Marta nie naskakuj na mnie .Nie uważam się za szefową.I tak, uważam,że rozpowiadanie plotek na lewo i prawo jest niedojrzałe i dziecinne.I kolejne pytanie, co ty za pierdoły piszesz??Co ja Brydce powtarzam?? Uwierz mi,że mamy ciekawsze tematy niż obgadywanie Twojej szanownej osoby.

I nie naskakuj na mnie jak na gównarie i nie próbuj mnie ustawiać bo nie ze mną te numery.
Uważam ,że źle się stało jak się stało i nie powinno się przy alkoholu poruszać trudnych tematów. A tak się stało. I ktokoliwek rozpętał by kolejną aferę na forum to taka sama byłaby moja reakcja.

A za przyzwoleniem czy nie, trzeba sie wykazać wielką dojrzałością ,żeby umieć ocenić czy wiadomosci przekazywane innym osobą przyniosą więcej dobrego czy złego i czy warto je przekazywać. Zwłaszcza,że tak jak pisała Sylwia-zieci są naszym czułym punktem.Więc może trzeba było pozostawić takie rzeczy dla siebie.
Ja powiem tak, bardzo sobie cenię nowe znajomości na tym forum.Boli mnie jak słyszę,a wiele razy słyszę,że jedna drugiej dziewczynie dupę obrabia. Moja osoba zresztą też jest obgadywana w pewnym gronie.Zakładając to forum cieszyłam się każdym nowym postem, na pierwszym spotkaniu i kolejnym zawiązywały się nowe znajomości.I to bardzo cieszyło.I nie było obgadywania, rozmowy były o wszystkim i o niczym.A teraz wiele spraw się komplikuje.
Marta nie naskakuj na mnie dlatego,że próbuje bronić spokoju na forum.Ja nie podejmę z Tobą głupiek i bezsensownej dyskusji na ten temat, bo najwyraźniej nie rozumiesz o czym ja piszę i co mam na myśli. A skoro moja osoba tak ciebie w oczy kole , to może po prostu pożegnam sie z forum i będzie wam przyjemniej.
życzę miłego dnia