reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej
My juz w domu, po obiedzie na ktory czekalismy chyba 1.5 h:szok: Moj maly byl tak glodny ze wyjadl Nefretete prawie wszystkie frytki:tak:
Monika1213- moj mail to martapio78@yahoo.co.uk . Poprosze tez o te przepisy mimo ze jade do Polski na swieta to moze znajde cos prostego i upichce teraz:tak:
Niunka- glowa w porzadku ale suszy mnie caly dzien:-p
Noami- ja tez juz sie nie moge doczekac nastepnego wypadu:-);-)

Ide polozyc malego bo nie spal caly dzien a do tego troche sie dzisiaj na tych kulkach poobijal:-(

reklama
Witam dziewczyny z wieczora:tak:.Przykro mi bardzo,ale muszę poruszyc pewną nieprzyjemną sprawe z góry przepraszam że robię to na forum,ale niech każdy sam oceni jak można się poczuc po usłyszeniu czegoś takiego:-(.A mianowicie usłyszałam że wczoraj jedna z dziewczyn stwierdziła że jestem złą matką niedbającą o syna mającą wszystko w d....to wszystko dotyczyło mojego stosunku do mojego dziecka.Reszty nie będę już wymieniac bo nawet nie jestem w stanie tego napisac tak mi się ręcę chodzą że szok.Proszę tą osobe żeby się ujawniła i powiedziała mi to prosto w oczy skoro tak szczerze myśli niech ma odwagę mi to powiedziec prosto w oczy a nie po wypiciu alkoholu.Ta osoba stwierdziła że to nie tylko jej zdanie,ale wiele z was tak myśli bo tak jej niby powiedziały.Proszę o to żeby te osoby się ujawniły.

hejka
Kasia8118- dobrze wiesz kto to powiedzial, sorki ale czlowiek po wypiciu alkoholu jest odwazniejszy.Gdybys ty tam byla tez bym ci to powiedziala tyle ze prosto w oczy.
Chodzilo mi glownie o to ze zalatwaisz wszystko slodkim, ale to twoja sporawa.
Gadalysmy o tym ze nie kazda przypadla sobie do gustu i jak powiedzialam kto mi nie przypadl. A jak masz jeszcze jakies pretensje to nie rozdmu**** tego na forum tylko pisz prywatne posty!!!!

Hehe dziewczyny ale Monika to chyba nie dostała przepisów tylko jakaś dziewczyna oferowała się że upiecze na święta:-D
Przynajmniej ja to tak zrozumiałam:-D:-D:-D

Ach, ale się dzisiaj wynudziłam:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Fajnie, że imprezka Wam się udała:-) Może kiedyś (za jakieś 100 lat) ja tez się wybiorę:-p:-D:rofl2:

doris78, kasia8118, ampar3 dzięki dziewczynki za przemiłe popołudnie:-)
ampar3 mam nadzieje, że frytki smakowały i pójdą na zdrowie:-) jakoś nie mogłam sie zajadać gdy Szymonek patrzył na mnie takimi głodnymi oczkami i jak by tylko mięsko mógł jeść to bym mu z przyjemnością oddała;-)
kasia8118 wiesz co ja o tym myślę... jak dla mnie jesteś normalną mamusią bez żadnych patologii, a jeśli ktoś inny myśli inaczej to niech najpierw sam sie w lustrze przejrzy!!! najważniejsze by znać swoją wartość, a Ty ją znasz i tego sie trzymaj:tak:
pozdrowionka od mojego dla waszych:-D

Niunka po pierwsze to nie powiedziałaś tylko tego ,ale wiele innych nieprzyjemnych rzeczy na mój temat a po drugie to nie pierwszy raz wtrącasz się i komentujesz sprawy które Ciebie nie dotyczą tak jak np.poronienie Sylwi.m to co powiedziałaś mi kiedyś na ten temat to mnie zszokowało i nawet nie miałam śmiałości tego przekazac dalej.Każdy chowa dziecko jak uważa za słuszne i proszę mnie nie oceniac bo nigdy się często nie widywałyśmy więc nie wiesz jaką jestem matką na codzień:no:.I nie zasłaniaj się innymi osobami muwiąc że inne taż tak myślą bo tylko ty jedna mnie obgadałaś z tego co wiem:crazy:.I nikt inny nie rozmawiał o tym kogo lubi kogo nie :no:.A napisałam na tem temat na forum żeby dziewczyny miały się na bacznosci z kim mają do czynienia.Temat zamykam mam nadzieję że wszystko sobie wyjaśniłyśmy.

reklama
Kasia jak powiedziałaś A to powiedz teraz B:sorry2: Chciałabym wiedziec co takiego się o mówiło o mnie i moim poronieniu:confused: Niuńka może ty mi wyjaśnisz??

Do góry