reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

WItam

Odzywam się pierwszy raz ale podczytywalam was od jakiegos czasu i w koncu zebralam sie na odwage zeby do was dolaczyc o ile sie zgodzicie.
Mam na imie Agata od miesiaca mieszkam na BD15 mam dwoch synow w wieku 7 lat i 1 rok. Czy sa tu jakies mamy z BD15. Nie znam tu jeszcze nikogo a fajnie byloby poznac jakies przyjazne twarze.

reklama
A wlasnie zapomnialam zapytac ktora szkola na bd15 jest godna polecenia- chcialam przepisac syna tutaj do szkoly zebym nie musiala go dowozic o rano. Rankingom raczej nie ufam ale chetnie wyslucham opinii mam ktore tutaj posylaja dzieci do szkoly.
I czy sa tutaj w okolicy jakies atrakcje dla moich chlopcow- nie mam pojecia ledwo sie wprowadzilismy a juz tyle na glowie praca dom szkola dzieciakow. A jeszcze zdarzylam zlozyc papiery na studia nie wiem jak ja to wszystko pogodze.
dobra zmykam do pracy bo jak mnie szef zlapie to mnie wywali:))

Hej ;-)

U nas dalej chorobowo. Lenka dalej ma wysypke. Ile taka wysypka w trzydniowce moze trwac? Kurcze nie wiem co mam zrobic, bo Lenka jutro ma miec bilans na 9m-cy i ja nie wiem czy mam z nia isc czy nie. Jestesmy w przychodni umowione na konkretna godzine, ale i tak moga tam byc jakies zdrowe dzieci, ktore moglyby sie zarazic.

Myszka - witaj!!! Mieszkasz daleko ode mnie chyba niestety. :-( I szkol tam na bd15 tez za bardzo nie znam wiec nie pomoge w tej kwestii. A ty dopiero przyjechalas do UK czy z jakiegos innego miasta sie nie przenioslas? Pochwal sie co bedziesz studiowac. Tez chcialam, ale jakos nie mam juz sily. Chyba za stara juz jestem. :-D:szok::tak:

Ragazza- niecaly rok tu jestem a moj M tu jest juz prawie 5 lat. Ja zdecydowalam sie na studiowanie ksiegowsci -akurat przydam sie przy prowadzeniu firmy z mezem. Wczesniej mieszkalismy w Doncaster. Osobiscie nie podobalo mi sie tam a teraz tu gdzie mieszkamy jest w miare ok ale nikogo tutaj nie znam

hej :)
Mam pytanie, gdzie można kupić/dostać kartony w bradford? :>
Potrzebuje naprawdę sporego, bo muszę paczkę do Polski wysłac..
HELP :(

Witaj Myszka :)
Jestem pewna, ze znajdziesz na forum duzo znajomych :)
Ja nawet nie wiem gdzie jest BD15...
Pozdrawiam

czesc:-)
Ja tak z doskoku ,bo jak to z dwojka maluchow-zawsze jest w domu co robic:tak:
Wczoraj zaliczylismy pierwszy spacerek:happy:
niestety krotka rundka kolo budynkow -bo jednak bylo zimno:tak:
dzis byla znow midwife-maly przybiera na wadze,kupki oki,pobrala mu krew z pietki.Pepuszek odpadl wczoraj i powedrowal do pudeleczka pamiatkowego nr2;-):-D
Troszke nocki mamy ciezkie ,bo maly co 2 h cyca wola i ssie bardzo dlugo,a wiec nie wysypiam sie:-(
ale ogolnie jest oki:happy:
WREDOTKA-gratuluje chlopca:tak: co do kartonow sorry-nie mam pojecia,uzywalam tylko do przeprowadzek ,wiec te zuzyte z tesco czy asdy wystarczyly:tak:
MYSZKA-witaj na bb:happy: ja jestem z zupelnie innej okolicy i moje maluszki jesz do szkoly nie chodza ,wiec za bardzo nie w temacie,ale napewno ktoras z dziewczyn cos doradzi:tak:
M0205...co z Toba??wsz oki???
AGAAM-a TY?????
RaGAZZA-kurcze ja juz nie pamietam ile u malej utrzymywala sie ta wysypka:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dobrze ze to "tylko"trzydniowka" zdrowka dla Lenki:tak:
oki zmykam ,pranko wieszac
papatki,milego dnia;-)

Hej:-).
U nas nudy siedzę w domu Oli śpi bo długich walkach Krystian się bawi R w pracy a w kuchni malarz rządzi :tak:.
Wredotka nie mam pojęcia gdzie można kupic kartony jakoś nigdy nie potrzebowałam a jak już to te po mega paczkach pampersów były ok.:tak::-D
myszka1983 Witam i zapraszam do pisania.To zajęta z Ciebie kobieta praca nauka,dzieci i dom.
ragazza chyba najlepiej będzie jak zadzwonisz do przychodni i się zapytasz czy masz się zgłosic z małą na bilans czy może lepiej będzie w innym terminie jak małej zejdzie wysypka:tak:.

reklama
WAŻNE !!!

Mam do sprzedania komodę w cenie 25Ł, kosztowała 60Ł.
Jest nowa, niezłożona, pudełka zostały otwarte tylko w celu sprawdzenia kompletności.
Posiada dwie bardzo głębokie szuflady, koloru jasnobrązowego.
Nadaje się jako komoda pod przewijak dla dziecka, w tym celu została zakupiona.
Sprzedaje z powodu wyjazdu do Polski.

Posiadam też szafkę sypialnianą, w kolorze komody.
Ceny do uzgodnienia.

Ważne tylko do niedzieli...
Tel info na pw :)

Do góry