Dziewczyny kolejna afera się szykuje.Mam już dosyć,że tak sie dzieje,bo sie psuje atmosfera na forum.Kaśka Edytka ma rację.Jak masz jakieś ale do jej osoby to proszę pisać na prywatę. Poza tym dochodzą mnie też głosy,że nadal jest obgadywana sprawa Brydki.Dziewczyny nie zachowujmy się jak małe dzieci. Ten wątek nie jest wątkiem aferowym.Jak ktoś czuje potrzebę poobgadywania kogoś, powtarzania jakiś bzdur to proszę sobie taki wątek założyć. Ja nie po to ten zakłądałam,żeby tak się działo jak się dzieje.Poprzez takie działanie rozpadnie się forum, bo nikt nie lubi pisać jak się takie rzeczy mają. Już parę dziewczyn odpadło bo było świadkami jak niektóre laski nabijają się z innych-figury , stroju itd. Szkoda, bo to forum miało się rozrastać a nie ubywać.
Także Kasia nie poruszaj takich spraw na publicznym wątku.Ta sprawa nie dotyczy wszystkich i nie ma takiej potrzeby.Nie wiem kto ci powtórzył to co powtórzył i co miał na celu, ale ja uważam,że to o czym się rozmawia przy alkoholu, w danej grupie , powinno zostać w tej grupie. Nie wiem co miało na celu powtarzanie słów Edytki ale uważam, że było głupie, bo wywołało kolejną aferę. I jak ma się tak dziać,że jak się będziemy umawiać na wódeczkę i potem to co będzie się działo będzie szeroko omawiane i powtarzane, to co to za przyjemność w takiej zabawie. Jak człowiek nie może być sobą , bo będzie się zastanawiał jak i kto jutro obrobi mu tyłek, to nie ma zabawy tylko stres
Pozdrawiam