reklama

Mamy z Bradford

hej hej
kto tu do nas zawital po dlugim czasie :-):tak:.
Niestety jeszcze nie, ale juz pozostaly tylko 3 dni :tak:.

Zapowiada sie kolejny adny dzionek , dobrze ze chociaz wiatr wieje przynajmiej nie jest tak duszno.
Za mna dzis fatalna noc , prawie nic nie spalam , wogole nie wiem o co chodzi:confused:

Koncze bo nie mam natchnienia nawet zeby wam pomarudzic.
papa

reklama
Witam
Widze ze jak pogoda dopisuje to malo ktora siedzi przy komputerze - z wyjatkiem mnie ;/ nudno mi jak cholera w tym domu, marudzic mi sie chce, plakac, taka rozlazla jestem, ale to dopiero teraz po poludniu mnie wzielo- szkoda gadac:wściekła/y:buzi nie mam do kogo otworzyc, moj facio pracuje cale dnie a jak przyjdzie to zmeczony i zaraz sie kladzie eh dobra nie zanudzam was. mamunia bedzie juz w sobote :) szkoda ze tylko na 3 tyg ;/ a co wy porabiacie? ja to juz nawet sama do centrum nie pojade bo ledwo sie poruszam heh trzymajta sie - i oby humory wam dopisywaly lepsze niz mi :-D

hej hej to ja maruda:-D
kasiek widze ze i ty masz niezle hustawki nastroju, tak to juz jest. Widzisz i ja jestem caly dzien sama, moj konczy prace ok5 , jest w domku tak kiele 5.30 , wszama obiadek troszkie sie pokreci i zmyka na silownie. I tak co dziennie. No w srody robi przerwe od silowni.I tak tydzien w tydzien , az sie zygac od tej monotoni chce.:wściekła/y:
Mamuska przyjezdza no bedziesz miala wesolo i pomorze ci przy malenstwie. o ile urodzisz w terminie? Na kiedy masz termin.?

Oj oj, ja tez juz nie moge i musze wam jeszcze pomarudzic , ale juz niedlugo bo tylko pare dni , wiem wiem juz pewnie nie mozecie czytac tych moich smutow.
Ale jestem pewna ze kazda z was tak bedzie juz pod koniec marudzila:-D. Wiecie kobity nikomu nie zycze takiej dlugiej ciazy, to jest po prostu okrucienstwo, ani spac ,ani chodzic , nic wszystko boli , kluje itd. Powli zaczyna bolec mnie brzusio jak Szymek sie kreci a to pewnie ze juz nie ma miejsca , a i skora naciagnieta na maxa. Mowie wam mam dosyc:wściekła/y:.
Acha a wiecie co moj maz mi powiedzial.
Chcialas to masz, :-D, ty moj hipciu.:-D
ale smieszne , a on to co nie chcial - chcial tylko ze to ja sie mecze.

CZESC

Piekny dzionek , sloneczko:cool:, a ja niestety na dluzsze spacerki juz sie nie nadaje.

Ciagle w calosci , ostatnie dni :tak:, nie bede dzis marudzila , wyspalam sie , chociaz przyznam ze nocy gdzies tak do 3 nie spalam , bo u nas po domem stala sobie grupka pakoli i pogaduszki sobie urzadzili:wściekła/y:.I nikt nic im nie powie , bo cholera wiem jak to sie skonczy.
Dziewczyny ja dzis na odiadek bede miala pieczen , do tego ogorki kiszone -polskie , jakas suroweczka i gra;-)

:-) dzis juz lepszy humorek, wzielam sie za sprzatanie znaczy sie w moim wydaniu to jest raczej przenoszenie z miejsca na miejsce :) ale firanki poprane, wyprasowane, trawniczek skoszony (musze dodac ze sama naprawilam kosiarke), obiadu moze i nie ma ale to z winy pustki w lodowce :blink: musialam zjesc stare bulki z powidlami hehe mieszkam niedaleko asdy tak na piechotke ok 15- 20 min i musze sie wybrac na mega zakupy ale sobie mysle jak ja to przytargam tu znaczy sie moj chlop a taxi wstyd wolac bo blisko ale coz :-paaa niunka pytalas wczoraj na kiedy mam termin - 16 SIERPNIA - polozna mi mowila ze tu wywoluja porod tak 11-12 dni po terminie.dobra nie mysle nawet tym bo znowu mnie wezmie newrica :) czytalam wczoraj na necie gdzies ze to normalne ze polowa dnia extra super a druga ryczysz i sie wyrzywasz na wsyztskich (tak mialam wczoraj) a szczegolnie w tej koncowce ciazy sie to nasila - jestemy usprawiedliwione!!
cos sie nikt nie odzywa, Karola korzysta z polskiego powietrza itd yowka sie szykuje na wyjazd, reszta oszalala z powodu pogody pewnie :-D
no dobra koncze o 6 bedzie moj ukochany, to buzie chociaz otworze do kogos :/ buziole w brzuchole i dla was caluski heh

Czesc dziewczyny!
Nie tyle przygotowuje sie do wylotu bo i co tu przygotowywac-pakowac walizke i w droge :-), co korzystam troszke z pogody-dzis pol dnia spedzilam u kolezanki na babskich ploteczkach i przegladaniu pierdolek co tam pokupowala dla swojego malenstwa-zostal juz jej tylko miesiac do porodu :tak:zazdroszcze jej..ja mam jeszcze dwa :tak:ale powiem wam,ze juz tak sobie wytlumaczylam porod,ze chyba nie bede sie az tak bardzo bala-to troche bolu, ktory nie trwa wiecznie a jaki efekt koncowy....zrobie wszystko dla mojego chlopczyka-wymecze sie...uwazam,ze ciaza jest gorsza-trwa niemalze wiecznie a porod kilka godzin i po wszystkim...wiec przetrwam to.Jak sobie tak tlumacze...to mi lepiej sie robi i juz chciala bym rodzic:-D
Na obiadek dzis byla zupka jarzynowa-zrobilam wielki gar ;-) i gęstą wiec na dwa dni bedzie-ewentualnie jak moj sie nie naje to cos tam jeszcze doloze na drugie typu-usmazony kurczak i ziemniaczki+szybka surowka albo jajko sadzone mizeria ziemniaczki.
Fajna ta pogoda :tak:taka nie angielska :-D
Buziaki dziewczyny

Witam Mamusiaczki i Dzieciaczki :-)
Jak sie macie? Co nowego ?

U Nas dzis nie za ciekawie ...Blaneczka pierwszy raz od swojego urodzenia nie spala od godziny 7 rano do 13 po poludniu:-(:sorry:,obudzila sie raniutko na karmienie i pieluszke i jak zawsze krecila sie pokwekiwala, machala raczkami i nozkami, byla odbita..-zawsze jak ja nakarmilam i przebralam szla dalej spac a dzis juz nie poszla ...:-(:dull: tylko zaczela sie dziwnie denerwowac:-( i poplakiwac byla gramosna, i uspakajala sie tylko na rekach...wiec nosilam ja co przymknela oczka i jak ja odkladalam budzila sie i plakala , normalnie nie podobne to do Niej wiec pomyslalam ze to moze kupka masowalismy jej brzuszek- z ktora nigdy nie miala zadnych problemow , ostatnia zrobila wczoraj wieczorkiem a kolejna zawsze rano robila a dzis nie zrobila..do tej pory tylko czasem baczka pusci i popusci ale to plamka...nie wiem co sie dzieje ...teraz akurat delikatnie przysypia ale tez sie kreci i prezy ...:-(:-(:szok::eek:podalam jej dzis 1 raz herbatke koperkowa granulowana bobo vita,jak na 1 raz z innym smakiem pila nawet chetnie tylko na poczatku pokrzywila sie al zaczela pic pociagnela 10ml i zasnela.... moze cos jej pomoze...jak myslicie nie wiem jak jej pomoc:no::confused::confused::confused::confused: ratujcie ..wiem jestem straszna panikara ale nie nawidze byc bezradna :-(:-(
Nie nie zjadlam takiego ...:no:tez wiec nie wiem w czym przyczyna tego zlego samopoczucia??
po za tym bylysmy dzis na badaniu sluchu - Blaneczka doskonale slyszy i moze isc do szkoly he he tak powiedziala asystentka badajaca sluch :-p:tak::rofl2:

reklama
Buziaczek pewnie Blania ma koleczke-rozgrzej pieluszke zelazkiem i poloz jej na brzuniu...pomasuj plecki i brzusio...i jak masz to po karmieniu dawaj jej kropelki antykolkowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry