yowka
Fanka BB :)
Witam moje drogie...juz spakowana jestem i lece podychac sobie z Szymkiem w brzuniu polskim powietrzem ... odezwe sie jak wroce wiec nie bede na biezaco, w zwiazku z czym ja juz teraz zloze Niunce gratulacje co by byc pierwsza a nie ostatnia 

NIUNKA KOCHANA SERDECZNE GRATULUJE SYNECZKA!!!!
DZIELNA I DUMNA MAMO NIECH CI SIE SZYMCIO ROZWIJA ZDROWIUTKO I ROSNIE JAK NA DROZDZACH!!! SAMYCH RADOSCI SPELNIONYM RODZICOM!!!
BUZIAKI
Kasiek Tobie zycze rozdwojenia do mojego powrotu !!! Malo nerwow i spokojnego , bezbolesnego porodu-bedzie dobrze-widok skarbenka wszystko Ci wynagrodzi-kazdy bol i niedogodnosc...wiec glowa do gory-porod nie trwa wiecznie PAMIETAJ!
No to do zobaczenia na BB dziewuszki- Buziaki

NIUNKA KOCHANA SERDECZNE GRATULUJE SYNECZKA!!!!DZIELNA I DUMNA MAMO NIECH CI SIE SZYMCIO ROZWIJA ZDROWIUTKO I ROSNIE JAK NA DROZDZACH!!! SAMYCH RADOSCI SPELNIONYM RODZICOM!!!
BUZIAKI

No to do zobaczenia na BB dziewuszki- Buziaki
. A ja siedze w domu i sie nudze,mam 3 dni wolnego:-(. Jutro spotkanie z pania midwife moze znowu dowiem sie cos ciekawego. Co do imienia dla mojego synka,to mam problem. Co mnie sie podoba to mojemu Krzyskowi niestety nie,a on mowi ze nic mu do glowy nie przychodzi:-). Zastanawiam sie czy do porodu zdecyduje sie na jakies imie. Zmykam jakis obiad zrobic. Pozdrawiam;-);-);-);-);-);-);-);-)

Tez lubimy podrozowac, gratuluje fasolki