reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Nefretete- z tego co slyszalam i widzialam to w miare bialo jest na bd15, bd12, chyba shipley i bingley tez. U mnie jest tez bialo:tak:;-) A co jest cos o czym nie wiemy?
Jakies plany? A miesko szymon pewnie tez by wsunal ale za daleko lezalo:-D:-D

reklama
Jeszcze ja wtrącę swoje trzy grosze:-p:-p Nie dziwi mnie reakcja Kasi:no: Powiedziała o tym grzecznie, jednocześnie przepraszając że porusza tę sprawę na forum:tak: więc nie powinna dosatwac za to jobów:tak:
Każda z nas jest mamą. I tak jak wszytskie zniesiemy uwagi na jakikolwiek inny temat tak wydaje mi się że nasze dzieci są naszym czułym punktem, w który Edyta właśnie Kasię uderzyła:-(
Jestem w stanie zrozumiec co czuła Kasia i dlatego ją rozumiem:tak: Koniec:-)

Witam o poranku:-) od rana jesteśmy w dobrych humorkach bo nam w końcu macierzyński wpłyną na konto:cool2: teraz tylko trzymamy kciuki, żeby koło południa nie padało to pójdziemy z młodym w miasto:tak:;-)
ampar3 wątpie czy Szymonek był by wstanie pogryźć to mięsko bo ono dosyć twarde było;-) jeśli chodzi o moje pytanie to tak sobie wymyśliłam, że jak bym znalazła jakiś fajny domek w fajnej okolicy to i może do Bradford byśmy się przenieśli... musiałabym troche popracować nad Dominikiem:-D. a Ty skarbie gdzie dokładnie mieszkasz? teraz patrze sie na mape Bradfordu i sie zastanawiam:sorry2:

Ja tez niestety musze sie wtracic. probowalam z cfcgirl prywatnie ale nie odnosi to skutkow.
Cfcgirl- nadal caly czas piszesz ze to wina osoby ktora kasi przekazala co uslyszala. Jak juz ci pisalam zrobilam to za calkowitym przyzwoleniem. Niunka zaczela swoja wypowiedz od wiem ze i tak jej powiesz..........Zeby powiedziala powiem ci to w sekrecie to inna sprawa. A poza tym jezeli czynisz tu na forum z siebie szefowa to staraj sie byc obiektywna. Wczoraj napisalas brydka twoja sprawa jest nadal obgadywana- a po co mowisz jej cos o czym sie dowiedzialas, a moze bedzie jej przykro:no: Tak samo wina za afere obarczasz mnie ze przekazalam kasi. Kazdy by przekazal- dorota -sylwii, edyta-kasi i tyle. To ze edyta obgadywala jest w porzadku. naprawde wiecej obiektywizmu jezeli masz zamiar zaprowadzac tu porzadek

Nefretete- ja mieszkam w Menston- ale tu cholernie drogo jest:wściekła/y: fajny plan masz. zatancz kujawiaka czy co tam jeszcze masz w swoim repertuarze;-):-D:-D

Witam Panie z rana.
Piękna pogoda się zapowiada więc chyba z Marysią sobie wyskoczymy na miasto po południu.Mam tylko nadzieje,że nie zmieni się pogoda po południu, bo z tą angielską nie wiadomo.
Życzę miłego dnia , pozdrawiam

Cześć dziewczyny
czytałam wczoraj wieczorem o całej akcji i powiem wam szczerze że poczułam niesmak ,bo od razu pomyslalam o tych opowieściach jak to jest z Polakami na obczyźnie : że lepiej trzymać się z daleka itd, byłoby straszne gdyby to forum potwierdziło że to prawda. przede wszystkim z imprezy nie powinno sie wynosić tematów poruszanych w danym gronie i to przy alkocholu .Takie jest moje zdanie tymbardziej ze rozmowa przebiegać musiała w kierunku który dotyczył pozostałych dziewczyn bo nie sądzę by przy rozmowie o kieckach padło nagle to co padło ;-):tak:moja propozycja jest prosta więcej pogody a mniej zlości .:tak:

JESLI CHODZI O CIASTA TO SĄ PROPOZYCJE CIAST I CENY KTORE PIECZE PEWNA DZIEWCZYNA A NIE PRZEPISY :tak::-)

Marta nie naskakuj na mnie .Nie uważam się za szefową.I tak, uważam,że rozpowiadanie plotek na lewo i prawo jest niedojrzałe i dziecinne.I kolejne pytanie, co ty za pierdoły piszesz??Co ja Brydce powtarzam?? Uwierz mi,że mamy ciekawsze tematy niż obgadywanie Twojej szanownej osoby.:angry:I nie naskakuj na mnie jak na gównarie i nie próbuj mnie ustawiać bo nie ze mną te numery.
Uważam ,że źle się stało jak się stało i nie powinno się przy alkoholu poruszać trudnych tematów. A tak się stało. I ktokoliwek rozpętał by kolejną aferę na forum to taka sama byłaby moja reakcja. :angry:
A za przyzwoleniem czy nie, trzeba sie wykazać wielką dojrzałością ,żeby umieć ocenić czy wiadomosci przekazywane innym osobą przyniosą więcej dobrego czy złego i czy warto je przekazywać. Zwłaszcza,że tak jak pisała Sylwia-zieci są naszym czułym punktem.Więc może trzeba było pozostawić takie rzeczy dla siebie.
Ja powiem tak, bardzo sobie cenię nowe znajomości na tym forum.Boli mnie jak słyszę,a wiele razy słyszę,że jedna drugiej dziewczynie dupę obrabia. Moja osoba zresztą też jest obgadywana w pewnym gronie.Zakładając to forum cieszyłam się każdym nowym postem, na pierwszym spotkaniu i kolejnym zawiązywały się nowe znajomości.I to bardzo cieszyło.I nie było obgadywania, rozmowy były o wszystkim i o niczym.A teraz wiele spraw się komplikuje.
Marta nie naskakuj na mnie dlatego,że próbuje bronić spokoju na forum.Ja nie podejmę z Tobą głupiek i bezsensownej dyskusji na ten temat, bo najwyraźniej nie rozumiesz o czym ja piszę i co mam na myśli. A skoro moja osoba tak ciebie w oczy kole , to może po prostu pożegnam sie z forum i będzie wam przyjemniej.
życzę miłego dnia

reklama
Do góry