Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na szczescie jest juz ok.teraz pomalu postaram sie nadrobic zaleglosci
u mnie klopotow ciag dalszy bo wstrzymali nam taxy bo dochody nam wzrosly i teraz powaznie zastanawiam sie nad pojsciem do pracy.poza tym postanowilismy dzieciom w koncu zrobic normalna sypialnie bo do tej pory mielismy jeden taki duzy pokoj na graciarnie i silownie przeznaczony i teraz mam w huk roboty bo pomalu sprzedaje i wyrzucam to co nie potrzebne a nazbieralo sie tego przez te 3 lata.bo trzymalismy tam rowery,mikrofale stare ubrania,telewizory itp. wczoraj zrobilam tez nelce kolczyki,wogole nie plakala a nawet sie cieszyla jak zobaczyla sie w lusterku.postaram sie dzis doczytac co tu naskrobalyscie i pomalu sie wciagne bo na razie jakos nie w temacie jestem
wiec sie z Wami podziele przepisem..noo..moze juz znacie
;-)

a to troche da nam po kieszeni,niby nie ma tragedii ale teraz zbieramy na wesele i w tym naszym domu w polsce chcielismy kilka rzeczy zrobic wiec chcialabym cos znalesc na parttima zebysmy nie odczuli tego ze jest mniej.chcialabym zeby zarabial 50000 hehe:-)