reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kama- milego pobytu i wypoczywaj kochanienka ile sie da:-)

Buziaczku - Synek rosnie jak na drozdzach , no i karmie piersia , ale cos nie spada moja waga w dol, zaczynam sie powoli denerwowac , , bo moj brzusio ciagle wyglada jakbym byla w 6 miesiacu ciazy:wściekła/y:.
Pozatym wszystko ok, teraz jedziemy tzn 5 paz. do Londynu po paszport,
papa musze konczyc

Dziewczyny rosną te wasze pociechy jak na drożdżach...
Co do spotkania jestem w przyszlym tygodni wolna w piątek. W czwartek mam skan więc nie wiem o ktorej sie wyrobię. W sumie może i ok 12 byłabym wolna ale nie gwarantuje. A piatek mam calkowicie wolny
Karolinko ja bym się na ten wózek pisała, ale póki co jeszcze jest za wcześnie i a ja nie mam go gdzie przechować, ale jak nie kupi go nikt pod koniec ciąży to ja jestem w kolejce

ech mialam tego nie robic,ale nie wytrzymalam:baffled:mianowicie wlasnie wrocilam z pierwszych odwiedzinek u coreczki znajomej.mala aurelia ma dwa tygodnie i jest sliczniunia:tak:zastanawialam sie czy pytac sie o przebieg porodu...czy lepiej nie stresowac sie za wczasu.jednak posluchalam historii przyjscia na swiat malej...i jakos to raczej kiepskawo wygladalo:no:mam nadzieje ze to moze byl taki feralny dzien w st jamesie w leeds :baffled: zreszta lepiej rozczarowac sie pozytywnie;-)

Podziel sie kolezanko informacjami...tez niby staralam sie nie sluchac..jednak czasem lepiej byc przygotowanym na lepsze i gorsze :tak:...w moim szpitalu tez rodzila kilka dni temu znajoma i tez tak nie do konca zadowolona...

Czesc dziewczyny!! nareszcie mam internet, mam nadzieje ze juz nie bedzie zadnych problemow!!
Trzoche poczytalam co u was, poogladalam zdjecia tak wszytsko wiecie w w miedzyczasie jak Michas przysypia :) bo z tego co zdazylam go poznac to spanie nie jest jego ulubiona czynnoscia hehe w nocy jeszcze jako tako ale w dzien tak po pol godzinki pare razy ehh dostaje kropelki na te gazy - gripe water i rzeczywiscie troche mu pomaga!!
co do spotkania ja mam czas prawie codziennie za tydzien w czwartek mam spotkanie z health visitor a tak to siedze sama z Michaskiem, tylko ja bym prosila o takie miejsce spotkania zebym mogla dojechac taxowka,bo bede musiala wziasc malego tylko w nosidelku, wozka nie bede targac do taxowki !!
a tak na marginesie to ile razy byla u was ta cala health visitor?
Dobra zmykam tak chcialam wam dac znac ze znowu jestem z wami heh
odezwe sie niebawem bo dzis to padam juz powoli - spac bym sie z checia polozyla :))
buziaki

Dziewczyny mi pasuje piatek tylko trzeba wybrac miejsce , chyba jakies cieple , bo jak bedzie taka pogoda dalej to nie ma szans na zew.

Kasiek u mnie wizytorka byla dwa razy,
Kasiek jak tam twoja waga po porodzie??????????/
Bo u mnie kiepsko, a i brzuch mam jeszcze spory:wściekła/y:, az mnie cholerka strzela.

reklama
Dziewczyny przykro mi , ale w piatek jedziemy do Londynu o paszport.Przypomilam sobie i bardzo mi przykro ze mnie nie bedzie:-(, no chyba ze w czwartek bedzie pasowalo yowce , to i ja bym byla.
Yowka a moze czwrtek to i ja bede na spotkaniu, co , ? Moze byb nawet 1-2 godzina jak dla mnie, nie wiem jak dla innych dziewczyn.

Pisz co u jak.

Karola napisz mi jakie dkumenty mialas jak jechaliscie po paszport.??????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry