reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

kama - do bradford z Leeds nie jest daleko to raz, a dwa dziewczyny z Leeds sie spotykaja w polskim klubie we wtorki, bylam tam u nich raz, skladaja sie na kawe, herbate, jakis luksusow moze nie maja, ale w zasadzie to chodzi o spotkanie z innymi ludzmi :-) a co w tym czasie robi Maksik?

reklama
Do polskiego klubu kochana to ja mam taki hektar,ze naprawde sama podroza Maksik by sie zmeczyl,a potem marudzil,wiec nawet nie planuje takich wypadow. Jak bede w pracy to mlody bedzie z tatusiem:-)

Niunka- ja wiem ze wygladam na osobe ktora potrafi wszystko, niestety oprocz marchwiowej. Ale wyprobuje bo moj uwielbia marchewke:-)
Kasiaj- no nie mow ze w taka pogode szlas zawiezc stroj.:szok:Ale rozumiem ze auteczko pod domkiem i pod sama prace, tak?:-D
Kamalodz- no wlasnie z leeds tylko 18 min pociagiem. Juz dawno powinnas sie zdecydowac:tak:;-)

Ampar - no oczywiscie, ze auteczkiem :-) meza wygonilam rano na rower, co by dzielnie walczyl z tymi swoimi kilogramami; wredna zonka ze mnie, co? :confused:

Moj padl na iglu piglu:-D, a ja szybko musze na poczte rachunki zaplacic:wściekła/y: Nienawidze tego .
Kama- a jak wyglada sprawa z benefitami , ile ci odciagna z zasilkow. ?

reklama
Niuńka według mnie to jest tak samo bezpieczne jak wyciąganie pieniędzy z bankomatu (zawsze może jaskiś gnojek czyhac na mnie za rogiem), ale oczywiście to Twoja sprawa jak płacisz:-)

Moje dziecko śpi już 2,5 godziny:szok::szok::szok: Jeszcze nigdy mu się nie zdarzało spac w dzień tak długo, aż poszłam sprawdzic czy oddycha:szok:

A pomidorówka wyszła mi pyyyyszna:-D:laugh2:

Do góry