reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dziendobry :-)

My juz prawie spakowani. Za godzinke wyjezdzamy. Dzieki za zyczonka, ale to chyba bardziej Wam by sie przydaly, bo tu prognoza kiepska :-( jakies przymrozki w nocy i snieg :szok:

reklama
Ja sie maleduje ze bede, mam nadzieje ze na dluzej niz na godzinkie:-D
Kasiu.j- zycze milego i slonecznego wypoczynku:-).

A my zaraz na pakupki do Ikei:tak::tak::tak:

Hej
Nas znowu dopadl deszcz na spacerze:wściekła/y: ja chora wzielam antybiotyk wczoraj ale po poludniu i tak idziemy na obiad i kulki:tak:
Niunka- mi tez cos kup;-)
4 muchy- ja tez chetnie podjade bo potem ide do kasiif na wloski :-p
Sylwia.m - a ty mi nic ostatnio nie kupilas:-(ale prosic to sie widze potrafisz:-p
No to ja w takim razie zapraszam do mnie na tydzien nastepny. Juz na pewno bede zdrowa:-)

Hej melduje się że jesteśmy już w domu po zakupach.Wyskoczyliśmy dzisiaj na miasto kupic parę drobiazgów.Jak zwykle sobie nic nie kupiłam:no:.Ale chłopaki obkupieni :tak:.Chciałam sobie kupic spodnie,ale jak słyszałam krzyk mojego dziecka to już miałam dosyc tylko mama mama......i tak bez końca.Ciężkie życie matki.Dobrze że jeszcze troche i jadę do Polski to tam zrobie sobie zakupy bo tu to jakoś mi nie wychodzi:no:.4muchy ja też chętna na spotkanie prosze o dokładny adres:-).Ampar3 sorki za dzisiaj ale postanowiliśmy po południe spędzic w zaciszu domowym po tym burzliwym tygodniu:tak:.

reklama
No laski widzę, że cisza na maksa :-) No Ja mam nadzieję, że jutro będzie ładnie i Monika dojedzie. Nie pytajcie, co się ze mną działo, bo nie odpowiem :-p:-p:-p Jak się uda, powiem.
W każdym razie dzień dobry, witam i Kasiu Fabiankowa Twoje zakodowałam, więc WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, jeśli kogoś ominęłam, przepraszam i także składam życzenia, Ja zmęczona ale tak pozytywnie, że hej.
No i pogoda mi nie pasi na maksa, ale sama chciałam " w ciepłe kraje "
No to ide :-D

Do góry