Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczymy jak bedzie z wami dziewczyny?
.Pozniej jak juz urodzicie tez bedzie razniej we dwojke , a raczej czworke;-)
Nawet na naszym forum dziewczyny przenosily ciaze i praktycznie zero oznak porodu w terminie porodu...bardzo to dla mnie dziwne....tak sobie mysle,ze tez przenosze...i moze jak tak sie nastawie to nie bede szalec od 37-40 tygodnia ciazy bo powiem \Wm szczerze, ze juz jestem niemal na 100% pewna,ze jednak bedzie to pozniej...
..razniej pozniej na spacerek z wozkami i w tych pierwszych miesiacach sobie pomagac nawzajem-cieszy mnie to niezmiernie:-)
.

mysle sobie dlaczego w tej polsce sa zawsze problemy, w konsulacie problemy, z peselem problem, z dowodem problem - biurokracja. ja tez jestem w takiej sytuacji ze nie ejstesmy malzenstwem a moj pojedzie ze mna w listopadzie tylko na 2 tyg wymieni dowod bo ma stary no i chcielismy zarejestrowac malego i wydebic jescze te polskie becikowe bo do 3 miesiecy mozna sie starac od urodzenia, no co w koncu maly bedzie obywatelem polski i bedzie tam zameldowany ;/
. U mnie super,piekna pogoda i wczoraj spedzilam milo dzien. W srode zobacze po raz pierwszy moja kruszyne,to bedzie wazny dzien,juz sie nie moge doczekac:-):-):-). Piszcie dziewczyny co u Was. Pozdrawiam goraco:-)
.
.
, bedzie juz 12 dzien po terminie i napewno nie odesla do domu.
i dzis chyba tez. Wczoraj od ssamego ranka bylismy na nogach tzn, pojechalismy na targ do Bingly , pokupowalismy pelno ciuszkow , za tanioche , potem obiadek i kawka w ogrodzie na sloneczku. Wieczorkiem to bylam taka padnieta z tego upalu ze az mnie pierwszy raz bola glowa i to bardzo , chyba za duzo na sloncu
. 
.
.
niby chcialam lata ale mam te same problemy co ty Yowka, jestem spuchnieta, ospala, nie wychodze z domu bo oblewam sie potem cala, w nocy nie spie, sloneczko to ja lubie ale takie wiosenne ;-)jeszcze musze isc dzis do poloznej a nie wiem czy stopy nie odmowia mi posluszenstwa bo nie widac na nich nawet kostek
ja juz wam mowilam ze jestem od jakiegos czasu bez samochodu a jazda taxowka nawet do centrum mnie wkurza bo te ciapaki maja takie specyficzne zapachy i zawsze musza cos do mnie gadac 
Dzis do domciu pojechal nasz wspolokator to taki moj jakby brat znamy sie od urodzenia, razem sie wychowaywalismy, pojechal na stale do Polski bo jego zona tez bedzie rodzic pod koniec wrzesnia - (mowie wam co sie narobilo) i tak mi smutno i pusto troche bo on robil na nocki wiec cale dnie siedzial ze mna, mialam do kogo sie odezwac, jak byl samochodzic to zawsze mnie gdzies zabral, tak wiecie zawsze ktos sie mnie opiekowal do poludnia a teraz cichutenko w domu
, jeszcze nie wszystkie sie zameldowaly ale juz lepiej.
, ale pewnie nie na dlugo - obiecuje ze znajde chwile i wkleje foteczki naszego syneczka.
;-)