niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc dziewczyny:-)
u nas po steremu , wlasciwie nuda spowodowana wyczekiwaniem maluszka:-(, a moze jakas przedporodowa depresja sama juz nie wiem:sick:.
Denerwuje mnie to czekanie i mezulka tez , no ale co zrobic i wiecie do tego wszystkiego dochodzi ta ciagla deszczowa pogoda i bole plecow , nieprzespane noce . Jakis koszmar. Musze wytrzymac do konca , ale uwierzcie jest to straszne.
Zreszta jeszcze troche i same zobaczycie.
Sorki za marudzenie , ale komus musze sie wygadac.
No widze ze u Buziaczka ciagle cisza, no ale juz tuz tuz
.
Poczytalam troszkie te ostatnie wasze posty i dobrze by bylo gdyby kazda z nas dostala to co sie niby nam nalezy. No ale szara jest ta rzeczywistosc i zawsze cos idzie nie tak jak bysm tego chcieli.
No koncze kobity i pozdrawiam wszystkie.
Ewka co tam u ciebie dlugo sie nie odzywalas?
u nas po steremu , wlasciwie nuda spowodowana wyczekiwaniem maluszka:-(, a moze jakas przedporodowa depresja sama juz nie wiem:sick:.
Denerwuje mnie to czekanie i mezulka tez , no ale co zrobic i wiecie do tego wszystkiego dochodzi ta ciagla deszczowa pogoda i bole plecow , nieprzespane noce . Jakis koszmar. Musze wytrzymac do konca , ale uwierzcie jest to straszne.
Zreszta jeszcze troche i same zobaczycie.
Sorki za marudzenie , ale komus musze sie wygadac.

No widze ze u Buziaczka ciagle cisza, no ale juz tuz tuz
.Poczytalam troszkie te ostatnie wasze posty i dobrze by bylo gdyby kazda z nas dostala to co sie niby nam nalezy. No ale szara jest ta rzeczywistosc i zawsze cos idzie nie tak jak bysm tego chcieli.
No koncze kobity i pozdrawiam wszystkie.
Ewka co tam u ciebie dlugo sie nie odzywalas?
, Poaztym czasami kiedy jestes czyms zajeta np. sprzataniem , albo jestes w pracy to wcale nie zauwazysz jak maly sie rusza. Dopiero w chwili kiedy np . odpoczywasz poczujesz ruchy. Poluz sie i zrelaksuj a napewno bedziesz czula jak malenstwo szaleje. :-)
...zlapal Mnie okropny - bol skurcz sama nie wiem co to bylo:dull:
z prawej strony podbrzusza(na samym dole) i przemiescil sie takze do pachwiny i nogi prawej, az musialam wstac(bylo bardzo ciezko) po kilku godzinach meczarni i wziasc paracetamol co rzadko Mi sie zdarza brac tabletki- wole przeczekac samo przejdzie ale ten bol nie pozwalal Mi usnac byl okropnie meczacy i nie pozwalajacy sie prekrecic
.
:sick
he he
Nasza Lokatorka ma wszystko na Siebie
. Mam nadzieje ze wszystko sie szybko wyjasni i przyznaja Nam te benefity.Licze na to