reklama

Mamy z Bradford

Dzidzia slodziutka, uwielbiam takie maluszki i juz nie moge sie doczekac na swoja myszke. Kubus jak zobaczyl Szymka to od razu powiedzial "to ja, tata kapie Kubusia" :-) poniewaz ma podobne zdjecie: Album/3.02.05 - Jakub Jarocki (www.rodzinka.info)
Nie wiem jak u Was dziewczyny, ale ten slodki obowiazek kapania malucha wyznaczylam tatusiowi, w ramach zwiekszania ilosci czasu spedzanego z synkiem. Dzieki temu tez nie mogl przesiadywac po godzinach w pracy (nie wiem czy mialyscie do czynienia z informatykiem), bo o 19 byl czas kapieli. Dzis oboje sa juz do tego przyzwyczajeni, a ja zyskuje w tym czasie chwile dla siebie.
Prowadzimy stronke internetowa Kubulka od jego narodzin dla naszej rodzinki w Polsce (troszke sie ostatnio zaniedbalismy, ale mysle ze po wakacjach wszystko nadrobimy): Jakub Jarocki - Jakub Jarocki (www.rodzinka.info)
Zapraszam chetne do poznania naszej rodzinki.
Kasiek - w koncu sie zapisalam, brzuszek masz duzy, pewnie duza dzidzia bedzie. I jesli Twoj facet nie chce zrobic prawka, to Ty sie za to wez. Teraz dzidzia mala to bedziesz miala troche czasu, a przyda sie pozniej bardzo.
Pozdrawiam Wszystkich.

reklama
Czesc dziewuszki. dzis 16 czyli - dzien porodu ale ja nadal 2w1 ehh i nic nie wskazuje na to ze mnie wezmie niedlugo :oo:
Niunka czytalam dzis twoje posty i zerknelam na godzine o ktorej pisalas i mowie sobie o matko biedna nie spi tylko czuwa :) ale Szymus taki duzy, piekny,pokazuje jego zdjecia wszytskim i mowie jaka bylas dzielna :-) niedlugo nauczysz sie spac jak i on spi hhe.
Kasia domyslilam sie ze Ty to Ty- fajnie ze w koncu tu do nas dolaczylas!!
Sorry ze tak malo sie odzywam ale spedzam czas z mamuska i wlaczam komputer rano, szybko czytam co tam u was a pozniej to pranko prasowanko reszty ciuszkow i po sklepach troche lazimy sobie :)
Pozdrawiam Was wszystkie no i Wasze skarby te w brzuszkach i te co sa juz z nami tutaj a coraz wiecej ich :) buziaki

Kasieczki trzymam kciuki kochane żebyście juz niedługo byli kolo siebie...Trzymaj sie kochana. Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Maleństwo:-):-):-):-):-):-):-)

hej hej

kasiu .j.- wspaniala rodzinka, juz sie nie moge doczekac iedy nasz synus bedzie tak duzy - Przynakmiej sie wyspie.:-D

Kasiek - kurczaki , ciagle nic :-(, widzisz jak to jest , teraz kochana bedzie najgorsze to wyczekiwanie, ale juz tuz tuz , wiem wiem przed chwila tez wyczekwalam a juz maly z nami 5 dni:tak::-). mam nadzije ze cos sie ruszy i ze chociaz ty nie bedziesz musiala czekac do ostatniego dnia.;-)

Cfcgirl. - kochanienka napisz mi jak wstawic zdjecie pod moim podpisem , cholrka ja cos nie moge , wchodze w te ustawienia i niby wstawiam zdj, a go nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Kobitki jaestem ciagle taka zmaeczona , ale ajemy rade i powoli sytuacja zostala opanoeana , np . dzsiejszej nocy spalam az 6godz.:szok::tak:., i obeszlo sie bez wiekszego placzu. Maly cudownie ciagnie cycuszka, tylko ze mam teraz nawal pokarmu i cyce jak balony , a bol niesamowity. Wiem ze to sie wyreguluje, ale puki co bola .:-(

Ide cos zjesc , pozniej wstawie nowe fotki.

Dzieczyny co sie dzieje z pozostalymi, Mania , Ewka ,Kama , Yowka - ,a wakacje ., no i pozostale,

Czesc Wam Kobitki :) ja nadal w calosci ;/ taka niespokojna noc miala ze juz myslalam ze cosik sie zacznie ale nie :huh:co chwile mysle jak cos tylko mnie zaboli ohoh moze to to heh a na dodatek (biednemu zawsze wiatr w oczy :oo:) wypadla mi plomba z zeba, mam mega dziurke teraz i puchnie mi dziaslo a do dentysty przeciez nie pojde bo zaczne ze stresu rodzic na fotelu dentystycznym - nie jest dobrze ale zaraz poplucze szalwia i moze opuchlizna zejdzie.Niunka przestala marudzic, ale ja jeszcze troche pomarudze musicie wytrzymac a za niedlugo wy zaczniecie, a wiec kto nastepny po mnie na porodowke?? trzymajcie kciuki dziewczyny zeby mnie szybko wzielo i szybko poszlo :) odzywac i sie i meldowac :biggrin2::-pbuziaki

hej kasiek

glowa do gory , zobaczysz jak cie wezmie to bedzesz wiedziala od razu, mnie wzielo na dobre dopiero w szpitalu , ale wiedzialam kiedy sie zaczelo.
No niestety z zebem musisz sie pomeczyc , jak masz szlwie to poplucz , pomoze napewno.

nowe foteczki.

czesc dziewczyny,

cfcgirl - O tak! jest z niego iskierka, wszedzie go pelno, o wszystko pyta po 100 razy, patrzy tylko jak narozrabiac, a jak cos wymysli szalonego to mu sie zapalaja iskierki w oczach, no i robi rozbrajajace minki po ktorych nie mozna sie na niego dlugo gniewac.

niunka - ciesz sie maluszkiem, bo ten czas strasznie szybko mija i czesto bedziesz sobie wpominac jak to milo bylo jak byl taki malutki, lezal, spal, jadl, mozna bylo poprzytulac, 2-latek ma tyle w sobie energii ze ja nieraz wymiekam, ledwo za nim w parku nadarzam, ja juz padam, a on tam na gorze jeszcze z tata rozrabia, chociaz nie spal w dzien; jesli chodzi o nieprzespane noce to cos wiem o tym, karmilam przez 11 miesiecy i mlody jak w zegarku w nocy sie budzil o 11, 3 i 6 nad ranem, mialam mala depresje z tego powodu, ze juz nigdy sie nie wyspie, a do tego moj maz ktory tez narzekal ze chodze z kurami o 19 spac; bylo ciezko ale w koncu go tego oduczylismy, teraz sie budzi o 6 rano, pakuje sie do nas do lozka i dosypia sobie z nami :-)

kasiek - korzystaj z tego czasu poki jestes sama, wiem ze juz by sie chcialo przytulac malucha, ale wykorzystaj ten czas na relaks, odpoczynek i wyspij sie pozadnie

No to ja sie ide pakowac, weekend w Londynie, w poniedzialek moj maz ma tam rozmowe w sprawie nowego kontraktu, a przy okazji odwiedzimy znajomych. Mam nadzieje ze nie bedziemy sie musieli przeprowadzac, bo przeraza mnie zycie w Londynie.
Milego weekendu i mam nadzieje ze slonecznego, wszystkim Wam zycze.

reklama
ja tak tylko na chwileczke bo slucham rad doswiadczonej kolezanki Kasi i leniu****e, czytam gazete a moj chloptas oglada sobie tv z moja mamuska :) juz wszytsko wyprasowane, poukladane (juz wczesniej to zrobilam ale mama tego nawiozla ze na nowo pranie i prasowanie, mam tych rzeczy jak na trojaczki ;/) a jeszcze musze sie Was spytac o rade :-)co kobitki mam wziasc do szpitala dla maluszka, bo dla siebie to wiem no chyba ze macie jakas super rade to slucham :) ale piszcie co wam sie przydalo najbardziej :)
NIUNKA-albo mi sie wydaje albo mamy ten sam wozek i nawet ten sam kolor i wzor :-D GRACO QUATRO TOUR DE LUXE?? dobrze zauwazylam? buzka ide dalej leniuchowac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry