kasiek83
Mama Michasia
Czesc mamuski
Po pierwsze Kama gratuluje chlopca, pisz jakie wybraliscie imie
bo ja to mialam mnostwo dla dziewczyn a dla chlopca byl problem ale wybralismy ostatecznie Michas ale ja nadal mam watpliwosci w koncu tylko raz mi powiedziano ze to chlopiec, bede jaja jak wyjdzie mala ksiezniczka heh
Niunka ja sie tak psychicznie nastawilam na jutro na porod z Toba ze zaczynam sie stresowac heheh. wez sie odezwij jak tylko dasz rade !!
Yowka sie pakuje - ale masz fajnie ale do mnie przyjedzie jutro namiastka Polski - dla mnie chyba najwazniejsza
Mama
:-)
nawiezie dobroci dla wnusia
Karola nie pisze pewnie robi furore z pieknym Gabrysiem w Polsce, a co sie dziwic jak sie wraca do kraju chcialoby sie wszytsko zalatwic, wszytsko zobaczyc, sprobowac jak nawiedzeni hehe
Cfcgirl- pol roku to odpowiedni czas zeby zaczac starania - tez jestem juz mamusia Aniolka- to sie u mnie stalo 2 lata temu, lekarze kazali odczekac mi wlasnie pol roku, tylko ja wtedy nie bylam jeszcze gotowa
ale za to teraz jak sama widzisz jestem, juz w 40 tygodniu ciazy :-) jedna moja rada - jak juz bedziesz miala fasoleczke w sobie uwazaj na siebie chuchaj i dmuchaj, az do przesady wiem wiem to moze glupie ale ja pojechalam do Polski na swieta i wyladowalam w szpitalu i o maly wlos znowu bym stracila moja fasolke i od tamtego czasu zyje inaczej, oszczedniej
no konncze z radami bo nie lubie sie wymadrzac
ale trzymam kciuki :-):-)
Zycze wszystkim duuzo dobrego humorku, buziaki
Po pierwsze Kama gratuluje chlopca, pisz jakie wybraliscie imie
Niunka ja sie tak psychicznie nastawilam na jutro na porod z Toba ze zaczynam sie stresowac heheh. wez sie odezwij jak tylko dasz rade !!
Yowka sie pakuje - ale masz fajnie ale do mnie przyjedzie jutro namiastka Polski - dla mnie chyba najwazniejsza

nawiezie dobroci dla wnusia Karola nie pisze pewnie robi furore z pieknym Gabrysiem w Polsce, a co sie dziwic jak sie wraca do kraju chcialoby sie wszytsko zalatwic, wszytsko zobaczyc, sprobowac jak nawiedzeni hehe
Cfcgirl- pol roku to odpowiedni czas zeby zaczac starania - tez jestem juz mamusia Aniolka- to sie u mnie stalo 2 lata temu, lekarze kazali odczekac mi wlasnie pol roku, tylko ja wtedy nie bylam jeszcze gotowa
Zycze wszystkim duuzo dobrego humorku, buziaki
jak diabli.

powoli zaczynamy sie rozgladac za jakims osprzetem dla juniora.mam wiec pytanko zwlaszcza do mam z leeds.upatrzylismy sobie w necie wozek dla malego,tylko przed zakupem chcialabym najpierw zobaczyc przymierzyc i takiem tam...wiec chcialam sie zapytac czy mozecie mi powiedziec, gdzie w leeds znajde jakis sklepik z wózkami dla naszych pociech.buziaki dla wszystich mamuś z yorkshire:-)

do dziadkow