dzien doberek.
Widze ze tu ciagle goraco, wiec i ja napisze swoje.
Po pierwsze
Ampar- zgadzam sie ze powiedzialam ze ,, wiem ze i tak jej powiesz ,, i mialam to gdzies,ale ze tak szybko i ty Matra chyba chcialas i lubisz takie afery.
A po drugie to chyba troszkie przekrecilas opowiadajac Kasi nasza rozmowe.
Zaczelismy od tego ze sa rozne dziewczyny i wiadomo ze kazda - kazdej nie przypasuje , no i ja powiedzialam ze mi nie przypasowala Kasia8118 bo to i tamto, a to ty stwierdzilas ze nie uwazasz ze jest zla matka. Z moich ust to nie padlo.NIe powiedzialam ze jest zla matka tylko ze mi nie przypasowala i tyle. Ale juz nie bede sie nikomu tlumaczyc ,bo po co. Nie warto.
Myslcie sobie co chcecie. Ja nie czuje sie winna i nikogo za nic przepraszac nie bede.KONIEC KROPKA
Zreszta ty tez obgadywalas inne dziewczyny i ja to pozostawilam dla siebie a nie podalam dalej.
A Kasia powinna zadzwonic do mnie jak miala pretensje, a nie pisac tu.
I kto tu robi afery.
Po trzecie- Jak Magda zakladala ten watek , a ja byla jedna z pierwszych osob ktore sie dolaczyly to uwierzcie ze bylo milo ,nikt nikomu nie malowal dupy itd. a teraz zaczely sie zgrzyty. Uwazam ze Magad jako ta ktora zakladala to forum ma prawo ingerowac w takie sprawy i wyrazac swoje opinie na temat tego ze tak a nie inaczej sie dzieje.
Wiec Marta nie mozesz miec pretensji do nikogo.
Same pisalyscie ze kazdy moze wyrazac swoje opinie .
A co do zabkow maluszkow to Szymek ma 6 zabkow od ok, trzech miesiecy i dalej nic. Moze juz bedzie z niego taki maly szczerbatek