reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ok Kasiek8118- bede jutro ok, 15.
Kasiu.j- nie ma problema, spytam ile za ta usluge wezmie:-D

A dzis K&F pojechali do polski i my bedziemy przez 3 tyg sami:-(
Spadam - zaraz maz wraca z pracy.

reklama
Hej
Ja jestem padnieta. Wczoraj i dzisiaj zasnelam z malym. To chyba przez ta pogode.
Dzisiaj bylismy w castelford u kolegi na obiadku . maz juz po urlopie. Szymonek rano otworzyl oczka i pierwsze co to zawolal tato- tak mi go szkoda bylo.
Nefretete- czekam na zdjecia bo te polaczenia kolorkow musza super wygladac
Kasiaj- wspolczuje myszy. U nas swinia tzn mysz wyzarla cale opakowanie trutki dopiero przy drugim padla
Oleska- ktore kulki masz na mysli. Ja bym bardzo chetnie tez sie umowila
Brydka- cos taka cicha? Co tam u ciebie?
Sylwia.m- jest mi bardzo przykro. Buziaki
Kasia8118- ciesze sie ze ci sie podobaly wybrane zdjecia;-)Dziewczyny chcialy jakies niegrzeczne ale my takich nie mamy bo my przeciez grzeczne jestesmy , no nie;-)

Jutro sie odezwe bo naprawde mam chyba spadek cisnienia i zmeczenie materialu dzisiaj. Papa i dobranoc

Hej dziewczyny.Nic się dzisiaj nie wyspałam.Wiecznie się budziłam w nocy:crazy: bez powodu.Czuje się fatalnie.Brzuch mnie boli,chyba na okres:baffled:.Mały ledwo wstał wyciągnął papiloty chyba będzie loki kręcic:-D.

Hej:-):-):-)

Dajcie ten adres na kulkoland to Dorota na pewno się z Wami wybierze. A ja nie bo mój ma wolne w piątek:sorry2:
Uparłyście się ostatnio na te piątki:confused:

Czesc wszystkim

Kasia8118 - ja tez nie wyspana, ale nie pamietam kiedy ostatnio ja sie wyspalam :confused: mlody mnie w nocy pozera :-(

nefretete - chetnie bym skorzystala, tylko nie wiem czy ona by tam dotarla, bo one sa pod meblami w kuchni, a tych sie ruszyc nie da :laugh2:

A co do kulek to my chetni jestesmy, ale mozemy tylko we czwartek, bo w piatek przylatuje moja mama.
Ucho mnie dalej boli, a GP nie wie dlaczego :-(Ciekawe kto ma wiedziec :confused:

reklama
Do góry