reklama

Mamy z Bradford

Czesc mamuski :)
Po pierwsze Kama gratuluje chlopca, pisz jakie wybraliscie imie :) bo ja to mialam mnostwo dla dziewczyn a dla chlopca byl problem ale wybralismy ostatecznie Michas ale ja nadal mam watpliwosci w koncu tylko raz mi powiedziano ze to chlopiec, bede jaja jak wyjdzie mala ksiezniczka heh :)
Niunka ja sie tak psychicznie nastawilam na jutro na porod z Toba ze zaczynam sie stresowac heheh. wez sie odezwij jak tylko dasz rade !!
Yowka sie pakuje - ale masz fajnie ale do mnie przyjedzie jutro namiastka Polski - dla mnie chyba najwazniejsza :) Mama :) :-):-D:rofl2: nawiezie dobroci dla wnusia :)
Karola nie pisze pewnie robi furore z pieknym Gabrysiem w Polsce, a co sie dziwic jak sie wraca do kraju chcialoby sie wszytsko zalatwic, wszytsko zobaczyc, sprobowac jak nawiedzeni hehe :)
Cfcgirl- pol roku to odpowiedni czas zeby zaczac starania - tez jestem juz mamusia Aniolka- to sie u mnie stalo 2 lata temu, lekarze kazali odczekac mi wlasnie pol roku, tylko ja wtedy nie bylam jeszcze gotowa :) ale za to teraz jak sama widzisz jestem, juz w 40 tygodniu ciazy :-) jedna moja rada - jak juz bedziesz miala fasoleczke w sobie uwazaj na siebie chuchaj i dmuchaj, az do przesady wiem wiem to moze glupie ale ja pojechalam do Polski na swieta i wyladowalam w szpitalu i o maly wlos znowu bym stracila moja fasolke i od tamtego czasu zyje inaczej, oszczedniej :) no konncze z radami bo nie lubie sie wymadrzac :) ale trzymam kciuki :-):-)
Zycze wszystkim duuzo dobrego humorku, buziaki

reklama
a tak swoja droga wlasnie dzwonilam do mamy czy juz spakowana - kazdy przekazuje prezenty dla Michasia ale halo halo gdzie sa prezenty dla mnie?? kazdy chyba zapomnial ze ja nosze te cudo juz 40 tygodni i tez mi sie cos nalezy ;-)

hej kobity :-)
jestem juz po wizycie u kumpeli i jestem zmeczona jak diabli, no przeciagnela mnie po dlugim spacerze i zdycham:-D.

dzieki ze jestescie ze mna i prosze badzcie tez jutro, obiecuje ze jak tylko wroce do domu z Szymkiem to sie odezwiemy.
Kurcze mam nadzeje ze wszystko bedzie dobrze i musze wam powiedziec ze zaczynam sie BAC:zawstydzona/y: jak diabli.
No i nie moge uwierzyc ze to juz jutro , a moze wkoncu bede miala synka przy sobie. Boze jakie to dziwne.Ale sie ciesze:tak::tak::tak::tak::tak::-):happy2:

No to do uslyszenia papa i buziaczki .Trzymajcie kciuki - najlepiej caly weekend.:-)

Czesc kochane.
Czasem Was troche podczytuje ale nie mam czasu odpisywac. A piszecie duzoooo i ciezko mi teraz nadrobic zaleglosci, wiec sie nie gniewajcie.
U nas wszystko dobrze tylko Gabrys od dwoch dni goraczkuje, chyba wlasnie wyrzynaja mu sie gorne jedynki:tak:.A jeszcze nie wkleilam wam zdjecia z dolnymi. Juz to nadrabiam. Prosze bardzo.
Zobacz załącznik 49194
Jego rejestracja nadal w toku, wiec narazie zadnych szczegolow wam nie podam. Jak juz wsio zalatwie to opisze Wam co i jak.
Pogoda nam dopisuje. Czasem troche popada, ale caly czas jest bardzo cieplo. Chodzimy sobie na spacerki i wybieramy sie tez nad jeziorko jak tylko rodzina da nam odetchnac. Jestesmy rozrywani, rodzina duuuza i kazdego trzeba odwiedzic:confused2::rofl2:.
Niunka kochana pewnie bez maluszka juz Cie zeszpitala nie wypuszcza. Obys miala lekki porod, tego Ci zycze z calego serduszka. I zajrzyj do nas by sie pochwalic jak tylko bedziesz mial chwilke.
Cfcgirl bardzo sie ciesze z Twojej decyzji. Ja tez uwazam, ze pol roku to wystarczajaco dluga przerwa i teraz juz wszystko powinno byc ok. Tak jak sama napisalas starania zacznijcie powolutku, bez stresow, napewno sie uda:tak:. I dbaj o siebie. Jak tylko zajdziesz w ciaze oszczedzaj sie na maxa i bierz zwolnien z pracy tyle ile bedziesz uwazac za stosowne. Dzidzia na pierwszym miejscu. Powodzonka.
Co do spotkania to moze wrzesien? Ja bede w Anglii 9 wrzesnia i chetnie sie z Wami spotkam.
Yowka- szczesliwego lotu i przyjemnego pobytu w Polsce.
Kama- zdjecia rewelacja. Sama mam takie i wiem ile to radosci. No i chlopczyk tak jak chcialas- super, gratuluje.
Kasiek chyba Twoj termin sie zbliza. Napisz jak sie czujesz.
Buziaczku jak tam Blaneczka sie sprawuje? Na zdjeciach wyglada przeslicznie, napewno grzeczniutka z niej istotka.:happy2:
Dziewczyny pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Sle gorace buziaki. papa

hejka moje drogie mamy:) ja bede w grudniu mamusia :szok: powoli zaczynamy sie rozgladac za jakims osprzetem dla juniora.mam wiec pytanko zwlaszcza do mam z leeds.upatrzylismy sobie w necie wozek dla malego,tylko przed zakupem chcialabym najpierw zobaczyc przymierzyc i takiem tam...wiec chcialam sie zapytac czy mozecie mi powiedziec, gdzie w leeds znajde jakis sklepik z wózkami dla naszych pociech.buziaki dla wszystich mamuś z yorkshire:-)

Buziaczku jak tam Blaneczka sie sprawuje? Na zdjeciach wyglada przeslicznie, napewno grzeczniutka z niej istotka.:happy2:
Dziekuje:tak:
Blaneczka ma juz dzis 4 tygodnie rowne:-) przeszla juz 1 szczepionke i badanko uszek jak narazie wszystko wporzadeczku:happy2:
Wlasnie spi kolo Mnie heh zasnela przy cysku:-D
Ogolnie wszystko Ok jest bardzo grzeczna,ladnie Mi przesypia nocki i rosnie jak na drozdzach, z dnia na dzien sie bardzo zmienia nie nadazam nad Nia:szok:, nie nadazam nad nacieszeniem sie jej kazdego dnia innym wygladem ..tak sie zmienila juz od porodu, jest wieksza i juz ja widac i czuc taki maly kluseczek slodziutki:happy2::rofl2:.
Ostatnio miala problem ze zrobieniem kupki:-(, ale wprowadzilam jej herbatke i pomogla.:tak:
Jak narazie ta dolegliwosc sie nie powtorzyla i mam nadzieje ze juz wiecej sie nie powtorzy - wiem ze to nie realne no ale kto wie :blink:
Ma tez dziwne krosteczki od 3 tygodnia zycia. na busce na poczatkuy byly tylko na policzkach czerowne skupiska -to od mleka tak nam mowili w szpitau. a teraz sa na calj buziuni i na glowce po prawej stronie ...:no::no: to nie sa potoweczki.
ale mam nadzieje ze mina do 6 tygodnia jesli nie to mamy wizyte 6 tygodniowa w przychodni moze sie czegos dowiemy...:blink:

Ok mykam sie malowac bo jedziemy z :elvis:do dziadkow :elvis::happy2:

Witajcie dziewczyny!
Mam do Was pytanie! Dostałam ofertę pracy w pod Londynem jako terapeuta. Napiszcie mi proszę czy będę w stanie na początku z jednej pensji utrzymać siebie, męża (zanim sam znajdzie pracę) i dziecko (17 miesięcy) ??

Nie chcę rozstawać się z moja rodzinką na długi czas, za bardzo tęskniłabym za moją córeńką, którą zresztą jeszcze karmię piersią..

Z góry dziękuję za odpowiedzi!!!!:-)

Witajcie dziewczyny!
Mam do Was pytanie! Dostałam ofertę pracy w pod Londynem jako terapeuta. Napiszcie mi proszę czy będę w stanie na początku z jednej pensji utrzymać siebie, męża (zanim sam znajdzie pracę) i dziecko (17 miesięcy) ??

Nie chcę rozstawać się z moja rodzinką na długi czas, za bardzo tęskniłabym za moją córeńką, którą zresztą jeszcze karmię piersią..

Z góry dziękuję za odpowiedzi!!!!:-)
Witam .
Owszem jest to mozliwe ale Zalezy z jakiej pensji? i w jakim miescie zamieszkacie? pozdrawiam

reklama
czesc laseczki :) kurcze mama przyjechala, tak chce jeszcze wszytsko zdazyc z nia podokupowac ze zmeczona jestem, zabiegana ze nie mialam jak do was napisac od wczoraj :-) Niunka juz trzyma w objeciach pewnie swojego Szymka, czesto mysle o tym jak jej poszlo itd teraz mi przyszlo czekac, boje sie........
Karola mama mi tez mowila ze slyszala ze robia problemy z tymi peselami itd ehh ale pytalas jak sie czuje wiec: no wielka jak balon ledwo siadam, poruszam sie i puchne heh ale nie narzekam, najgorsze jest to ze czasem ni z tego ni z owego paralizuje mnie stracch sama nie wiem taki dziwny przed porodem i ze nie dam rady :szok: ale wie to normalne.
Buziaczek jak napisalas ze Blaneczka ma juz 4 tyg to kurcze sie zdziwilam- ale ten czas leci, ale kiedy piszecie tak tu o swoich skarbach i jak sobie swietnie z nimi radzicie to mysle ze i ja dam rade;-) no i wiem ze moge sie was doswiadczonych mam zawsze zapytac o rade :)
dobra ide lulu, do mojego terminu zostaly 3 dni wiec musze sie wyspac porzadnie zeby miec sily na rozpoczecie tej nowej dlugiej drogi juz we 3 ja moj ukochany i nasz synus :) heheh pozdrawiam was wszytskie
aaa NIUNKA NAPISZ JAK TYLKO BEDZIESZ MOGLA - BO TU CZEKAMY NA WIESCI !! BUZIAKI

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry