reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Moi faceci tez dzis pojezdzili na tych ciufciach i ja tez :-) Dobrze, ze ma sie dzieci na takie okazje ;-)A jak Mackowi sie podobalo, nie wiedzial na ktory pociag patrzec.
Kasia8118 - nie dziwie sie, ze Twoj jest zazdrosny, nie jeden tatus sie tam za Toba ogladal :-)

reklama
Szok mały nie chcę spac i wczoraj było to samo:crazy:.Nie mogę sobie z nim poradzic po tych wakacjach w Polsce:wściekła/y:.Kasiu.j a o co chodzi z tymi tatusiami:confused:?Przecież widziałyśmy się tylko chwilę to skąd ty możesz coś wiedziec.Obserwowałaś mnie :-D.

Kasia - wystarczyl ten moment co sie widzialysmy :-D jak juz jechalam na ciuchci to zobaczylam, ze odchodzicie i widac bylo jak paru facetow sie za Toba ogladalo, w koncu niewiele tam bylo takich laseczek (to komplement), wiekszosc kobitek miala na sobie worki i kalosze ;-)

Kasiu.j w takim razie dziękuje za komplement.Miło mi że jeszcze komuś się podobam.Ja to raczej jestem z tych wiecznie niezadowolonych ze swojego wyglądu.Kurcze ale cisza :-(.Mały śpi,ale długo walczył.Jest tam kto:confused:?Czy piszę sama dla siebie:baffled:.

Dzień Dobry deszczowo. Nie wiem jak u was, ale u mnie leje od nocy. Nie ciekawie, a najlepsze, że Kamyk zabrał do pracy mój portfel, bo wczoraj on robił zakupy. Jaka akcja :-D
Muszę z deczka posprzątać, bo jak widzę, tak czy siak na zakupy dziś nie pójdę, zrobi za karę on :-D

Brydka - po drugiej stronie wzgorza tez nie lepiej :-(
Mam dla Ciebie te rzeczy z apteki, o ktore prosilas. Musimy sie jakos styknac jak bedziesz w okolicy. No chyba, ze slonko wyjdzie w tygodniu to ja moge sie pofatygowac nad rzeczke w Ilkey :-)

Czesc dziewczyny:-).Taka podła pogoda że nawet nie wiadomo co z sobą zrobic:no:.Zaglądam tu od rana,ale mało co się tu dzieję więc chęci do pisania brak:-(.Pewnie cały dzień będę walczyc z nudą Krystiana i słuchac jego pisków.A mój pracuje do czwartku do 22 więc będzie ciężko:zawstydzona/y:.Oj mały da mi w kosc.

Kasia, mogłaś wpaść do mnie :crazy::-D razem byśmy ponarzekały. Jutro muszę siedzieć w domu, bo to mus ( czekam na paczkę :D ), więc znów po Mieście pewnie, albo i nie łazić będę

reklama
Hej
Ja juz na miejscu. Nic jeszcze nie poczytalam ale widze ze dzieki kasi8118 to mam sporo do nadrobienia.
Pogode mielismy super 25 stopni co dzien. Wieczorem wstawie zdjecia:tak:
Brydka- widze ze masz juz neta i chyba bede twoja sasiadka;-)
Do wieczorka

Do góry