reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
ciekawa jestem tylko po co ktoś popsuł atmosfere na forum.Po co się takie bzdury wymyśla i powtarza.Jestem zła ,że taka afera popsuje coś co miesiącami było budowane.
Gratuluje temu komuś, jestem wściekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
A po drinach Arka, to ja mówię " Koktajl mołotowa " naprawdę mało, a jednak kop w dupe:-) następnym razem Ja pasuje Magda. A co do gadki, mam swoje zdanie, ale w kieszeni, gdzieś tam w spodniach w szafie ;-)

Cfc girl to nie ja zaczynam wojnę :no:.Postaw się w mojej sytuacji to to zrozumiesz.Dlaczego nie mogę powiedziec co myślę i czuję czy uważasz że to co powiedziała Edyta jest ok.wkońcu twierdziła że to nie tylko jej zdanie to dlaczego nie mam prawa sie dowiedziec kto jeszcze tak myśli??W końcu napisałam to delikatnie a nie w jakiś wulgarny sposób:no:.

Kasia8118- wisz co pisz sobie co chcesz, mam to gleboko w czterech literach.
Kto mnie zna to wie jaka jestem.Zycze spokojnej nocki:-) Temat zakonczony
.
Acha ale ty masz pamiec, bo ja nic nie pamietam zebym cos mowila na Sylwie i prosze nie mieszaj w to osob trzecich

Madziu , Brydka -
Dziewczyny tez was lubie:-)

Kasia trzeba było zadzwonić do Edytki i pogadać z nią.Tak uważam powinno być to załatwione. Moim zdaniem osoba , która ci to powtórzyła chciała rozdmuchać jakąś afere.Cokolwiek Edyta powiedziała , czy któraś z dziewczyn na Waszym spotkaniu nie powinno wyjść poza grupę, która się razem bawiła. I tyle.Uważam takie zachowanie za dziecinne. Bo to jest jak w przedszkolu-,,proszę pani a ona mnie obgaduje''.O to mi chodzi.Ja takie sprawy zawsze załatwiam z osobą zainteresowaną. Teraz próba odegrania na Edycie i próba zamieszania między Sylwią a Edytą.I po co pytam?? jaki jest cel w tym??

Edyta pamięc mam średnią ale nie które rzeczy czasami tak szokują że ciężko się ich pozbyc z pamięci.Ja też już kończę temat.I też wierzę że kto nie raz nie dwa mnie widział to wie jaką matką jestem naprawdę.A to że masz to w czterech literach to świadczy o tobie:tak:.

Ta, Ja też idę spać, bo i goście dziś byli, ale nie żałuję. Monika a Ty powiedz, czy jutro Wojt da Ci furu, bo na gg Cię nie ma - Edyta powiem Ci i wszystkim tylko jedno, jeśli ma się coś do powiedzenia, to się mówi " To jest własne zadnie " - Ja słyszałam o sobie już też, ale mam to w dupie, bo kto ma mnie znać, to zna, a od takich co lecą i powtarzają trzymam się z daleka i nie piję tu do nikogo konkretnie, ale jak się powiedziało A, mówi się B i uważam że wiele spraw jest nieszczerych i wyrobiłam sobie zdanie.... tyle. A wątek Magda ma rację, jest dla wszystkich

reklama
Do góry