reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Helo mamuski !
Nas troche nie bylo bo moja mama wyjechala wiec mam dola:-( no i staram sie wrocic do starej rutyny co nie jest latwe bo Abi po babci troche rozpieszczona:wściekła/y:
No i od 2 dni odstawiam jej butle ktora pila na noc i odprowadzam ja do jej lozeczka jak do nas przychodzi w nocy bo sie boje co bedzie jak nowe dziecie sie urodzi:szok:
Mnie tez przesilenie lapie i nic mi sie nie chce:baffled:

reklama
Czesc

Oleska - jak to bedzie, we czworke bedziecie spac, u nas takie rodzinne lozeczko jest :-) chociaz ostatnio Kubus zasypia ladnie w lozeczku i nad ranem do nas przylatuje

Kama - to sie decydujcie, bo im wczesniej to tym lepsza oferte mozna wybrac

Ampar - 1. Ja optowalam za takim rowerkiem, bo widzialam w parku jak takie maluchy jak Twoj Szymek na tym szaleja, rozpedzaja sie, nogi do gory i jada, jak potrafi tak utrzymac rownowage to potem jak usiadzie na zwyklym rowerku z pedalami to powinno byc bez problemu, zobaczymy na wiosne, czy faktycznie sie to sprawdzi
2. wycieczke kupilismy przez stronke lastminute.com; a biuro to Apollo Travel Direct

Ale leje :crazy: Chcialam wysprzatac auteczko :-(

Hej dziewczynki
Edytko to jeszcze nie jest świąteczny i spokojnie masz czas do 5 listopada na złożenie zamówienia.
Kasiu i Fabian dzięki za radę .Malutka spała całą noc, bez przerwy. Za włoski też oczywiście dziękuję.Stweirdziłam,że krócej już się nie da, więc teraz dla odmiany zapuszczam.Lubię jak się coś dzieje...Także przygotuj się na podcinanie itd ...będzie zabawa.;-)
Fabian słodki.Taki kochaniutki...
Kluczy jeszcze nie dostaliśmy i prawdopodobnie przyszły tydzień nas czeka, no ale co się odwlecze to nie uciecze
Życzę paniom miłego weekendu, chociaż pochmurny

Hej
A my dzisiaj super dzien mielismy- tzn deszczowy lekko ale udany:-) Pojechalismy pozwiedzac ruiny klasztoru, park, wzielismy ogromna lopate i grabie i szymcio mial frajde z liscmi:tak: potem ciacho, tosty i herbatka w kawiarni i do domu

Kasiaj- na wiosne moze wyprobuje z rowerkiem bo ja niejezdzaca a bardzo bym chciala zeby szymcio sie nie zrazal i smigal z tatusiem:-)
Cfcgirl- jak tam zakupy do nowej chaty?

Mam chwile czasu bo artur usypia a to nasz pierwszy wolny wreeeeeeeeeeeeeszcie weekend od 2 miesiecy:szok:

Witam Dziewczyny

Pogoda jest strasznie przygnębiająca, tym bardziej zazdroszczę kasi.j. Też chciałambym pogrzać się na słoneczku.

W tym tygodniu w pracy miałam dosyć spokojny tydzień, a do tego zwrócili mi tax całe 80 funtów:-):-):-):-) Ale żeby nie było za różowo Robert poszedł wczoraj i dzisiaj dodatkowo do pracy. :crazy::crazy:

Witam sie i ja dzisiaj:-)w ten cichutki dzien:-(chodzi mi o forum:tak:U nas kuzynki jutro z rańca wyjeżdżaja:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(i jest Mi strasznie smutno,nie lubię rozstań:no::no::no:i Mój Kuba strasznie to przeżywa,jutro wstaje o 4 rano i zawozi na lotnisko swoje ciotki:tak:A u nas znowu bedzie nuda:-(

Witam ponownie
Marta zakupy pełną gębą.Wszystko już mamy :-)Musimy tylko na klucze czekać.Mamy dostać między środą a piątkiem.Także ja na spotkaniu raczej nie będę.Teraz lekki dom wariatów.Ale jak ja to kocham
Ja też nie lubię pożegnań.Także łączę się z tobą Dorotko
życzę spokojnej nocy

reklama
dzien dobry:-):-)
kasia.j-Ja tez Wam zycze udanej wycieczki i bardzo zazdrozcze tego sloneczka ktore tam na was czeka:-)wygrzejcie sie dobrze:tak:
CFCGRIL-NO to czeka Cie pakowanko:-)ja w sumie lubie sie pakowac,bo mozna troche rzeczy powyrzucać,ale potem najgorsze jest rozpakowanie:crazy::crazy:

Do góry