reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cze dziewczyny, ale dzis moja jest skrzetna .Teraz sobie usnela wiec moge cos zrobic.
Kasiaj Wczoraj bylismy pierwszy raz na basenie na BD10 jest podobnie jak w Shipley z tym ze jest tam zjezdzalnia tez sa szatnie dla maluszkow. Tak to tez chodzimy do Shipley. Wczoraj nawet przyniesli nam kolko dla maluszkow do plywania i jeszcze sie rozni BD10 tym ze nie ma zabawek we wodzie jak w Shipley ale tez jest fajnie.
Agus04 wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek corci duzo usmiechu na codzien.
niunka19-82 ja mieszkam na BD2 jak sie jedzie w strone Shipley. Co do pracy to tez chcialam do sprzatania ale nigdzie nie moglam znalesc. Poszlam do agencji zarejestrowalam sie i w ciagu tygodnia dali mi prace. Tyle ze pracuje w kantynie przy posilkach wydawanie i takie tam w Morisonie na BD4(fabryka). Mozesz sobie sprawdzac oferty z JOBCENTERPLUS na internecie jak ja patrzylam duzo bylo tyle ze mi godziny nie pasowaly, bo ja albo w weekend albo wieczorami tylko bo malej mi nie ma kto bawic. Teraz jak pracuje w weekend to jest dobrze maz siedzi z mala. Moze w koncu cos znajdziesz. W Shipley tam za Asda jest biblioteka i biuro canselowskie tam tez sa ogloszenia o prace na szybie wisza ostatnio duzo bylo do sprzatania.
Ale pogoda!
7e2480db72.png

Agus04 sto lat, dużo uśmiechu dla córeczki:-)
ja jeszcze po weekendzie nie mogę sie ogarnąć... w niedziele pogoniłam chłopaków do malowania chatki... tato pomalował korytarze i klatkę schodową, a mój kochany nasz pokoik... co prawda w agencji zgodzili się na malowanie i tylko w pastelowych jasnych kolorach- nie lubie pastelowych kolorów :wściekła/y: w sypialni mamy kolorki- kurewska czerwień + kawa z mlekiem :-D wygląda bosko:tak: pokoik dla malestwa jest pomarańczowo-żółty... jak trochę sie ogarnę i posprzątam na tip top to zrobie i powklejam wam zdjęcia.

Kasia8118 a to jest kawalek odemnie, ale wiesz co nie wiem czy bym tam sama trafila bo to bylismy tam wczoraj ze znajomymi a im sie droga pomylila i tak nas wozili ze szok ciagle zesmy skrecali ale trafilismy.
7e2480db72.png

Ostatnia edycja:
Hej mamuski!
Sorki ze sie nie odzywalam ale nie mialam checi do pisania pogoda mnie przybija:-(
Bylismy nad morzem na 3 dni i bylo super :tak:troche poodpoczywalismy
Dzis bylismy w Harrogate wiec padam.
Co wy na spotkanie w kulkolandzie w czwartek?

reklama
Do góry