reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana.Ja tylko na moment bo szkoda dnia bo pogoda cudna.Nefretete Jeżeli chodzi o okolice Lister Parku to osobiście odradzam bo tam właśnie mieszka dużo ciapatych.Park piękny ale reszta szkoda gadac:no:.

reklama
Do dziewczyn, których maluszki mają już ząbki.Marysi się pierwsze pojawiły na 5 miesięcy.Niedługo skończy 7 i nie widac następnych.Czy jest to powód do niepokoju??

Monika no niby dobrze ale ja to zaraz mam schizy że za dobrze się czuję:baffled::baffled: Ostatnio w czwartek wymiotowałam ale od tamtej pory cisza:crazy: Jeszcze o tyle dobrze że po temperaturze widzę że jest ok. Gdzieś kiedys czytałam, że przez pierwsze około 100 dni ciąży temperatura jest podwyższona i utrzymuje się na stałym poziomie. U mnie cały czas jest 37.5 - 37.4:-):-) No i spaodnie zaczynają cisnąc w pasie:tak:
I cały czas staram się odpędzac złe myśli:-)

wiem z doswiadczenia ze to nie proste ale staraj sie mysleć tylko o pozytywach ,a skoro spodnie Ci zmalały to zajefajnie ;-):-):tak::-D

No to super, bo wprawdzie się nie martwiłam ale zastanawiałam czy jest to normalne czy nie.
Nefretete rzeczywiście koło Lister Parku jest dużo ciapaych, ale wiem ,że niedaleko Kasiaj mieszka i sobie chwali.Więc jak sie pojawi to się pewnie wypowie.

dzien doberek.
Widze ze tu ciagle goraco, wiec i ja napisze swoje.
Po pierwsze
Ampar- zgadzam sie ze powiedzialam ze ,, wiem ze i tak jej powiesz ,, i mialam to gdzies,ale ze tak szybko i ty Matra chyba chcialas i lubisz takie afery.
A po drugie to chyba troszkie przekrecilas opowiadajac Kasi nasza rozmowe.
Zaczelismy od tego ze sa rozne dziewczyny i wiadomo ze kazda - kazdej nie przypasuje , no i ja powiedzialam ze mi nie przypasowala Kasia8118 bo to i tamto, a to ty stwierdzilas ze nie uwazasz ze jest zla matka. Z moich ust to nie padlo.NIe powiedzialam ze jest zla matka tylko ze mi nie przypasowala i tyle. Ale juz nie bede sie nikomu tlumaczyc ,bo po co. Nie warto.
Myslcie sobie co chcecie. Ja nie czuje sie winna i nikogo za nic przepraszac nie bede.KONIEC KROPKA
Zreszta ty tez obgadywalas inne dziewczyny i ja to pozostawilam dla siebie a nie podalam dalej.
A Kasia powinna zadzwonic do mnie jak miala pretensje, a nie pisac tu.
I kto tu robi afery.

Po trzecie- Jak Magda zakladala ten watek , a ja byla jedna z pierwszych osob ktore sie dolaczyly to uwierzcie ze bylo milo ,nikt nikomu nie malowal dupy itd. a teraz zaczely sie zgrzyty. Uwazam ze Magad jako ta ktora zakladala to forum ma prawo ingerowac w takie sprawy i wyrazac swoje opinie na temat tego ze tak a nie inaczej sie dzieje.
Wiec Marta nie mozesz miec pretensji do nikogo.
Same pisalyscie ze kazdy moze wyrazac swoje opinie .

A co do zabkow maluszkow to Szymek ma 6 zabkow od ok, trzech miesiecy i dalej nic. Moze juz bedzie z niego taki maly szczerbatek:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny!!!

Dzieki za sobotni wypad bylo super!!!!!
W niedziele w [pracy bylo omk tylko tak mi sie spac chcialo.:tak::tak:
Ja oczywisci musze sie wypowiedziec do tematu ktory zostal poruszony.:-(
Kasia81118 po pierwsze niunka nie powiedziala nigdy ze jestes zla matka,tylko ze nie pasuje jej to czy tamto.A ja gdyby mi ktos powiedzial ze jestem zla matka to pewniwe bylo by mi przykro.Rozumiem ale pierwsze co bym zrobila to probowala bym sie zastanowic dlaczego ktos moglby tak pomyslec.I jesli nie miala bym sobie nic do zarzucenia to wcale bym sie tym nie przejela poprostu.Wiec sama wyciagni wnioski.
Ampar to co zrobilas bylo nie potrzebne ok ninka powiedziala ze pewnie i tak to powiesz Kasi_- ale po co?
Wioedzialas ze zrobi sie afera.
Pzecierz to normalne ze dziewczyny gadaja jedna na drugo takie sa poprostu baby.Nie lepiej jednym uchem wpuscic a drugim wypuscic?:confused:
Sylwia a co do tego co powiedziala niby ninka u kasi to uwierz mi ze nie miala napewno nic zlego na mysli.
Ja nie probuje tu usprawiedliwiac niunki ale troche dluzej ja znam i wiem ze ma jezyk ciety ale jest szczera.
I o ile mi wiadomo to ona i Madzia sa tu jako pierwsze na tym watku i nigdy nie bylo zadnych afer.:angry:
Milego dnia zycze

Do góry