reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia ja po prostu uważam,że takie afery są niepotrzebne. I o tym piszę.Uważam,że takie sprawy powinnyście załatwić między sobą.Masz prawo być urażona ,ale pogadaj z Edytą i wyjaśnij tą sprawę z nią.
i żeby było jasne dla wszystkich, nie narzucam nikomu swojego zdania ,ale bronię spokoju na forum...

reklama
Kasiu i wychodzę z założenia-mniej wiem, lepiej śpię...
Jak ktoś ma z moją osobą problem , a nie potrafi mi w oczy powiedzieć to niech się z tym męczy.Do wszystkiego trzeba dojrzeć, do prawdy też.Edyta napisała ci szczerze na Twojego posta , więc uważam,że jest to warte docenienia.

cfc girl ja już myślę że temat jest zakończony my z Edytą jesteśmy z innych światów tak to można żartobliwie określic,ale jest cos co nas różni ja szanuję to jaką ona jest osobą i jak wychowuje swoje dziecko i jej nie oceniam ale ona mnie ocenia i to publicznie a to już nie jest potrzebne nikomu.Nich ona szanuje ludzi to oni będą ją szanowac.Bo takim postępowaniem daleko nie zajdzie.Mam nadzieję że z tym jednym się zgodzisz .

cfc girl co ja mam docenic że za plecami zostałam zmieszana z błotem a pózniej jak kazałam się jej ujawnic to się ujawniła a co miała zrobic przecież wiedziała że prawie wszyscy już wiedzą że to ona.Docenic to by to można gdyby powiedziała mi to w oczy a nie gdzieś po kontach mnie obgaduje.

Tak Kasiu, temat zakończony,ale ile spustoszenia ta afera zasiała to tego już się nie wróci.I trudno się po czymś takim odbudowywuje dobrą atmosfere.:-:)-:)-(
A wtrąciłam się dlatego,że uważam,że skoro ten wątek założyłam to czuję się za niego odpowiedzialna i za atmosfere ...

cfc girl ja do Ciebie nic nie mam i nie wiem czy dalsza rozmowa na ten temat ma sens.Skończmy ten trudny temat.Szkoda marnowac wieczór.Ja już wyjaśniłam co mnie boli.Przyjemnej nocy dobranoc.

reklama
cfc girl zrozumiesz dopiero gdy Ciebie to spotka.....
Kasia nie masz pojęcia ile razy mnie taka sytuacja spotkała.Ale nie rozdmuchiwałam sprawy na forum, tylko uderzyłam do osoby zaintereowanej.Wiele osób nie trawiło mojej szczerości i moja tylnia część ciała została obgadana wiele razy.A ile razy ktoś, właśnie przy alkoholu do mnie opowiadał na inną osobę.Ale nigdy nie powtarzałam tej osobie tego, tylko po to ,żeby jej nie ranić.Uważam,że prawda nie zawsze jest potrzebna. Czasami pewne sprawy lepiej przemilczeć i zatrzymać dla siebie.Bo wiele można tym wyrządzić krzywdy, a po co??
Nefretete- ta czapka niby kolorystycznie dla chłopców, ale ja na takie rzeczy nie patrzę.Wklej małego zdjęcie w tej czapeczce

Do góry