reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

SYLWIA-ZA sto lat to nas juz nie bedzie:-D:-D:-D:-Dwiec bedziesz musiala isc sama:-)

Ano wlasnie ,tez mi sie tak zdawalao z tymi przepisami..Ale Marta napisala tak,wiec stwierdzilam ze mi sie cos pokickalo:confused:a nie chcialo mi sie cofac stron:dry::sorry2:

4MUCHY-A powiedz mi te 30f w szkole to za ile miesiecy sie placi???kiedy trzeba bedzie znowu placic im???to jest za 3 miesiace?czy dluzej??bo juz nie wiem:baffled:

reklama
Dziewczyny ja też serdecznie dziękuję za obiadek w miłym towarzystwie :tak: .Sorki że tak prosto z serca napisałam co myślę,ale został mi dzisiaj zadany spory cios którego żadnej nie życzę :no:.Przepraszam jeżeli kogoś męczą moje posty:zawstydzona/y::-(.

Dziewczyny kolejna afera się szykuje.Mam już dosyć,że tak sie dzieje,bo sie psuje atmosfera na forum.Kaśka Edytka ma rację.Jak masz jakieś ale do jej osoby to proszę pisać na prywatę. Poza tym dochodzą mnie też głosy,że nadal jest obgadywana sprawa Brydki.Dziewczyny nie zachowujmy się jak małe dzieci. Ten wątek nie jest wątkiem aferowym.Jak ktoś czuje potrzebę poobgadywania kogoś, powtarzania jakiś bzdur to proszę sobie taki wątek założyć. Ja nie po to ten zakłądałam,żeby tak się działo jak się dzieje.Poprzez takie działanie rozpadnie się forum, bo nikt nie lubi pisać jak się takie rzeczy mają. Już parę dziewczyn odpadło bo było świadkami jak niektóre laski nabijają się z innych-figury , stroju itd. Szkoda, bo to forum miało się rozrastać a nie ubywać.
Także Kasia nie poruszaj takich spraw na publicznym wątku.Ta sprawa nie dotyczy wszystkich i nie ma takiej potrzeby.Nie wiem kto ci powtórzył to co powtórzył i co miał na celu, ale ja uważam,że to o czym się rozmawia przy alkoholu, w danej grupie , powinno zostać w tej grupie. Nie wiem co miało na celu powtarzanie słów Edytki ale uważam, że było głupie, bo wywołało kolejną aferę. I jak ma się tak dziać,że jak się będziemy umawiać na wódeczkę i potem to co będzie się działo będzie szeroko omawiane i powtarzane, to co to za przyjemność w takiej zabawie. Jak człowiek nie może być sobą , bo będzie się zastanawiał jak i kto jutro obrobi mu tyłek, to nie ma zabawy tylko stres
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Kasia8118- mowie to co widze . Nie mam zamiaru cie przepraszac bo nie mam za co.
Widze ze prawda kole w oczka.
A co do dziewczyn to chyba nie musisz nikogo uprzedzac przedemna , bo chyba zdazyly mnie juz poznac i wiedza jaka jestem. Takze nie uda ci sie nikogo sklucic ze mna. Tak jak to zrobilas ostatnio.
Wiem co mowilam i niczego sie nie wypre , takie jest moje zdanie i koniec kropka.

A o co ci chodzi z tym poronieniem, bo nie mam pojecia. Co ty wymyslasz.Nudzi ci sie

Edytko ja mogę powiedzieć krótko,że bardzo cię lubię.
Kasiu co to znaczy,że chcesz kogoś ostrzegać?? po co akie zachowanie.Każdy powinien sobie o każdym sam wyrobić zdanie...:no:

Piszę ostatnie zdanie do Ciebie bo więcej nie warto:no:.Przypomnij sobie co mi powiedziałaś jak przyszłaś mi oddac kasę za fajki i9 ja wspomniałam o Sylwi.m poronieniu i przypomnij sobie co ty mi na ten temat odp.:confused::baffled:.Nudzi to się tobie bo Ty mnie obgadujesz po kontach a nie ja Ciebie:no::crazy:.Jak chcesz podac to wiesz gdzie mieszkam i znasz mój numer telefonu.Ale tchurze zawsze wolą zrobic to za plecami bo w oczy to ciężko powiedziec co się myśli.A do idealnej matki to Ci też daleko:tak:.

reklama
Monika1213- a ja myslalam ze masz jakies fajne przepisy na swiateczne ciasta:-(
Doris78- wracam do domu a na stole leza plyty z kolysankami, ktore przygotowalam:-( Zabiore ci we wtorek:tak:

Do góry