reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ja nie rozumiem po co ciągle przypominacie że Magda i Edyta były pierwsze na forum???? jakie to ma znaczenie??? Czy przez o mają większe prawo do wypowiadania swoich opinii???

K&F nie wiem czy Edyta miała coś złego na myśli czy nie mówiąc TO ale wiem, że takich rzeczy się nie mówi:no::no: cios prosto w serce, uwierz mi:sorry2:

reklama
Dziewczyny ja już pisałam że temat zamknięty.K&F oczywiście że nie mam sobie nic do zarzucenia jako matka i właśnie dlatego mnie to boli.Oczywiście że nie jestem idealną matką ,ale która z was jest?|No niestety każda z nas popełnia błędy takie jest życie.Jak chcecie wiedziec to kontaktowałam się wczoraj z Edytą prywatnie a raczej ona zemną wyzywając mnie nawet nie napisze jak....wiec jak tu coś wyjaśniac....K&F nie było Ciebie gdy Niunka była u mnie po powrocie z wakacji więc nie słyszałaś naszej rozmowy na temat Sylwi:no:.Proszę zakończmy ten temat każdy kto miał ochote to już się wypowiedział a my z Edytą sporo sobie już powiedziałyśmy.

Sylwia- Chodzi o to ze kiedys nie bylo takiego obgadywania i bylo milo , a teraz niepotrzebne sa takie afery. Moze jest nas po prostu za duzo.
Przepraszam bardzo ale czy to jest cos w serce jazeli ktos powie ze gdybys brala witaminiki to moze bys nie poronila. :baffled:
Powtarzam ze nie mam za co cie przepraszac bo nie mam za co a pozatym nie wiem co Kasia ci nagadala. Ona sama chyba zaczyna sie gubic w tym wszystkim. Wczoraj ja pytalam co ma na mysli mowiac o tobie to jakos nie umiala mi odpowiedziec na proste pytanie. Takze sory bardzo.
Nie wiadomo co bym i tak napisala to i tak bedzie zle. Wiec nie ma sensu.

ja znowu nie miałam czasu ta dzidzia to zajmuje dużo czasu
ampar3 - spróbuje zobaczymy czy zadziała a mam ja budzić jak śpi ????????///
Wysypka zrobiła się sucha wygląda jak jaszczureczka pielęgniarka środowiskowa powiedziała ze to tak tutaj maja więc nie mam wyjścia tylko czekac aż zejdzie :(

Edyta proszę Ciebie o jedno daj mi spokój ja Ciebie nie ruszam.Nie napisałam ci wczoraj o co mi chodzi bo jak można rozmawiac z kimś kto wyzywa mnie wiesz dobrze od jakich osób....Przepraszam ja jeszcze nigdy nie poroniłam i może nie mam odpowiedniej wiedzy w tym temacie ,ale nie wiem czy witaminki mogą tu coś zmienic:no:.Ale chętnie zapytam się lekarza przy najbliższej okazji bo też planuję dziecko i nigdy bym nie chciała stracic ciąży.

Ostatnia edycja:
Witajcie kobitki:-)
Poczytałam sobie i troszkę mi sie przykro zrobiło, że taka tu nie miła atmosferka się zrobiła:-(ale mam nadzieję, że to minie i wszystko wróci do normy:-):tak:

Mam pytanko, może któraś będzie wiedziała gdzie tu w Bradfort można kupić żel do pazurków ? Jest mi bardzo potrzebny a podejrzewam, że na paczkę z Polski trzeba było by długo czekać:-(

Edyta tak to jest cios w serce bo to jest sugerowanie że to moja wina:crazy: Chyba miałaś to szczęście że nie straciłaś nigdy swojej ciąży że masz odwage tak mówic. Każda, która przeżyła to co ja chyba przyzanałaby mi rację:confused:

Pomyśl że może kiedyś nie było afer bo nie spotykałyście się tak często??? Nie koniecznie musi to byc wina ilości osób na forum:confused:

Cocolino- tak w nocy tez ale 2 doby wystarczyly wiec glowa do gory:tak:;-)
Niunka- wiesz dobrze co powiedzialas i nie byly to mile slowa. nie mam ochoty przytaczac tego na forum:no: A jezeli chodzi o moje obgadywanie to nie kilka osob tylko jedna i mam swoje powody zeby sie publicznie nabijac
Cfcgirl- zal mi cie

A jezeli chodzi o to kto byl pierwszy a kto ostatni to chyba nie ma znaczenia. przykro mi ze ja jako zapisana pozniej mam tu mniej praw a jeszcze jestem oskarzana o afere w ktorej jak uwazam niunka powinna osobiscie kasio powiedziec co o niej mysli a nie wszedzie na okolo:wściekła/y: Jak ktos by o mnie powiedzial takie rzeczy wolalabym wiedziec. Reszcie nie chce mi sie odpisywac bo widze tu stronniczosc

Dziekuje w takim razie serdecznie za pisanie. Bedzie was mniej i bedzie milutko.

a może poprostu na spotkaniach nie powinno się gadać na nieobecne ,zdecydowanie to zapobiegnie takim sytuacją jak ta

Marzena sprawdz w bootsie ,a na pewno można kupić na ebay -u ,w argosie mają zestawy z lampami więc może i same żele
a rozmawiałaś z tą dziewczyną pomoże Wam ze szkołą?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry