysle kiedy i kiedy i kiedy:szok::szok::szok::-D:-Dmama wczoraj przyleciala,maly zachwycony,nie odstepuje babci na krok:-)wczoraj nawet stwierdzil ze bedzie z babcia spal,ale wedrowal z lozka mojego do babci do 23 az w koncu na sile go wzielam bo ile mozna.
kasia-pomysl ze za 2 tyg bedziesz miala piekna chatke;-)
myszka-witam na forum i wspolczuje chorobska:-(
graziul-pawelek tez tak wiecznie wisial przy cycu,czasem potrafil lezec 3 godziny!!!ja bardzo sie boje nocek,bo jak mi we dwojke zaczna wyc to nie wiem co zrobie,chyba sie rozerwe:-Dwasza to chociaz w swoim pokoju spi,a ja mam w sypialni meksyk z tymo lozkami,lozeczkami i kolyska:-Da co kupujecie drugie tv??
agaam,natalka-co z wami??
mo20-ja tez zawsze wole sama poprzestawiac,bo mojego jak mam sie prosic to :szok:mowie 10 razy i nie rozumie:szok::szok:az w koncu jak sie sama wezme to dopiero ruszy dupsko.
ide po raz setny przejrze torbe do szpitala,bo moj sie smieje ze walizke powinnam sobie naszykowac:-D:-D

Witam babeczki :-)

Nie odzywalam sie bo mieslismy gosci w weekend. Przyjechala do nas moja kolezanka z ogolniaka z ktora 4 lata w jednej lawce siedzialam, z narzeczonym!!! Bylo git. Nie widzialysmy sie prawie rok, wiec bylo o czym gadac.;-) A tak poza tym to po staremu. A tutaj tak cicho nikt sie nie odzywa prawie.

Chcialabym,zebyscie do mnie wpadly na kawencje, bo juz tyle tutaj pisze z Wami, a nie wiem nawet jak wygladacie. :szok::-D To co? Bylyby jakies chetne do mnie na kawke w przyszlym tygodniu? Poniedzialek by Wam pasowal???????????????

Przypomne tylko, ze mieszkam na BD9, nidaleko Graziul i M02.. . Bardzo serdecznie zapraszam :-):tak::tak::tak:

Zaneta - ja tez tak mialam, ze myslalam ze to juz, polozne mowily o juz dzisiaj, o juz jutro na pewno sie zacznie, a przechodzilam termin 12 dni. :szok: Bidula jestes, najgorsze te ostatnie dni.

Graziul - malutki teraz na pewno duzo rosnie i po pewnym czasie mu sie ustabilizuje z tym jedzeniem. Tylko szkoda, ze nie wiemy kiedy to nastapi. :-D:-D:-D Dasz rade kobitko :-)

Myszka, ty to masz przerabane z ta rozyczka, ja tez myslalam ze ta wysypka u mojej Lenki to rozyczka, ale wyszlo, ze trzydniowka.

Nie wiem, czy mam isc na spacer czy nie, w sumie zimno troche, ale od jutra ma padac, wiec juz na bank nie wyjde.:dry: Dobra lece. :-)

Witam.
U nas wiecznie to samo czyli bałagan.Od rana rządzi elektryk więc nawet nie miałam prądu żeby włączyc kompa ale teraz już mam:tak:;-).
Żaneta teraz możesz spokojnie rodzic jak mamuśka jest już na miejscu:tak:.
ragazza mi pasuje w poniedziałek tylko o której to spotkanie?Podaj adresik na pw to sobie sprawdzę odległosc :tak:;-).
Graziulxxx ja nie znam nikogo kto chce kupic tv:no:.
A u mnie dzisiaj ciężka nocka bo Krystian padł mi wczoraj przed 18 i obudził się w nocy i nie chciało mu się spac i wiecznie krążył po naszej sypialni:crazy:.Nie wiem ile spałam ale chyba niewiele :dry:.
Mój wczoraj ściągał tapetę z przedpokoju więc wygląda u nas jak na melinie:tak::-D.A nie wiadomo kiedy położymy nową bo czekamy aż ekipa skończy i w tedy mój startuje ale angole mają czas więc kto wie kiedy to nastąpi:baffled::sorry2:.

Cześć

U nas w dalszym ciągu różyczkowo:-D:-D:-D Ale nic dobrze ze na twarzy nie mam chrostek bo wyglądałabym strasznie. Miałam iść na poczte wysłać listy które dzisiaj muszą wyjść ode mnie ale cóż poprosiłam sąsiadkę. trochę boje się przeziębić to paskudztwo bo licho nie śpi. Ja jako dziecko nie miałam żadnej choroby wieku dziecięcego ani ospy, odry, różyczki nawet świnki także ciekawa jestem jak to będzie jak młody mi poprzynosi zarazki.Będzie wesoło:szok::szok::szok::szok:.
Zaneta- współczuje dwupaku ale niestety ostatnie dni ciąży strasznie się dłużą. Ale cierpliwości wkrótce zobaczysz maleńką kruszynkę.
M020-- ja również wolę poprzestawiać meble sama bo jak ja mam się mojego chłopa prosić to ja z gry podziękuje. PO pierwsze zrobie to szybiej i tak jak ja chce bez zbędnych wkurzających komentarzy. Nasz dom trzeba pomalować wszystkie pomieszczenia ale Michał czasu nie ma wiecznie zmęczony. Jak się wkurze to sama bede malować.
KOńcze już mały znowu płacze niestety. Odezwe się później

reklama
witamwszystkich jakie nudy nawet weny brak
ragazza ja bylabym chetna tylko zalezy o ktorej godzince i prosilabym adresik na priva to bym zobaczyla gdzie mieszkasz a daleko od ciebie do szpitala ??????

Do góry