reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam dziewczynki.
W niedzielę jak najbardziej piszemy się na obiadek wspólny.
Maryni idzie drugi ząbek.Niestety nie napiszę się bo właśnie się obudziła.Będę potem
całuski

doris78 nio mam nadzieje ze jednak dam rede:baffled: a jak nie to zostawie Alexa tacie do uspienia a ja pojde pranie reczne robic ;-)choc i tak zaraz bedzie krzyk "Miesiek on chyba chce cyca"... tak jest zawsze... dominik zawsze mowi jak Alex płacze, ze jest głodny, a moj tata, że pewnie sie zesrał:baffled: z tym drugim na szczęście obchodzi sie czasem bez mojego udziału:-D ja to mam urwanie jajec z tymi moimi chłopami

co do niedzielnego spotkania to prosze jesli byscie mogły podac mi dokładny dres bo nie pamietam gdzie to było:-)

reklama
Monika jeżeli chodzi o spacerek z centrum to chyba trochę daleko może byc.A nie możesz przyjechac autobusem pewnie Ampar lub jakaś inna dziewczyna będzie miała też autobus z centrum to mogłabyś się z nimi zabrac:tak:.Tak będzie łatwiej i sprawniej bo na pieszo to i tak pewnie będzie Ci ciężko.

Do góry