reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A zapomniałam wam jeszcze napisac że dostałam odpowiec w sprawie wózka.A mianowicie zaproponowano mi 10procent upustu odpisałam im że chcę 30procent a oni mi na to że to stanowczo za dużo i że mam jeszcze raz przemyślec.Wydaje mi się to śmieszne co to jest te 10 procent przy tak małej kwocie to chyba na waciki:-D.Co myślicie?

reklama
Kasia8118- no to rzeczywiscie sie nie wysilili:szok: Ale zawsze to waciki za darmo:-D
Doris78- troche ciumknie czasem tego nowego:baffled: A dokad sie wybieracie?

Kasia8118 - zaproponuj 20% :-) albo nowy

ampar - mnie tez smutno bez mamy, przyzwyczailam sie ostatnio :-(

doris - a gdzie jedziecie?

Z autkiem sie wyjasnilo. Poszla pompa paliwowa, naprawia szybko. Narazie mamy pozyczone.
Dzis mielismy spotkanie z nauczycielkami Kubusia. Panie go chwala, ze robi postepy, bardzo sie zintegrowal z grupa, ma dwoch kolegow, z ktorymi lobuzuje, wszystkie dzieci dostaja naklejki za rozne osiagniecia, a nasze dziecko zeby zachecic do zabawy, to musza mu powiedziec "no stickers for you" albo przekupic czekoladka :-) Maly indywidualista i spryciarz.
A co do wyjazdu to dzis zadzwonili, ze w hotelu ktory wykupilismy nie ma miejsc i zaproponowali w tej samej cenie lepszy :-)

Hejka
Ale tu sie dzieje.
U nas Szymek juz zdrowy, ale nie chce jeszcze z nim wychodzic na dwor , bo i tak brzydka pogoda.
Dzis zakupilismy nocnik dla malego i zaczynamy walczyc. ciekawe coz tego wyjdzie.

Kasiu.j- zazdroszcze ci tej wycieczki, sama tez bym gdzies najchetniej pojechala. .Super.
Oleksa- ale najadlas sie strachu , co. No faktycznie jeszcze moglaby dzidzia poczekac z wyjsciem na swiat.
Doris - gdzie sie wybieracie? no i lepiej poinformuj sluzby drogowe zeby wstrzymali ruch.
Brydka- jak tam Olek?
Amparowa - a u ciebie kiedy to spotaknie?
Kasia 8118- badz twarda nie popusc, bierz 20% jak ci dadza:-p

Witajcie
No i się przeprowadzamy.Teraz wszystko kupujemy bo mieszkanko nie jest wyposażone.Ale się cieszę, chociaż na myśl o tej całej przeprowadzce aż mi się włos jeży na głowie. Ale cóż, przeżyjemy.
Ja chora więc na spotkanie w środę na pewno nie przyjadę bo mogę zarażać. No a poza tym trochę roboty z tą przeprowadzką będzie a jak podpiszemy jutro wszystkie papiery w agencji to zaczynamy przeprowadzać się.Kupione już mamy pralko-suszarkę, kuchenkę i lodówkę.Chyba, bo Michał pojechał zobaczyć.Wyczaiłam na necie łóżko i czekam na odpowiedź od sprzedającego. A Michał się czai na narożnik na ebayu.
Marysia bardzo słaby miała apetyt dzisiaj.Nie wiem już co jej jest.Pogodna jest , nie płacze, kupki luźne.Ja już myślę,że to na zęby bo ma dziąsełka napuchnięte.Biedna mała...
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

reklama
Dzień dobry dziewczynki:-).Pogoda za oknem nijaka :baffled:trochę już spadł deszcz a teraz słońce:baffled:.Co będzie dalej:baffled:?I znowu kiepsko się czuję bo dostałam wczoraj okres i lekko męczy mnie katar i ogólnie jestem nie do życia.Jakaś taka słaba:-(.Nie wiem za co się zabrac bo trochę się uzbierało:no:.Może zacznę od porządków w domu a pózniej jakiś spacerek i zakupy.Pewnie na forum będzie kolejny cichy dzień:crazy:.Cfc girl no to powodzenia w przeprowadzce:tak:.Pewnie będziesz miała co robic:tak:.Przeprowadzki z dzieckiem to ciężka sprawa:sorry2:.Dziewczyny do do spotkania w środe to ja nic nie słyszałam:no:.Wiem że miało byc w tym tygodniu,ale z tego co wiem to dzień nie został jeszcze ustalony:no:.O kurcze,ale się rozpisałam:-D:-D:-D.uciekam bo mały się właśnie obnaża,musze go ratowac:-D:-D:-D.

Do góry