reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc Dziewczynki:-)
Szwagier z dziewczyną u nas są więc nie mam kiedy do komputera dojsc:-(

Miałam badania dzisiaj, które potwierdziły poronienie:-:)-( Którego się zresztą spodziewałam już bo od wczoraj to leciiiiiiiiii że hej:-(

Przeczytałam wszystko co napisałyście ale nie chce mi się odpisywac:zawstydzona/y: Wybaczcie:zawstydzona/y:

reklama
Hej Kasia8118 to mozemy sie wybrac w piatek mi to bez roznicy
Dajcie znac jaki wam dzien pasuje to sie wybierzemy bo kulkoland to w sumie chyba dobra opcja na ta pogode;-)

Sylwia m hej Sylwus tak mi przykro trzymaj sie kobitko!!!

przykro mi Sylwia bo doskonale wiem co to znaczy ,byłam w podobnej sytuacji i to nie raz ,trzymaj się Kochanie i jak byś chciała pogadać to jestem do dyspozycji.

Sylwia - mialam taka nadzieje, ze bedzie dobrze...... :-(

Znowu mam szkodniki w domu :angry: Wyzarly pol chleba w nocy. Pewnie szybko nie wyjda, tradycyjna pulapka i trutka odpada, wiec mam pytanie do tej co pisala o tych pulapkach dzwiekowych na myszy. Gdzie mozna je dostac i jak sie nazywaja?

Kasia ja taką pułapkę kupowałam w sklepie ,nad małym BM , weelkinson -chyba tak aczkolwiek nie wiem czy tak się pisze ,na półce z trutkami, jest napisane elektryczna pułapka i są dwie wersje jedna szt,albo na dom 2-3 szt

Hejka
Kasiu8118- to co jutro, a moze byc tak popoludniu.? 2-3.?
Bo mi 11-12 szymek spi.
Kasiu25- fajnie masz z ta praca w weekendy, ja na jobcenter siedze codziennie, Ale do shiply sie udam.dzieki. Noa my od basenu mieszkamy 2 minutki.Tez tam bywamy.
Kasiu.j- te myszki to chyba tresowane ze nie chca sie zlapac. my na poprzednim mieszkaniu mielismy taka mala i gonilismy ja caly dzien az wkoncu moj maz superman ja dorwal:-DAle jaka akcja z nia byla.Szokk:szok:
Sylwia - jestes usprawiedliwiona. Trzymkaj sie kochana.

reklama
Monika - dzieki za info, mam nadzieje, ze jutro sie obkupie

Niunka - moze pozycze Twojego meza, jak on taki superman ;-) moj to konstruuje pulapki (niestety tylko inzynier z niego) ale zadna mysza sie nie chce nabrac :-D bardzo to przezywa

Do góry