reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam z rana! U nas wkoncu sloneczko:-):-), sniadanko i lecimy sie dotlenic.

Brydka- ty to zawsze dobra energia zarazasz, od razu humor mi sie porawil jak przeczytalam wpis od Ciebie:tak:. Mieszkanko super, poprostu marzenie, ale dookola jakie tereny. Olus ma gdzie biegac;-).

Udanego dzionka wszystkim zycze :-)

No to czas żebym i ja się z wami przywitała.Dzień dobry wszystkim:-).Wczoraj oglądaliśmy filmy do pózna i dzisiaj ciężko było mi wstac,ale jakoś dałam radę.Okropne miałam dzisiaj sny:no:.Jeden sen był o pedofilu,a drugi że porwali mi dziecko.Szok skąd biorą się takie chore sny w mojej głowie:crazy:.

OJ Kaśka, wiem, a co najgorsze to masz wrażenie, że to prawda, a okazuje się na szczęście, że nie, ale samopoczucie złe zostaje.
Ja jakiś taki chory też ostatnio miałam, ale pisać, nie będę, bo rzygać mi się chce na samą myśl ...
Idę z rodzinką se korzystać z niedzieli :tak::-) Kaśka, nie łam się ;)
Miłego jak na razie :)

Dziendobry :-)

My tez juz po sniadanku. Domek sprzatniety, gotowi do wyjscia, tylko za bardzo nie wiemy gdzie, bo pogoda nas zaskoczyla. Mialo padac w ten weekend, a tu slonko swieci, a moj ciagle zmienia zdanie co chce robic :wściekła/y:

Milego dzionka :-D

Kasia nie wiem czy w Tym tygodniu wiesz, na bank jutro, bo muszę podjechać załatwić jedną sprawę, mam nadzieję, że jutro ;-) Nie wiem, no muszę zobaczyć, ale to dowiem się jutro z telefonu, ale jak mi się uda, to ..... na razie nie zapeszam, ale kurcze, spełnienie marzeń :-) Jak mam dość koleżanek, no co Ty :-)

reklama
Hej dziewczyny ja już w domku.Byliśmy na kawie u znajomych.Jakoś zleciał dzionek.Zaliczyliśmy jeszcze dzisiaj park i przejazd kolejką w parku o którym wspominała Kasia.j.Fajnie było:-).Szkoda że mało mieliśmy czasu bo Krystian by jeszcze sobie pewnie pojezdził.

Do góry