EMILKA13
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ale pogoda co ?

:-( az się nic nie chce ja już po obiadku tera mam chwilkę ....
Dziewczyny ja chyba nie dam rady na tą farme z wami
ale na jakieś spotkanie to bym się wybrała z wami
kurcze mam zamiar robić roczek N

,ale chciałam na działce ale słyszałam że już nie bendzię ciepła

i boje się że nie wypali a chciałam zaprosić więcej osób i tera bendzie dupa tylko najbliszych 

i tyle kurcze jeszcze zerkne tą pogode i zobacze ale nie mam za wiele czasu bo to już w następny weekend 
:-
szok:

renuska kochana to adres do tej kosmetyczki ; 14 Rawson Place BD1 3QQ Bradford ja tam przebijałam małej i jestem zadowolona bardzo miła obsługa;-)

marta martusiu ja też chętna popilnować małej , a jak by ktoś nie miał kiedyś co zrobić z dzieciakami to mogę zostać na przyszlość:-):-):-);-);-);-)kocham dzieci także zle im nie bendzie u mnie :-):-)

dobra laski lece....brać się za coś ;-)

:-( az się nic nie chce ja już po obiadku tera mam chwilkę .... Dziewczyny ja chyba nie dam rady na tą farme z wami

ale na jakieś spotkanie to bym się wybrała z wami
kurcze mam zamiar robić roczek N

,ale chciałam na działce ale słyszałam że już nie bendzię ciepła

i boje się że nie wypali a chciałam zaprosić więcej osób i tera bendzie dupa tylko najbliszych 

i tyle kurcze jeszcze zerkne tą pogode i zobacze ale nie mam za wiele czasu bo to już w następny weekend 
:-

renuska kochana to adres do tej kosmetyczki ; 14 Rawson Place BD1 3QQ Bradford ja tam przebijałam małej i jestem zadowolona bardzo miła obsługa;-)

marta martusiu ja też chętna popilnować małej , a jak by ktoś nie miał kiedyś co zrobić z dzieciakami to mogę zostać na przyszlość:-):-):-);-);-);-)kocham dzieci także zle im nie bendzie u mnie :-):-)

dobra laski lece....brać się za coś ;-)

Nawet na pisaniu nie moge sie skupic