Witam Mamusiaczki i Dzieciaczki :-)
Jak sie macie? Co nowego ?
U Nas dzis nie za ciekawie ...Blaneczka pierwszy raz od swojego urodzenia nie spala od godziny 7 rano do 13 po poludniu:-

sorry:,obudzila sie raniutko na karmienie i pieluszke i jak zawsze krecila sie pokwekiwala, machala raczkami i nozkami, byla odbita..-zawsze jak ja nakarmilam i przebralam szla dalej spac a dzis juz nie poszla ...:-

dull: tylko zaczela sie dziwnie denerwowac:-( i poplakiwac byla gramosna, i uspakajala sie tylko na rekach...wiec nosilam ja co przymknela oczka i jak ja odkladalam budzila sie i plakala , normalnie nie podobne to do Niej wiec pomyslalam ze to moze kupka masowalismy jej brzuszek- z ktora nigdy nie miala zadnych problemow , ostatnia zrobila wczoraj wieczorkiem a kolejna zawsze rano robila a dzis nie zrobila..do tej pory tylko czasem baczka pusci i popusci ale to plamka...nie wiem co sie dzieje ...teraz akurat delikatnie przysypia ale tez sie kreci i prezy ...:-

-

szok:

podalam jej dzis 1 raz herbatke koperkowa granulowana bobo vita,jak na 1 raz z innym smakiem pila nawet chetnie tylko na poczatku pokrzywila sie al zaczela pic pociagnela 10ml i zasnela.... moze cos jej pomoze...jak myslicie nie wiem jak jej pomoc

ratujcie ..wiem jestem straszna panikara ale nie nawidze byc bezradna :-

-(
Nie nie zjadlam takiego ...

tez wiec nie wiem w czym przyczyna tego zlego samopoczucia??
po za tym bylysmy dzis na badaniu sluchu - Blaneczka doskonale slyszy i moze isc do szkoly he he tak powiedziala asystentka badajaca sluch