reklama

Mamy z Bradford

reklama
Boots to jest sklep typowo kosmetyczno -aptekarski i chyba tam widziałam żele i akryl ,jeden jest obok sportowców na dole ,drugi w kirgejcie (piszę jak mówię :tak: bo nie znam pisowni hihhihiihi);-)

Widze ze do niczego nie dojdziemy.
Sylwia - przepraszam jak cie tym urazilam

kasia 8118- jednak sie nie mylilam piszac ci wczoraj ze jestes swinia.
Sama mnie obrazalas , ale o tym juz nie wspomialas. Wiec nie rob z siebie niewiniatka.
A to ze namieszlas z Sylwia i jej poronieniem , to po prostu kolejna twoja aferka.:-)

POWODZENIA z drugim dzieckiem .

Ja skonczylam swoja kadencje na tym watku.
Z tymi co chce to i tak bede sie widywala.
A tak swoja droga to czemu tak sie dziewczyny wykruszja np. Kasiek 83 , Karolina , Aska i inne. Zastanowcie sie dziewczyny co wy z tym watkiem zrobilyscie!!!!!!

Zegnam sznowne kolezanki

O matko dziewczyny czy to warto:szok: tak pisac o tym i sie zaglebiac tylko sie bardziej poranicie i nic z tego nie wyniknie ???
Prosze was zakonczcie juz ta afere bo przykro sie czyta. Najlepiej by bylo miedzy soba takie sprawy zalatwiac mnie tam nie bylo i szczerze wole nie wiedziec o takich rzeczach bo to mnie nie dotyczy.

Jesli chodzi o zabki to Abi miala pierwsze jak miala 8 miesiecy i wychodzily jej naprawde w roznych odstepach czasowych wiec nie ma sie co przejmowac kazde dziecko jest inne;-)Mojej kuzynki dziecko mialo pierwszy zab jak skonczylo 12 miesiecy niezle co:-D

Mam pytanie czy jutrzejszy wypad na kulki jest aktualny czy nie???Wiem że było kilka osób zainteresowanych.Czekam na odpowiedz.Niunka ja mam wszystkie wiadomości od ciebie zapisane także mam dowody co ty wypisywałaś na mój temat a ja tobie nie ubliżyłam ani jednym słowem tym się różnimy a afery sama kręcisz bo ja już od wczoraj proszę żebyś dała mi spokój,ale ty co parę minut mnie atakujesz.

Widzę Marta ,ze koniecznie chcesz ze mną mieć wojnę.
Dziewczyny,żegnam się z Wami.Te które będą chciały sie spotkać czy umówić mają mój numer .Nie odchodzę z BB tylko z tego forum.
Marta to TY rozpętałaś aferę, a teraz odwracasz kota ogonem.Jak śmiesz?? Chyba zapomniałaś jakie opinie wyrażałaś na temat innych dziewczyn , Twojej serdecznej koleżanki Kasi również.Bardzo żałuję,że tak się stało. Miło było bardzo Was wszystkie poznać i mam nadzieje,że przynajmniej z niektórymi uda mi się utrzymać kontakt.
Pozdrawiam

Kasia a co ty mnie teraz straszysz czy co . Mam sie smiac czy plakac.:-D
Przeciez napisalam ze jestes swinia.
Zegnam Kolezankie Kasie
Nie bede juz dalej komentowlam bo szkoda mi czasu. Szkoda tylko ze przez ta sytucje tak sie stalo. Ale ja nie dam sobie w kasze dmuchac. n
Jestesm jak jestem i nic tego nie zmieni.

Magda- i po co teraz mowisz ze mowilam cos na kasie. Chcesz nas sklocic na koniec?
A po co zaraz wojna? czlowiek wyraza swoja opinie i juz jest to pretekstem do wojny? zastanow sie mocno nad soba :no:

Niunka słowo świnia to może bym zniosła ale tam było wiele bardziej bolesnych słów.To już ostatnia rzecz jaką napisałam do Ciebie.Ja nikogo nie straszę tylko pisze jak jest.Zapomnij o istnieniu mojej osoby a będę Ci wdzięczna do końca życia.

reklama
Marta nie chce was skłócić bo mi nie na tym zależy.Może nie były to opinie na temat Kasi ale na temat urody dzieci...
Pora zainteresować się swoim życiem, a nie nabijać się z kogoś.ALbo masz tak niskie poczucie własnej wartości,że musisz się inymi dowartościowywać, albo po prostu lubisz plotkować. Pamiętaj jednak,że prawda zawsze na jaw wychodzi.
To był mój ostatni post w tym wątku.
Pozdrawiam Was wszystkie i uwierzcie ,że za większością z Was będę bardzo tęskniła. Mój dom zawsze stoi otworem dla tych co chcą wpaść na kawkę.
Wszystkim przyszłym Mamusią życze wspaniałej ciąży i spokojnego porodu
Pa:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry