reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia8118 ja tez nie kumam ten ich system jest dziwny nie mam pojecia od czego to zalezy.
To fajnie jakby bylo jakies spotkanie , piszcie kiedy.
7e2480db72.png

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek25- ja troche zacofana jestem, witam nowa mamusie na forum, coraz nas wiecej:-D:-D. Zgadzam sie co do tych sierpniówek moja jest baaaaardzo glosna i do tego maly nerwusek:-D.

Kasiek83- dzieki serdeczne, potem sobie sprawdze rynair, jak to wyglada cenowo, bo jak porównywalam ceny z Londynu do Szczecina i z East Midlands do Berlina to zawsze bylo drozej do Polski, zobaczymy jak to bedzie tutaj;-)

Czesc wszystkim,

U mnie pobudka dzis o 6 :szok: Maciek mi sie przestawia na wczesniejsze wstawanie, a bylo tak dobrze, bo sypial do 8. Chyba bede z kurami chodzic spac.

Kasiek25 - a na jakie basen chodzicie? My tez wczoraj bylismy na basenie. Wybralismy sie do Shipley, bo tam sa fajne szatnie przystosowane dla maluszkow.

niunka - teraz zaczyna Ci sie taki okres, wymuszania wszystkiego, grunt to sie nie poddawac

Agus04 - wszystkiego najlepszego dla Twojej coreczki z okazji 5 urodzin
urodziny8.gif

urodziny8.gif

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-).Ale lipna pogoda wstawac się nie chce człowiekowi w taką pogodę.Dzisiaj spałam tylko z synkiem bo tata jak zobaczył małego w naszym łóżku z dwoma samochodami to podziękował i uciekł do pokoju obok.Co tu dzisiaj robic?:confused:

czesc dziewczyny
Ta podoga mnie dobija - ciagle chce mi sie spac a i Szymek marudny.
Kasiek83-kasiu 25- no chyba macie racje z tym sierpniem. Moje drugie dzieciatko napewno nie bedzie z sierpnia:-D
Kasia25- a ty z jakiego bd jestes? bo ja z bd10. Tez szukam teraz pracy do 16 godzin tyg. Sprzatania , ale jakos ciezko. Nikt do mnie nie oddzwania:wściekła/y: A mam rozdane pelno tel. do roznych pracodawcow.
Kasiu83- Szymek nie tupa , kladzie sie na podlodze i placze , placze i jeszcze raz placze. Ma tez takie cos ze krzyczy przynajmiej tak to wyglada , zaciska zeby jak sie denerwuje i takie tam.

Kasiu.j- dzieki , ale chyba bedzie ciezko to przetrwac. chcialabym zeby bylo jak najlepiej zeby zaczol sie sluchac , ale to chyba jeszcze za szybko . Przeciez on jeszcze nic nie rozumie. No poza slowem ,,nie wolno,,:-D

Kasiek8118 - moge wpasc do ciebie jutro? Tak 13-14

Sylwia- co tam u ciebie i Doroty?
Aska - to co bedziesz w sobote?

reklama
Dziewczyny jeżeli mam byc szczera to wydaje mi się że to taki okres że maluchy dają wam w kosc i to chyba nie ma znaczenia że są akurat z sierpnia.Mój jest z grudnia i też daje mi w kosc,ale muszę powiedziec że robi się z dnia na dzień bardziej kumaty i nie jest już tak zle bywało dużo gorzej:-).

Do góry