reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
4muchy-A jak Adas robi siusiu??bo jak na siedzaco i Julia zacznie go nasladowac,to bedziesz miala kupe smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A masz Ewa tyle kubkow????zapowiada sie duza frekfencja:-):-)U mnie tez dzisiaj od rana wrzask i pisk:wściekła/y:na szczescie Kuba pojechal do babci i zostaje do jutra:tak:

NEFRETETE-dobra metoda,zapomnialam calkiem o tym:tak::tak:
KASIA8118-a GDZIE ty przewaznie sie ubierasz??chodzi mi w jakim sklepie:rofl2::nerd::happy2::happy:

Doris78 z zakupami to tak różnie bywa często kupuje coś na Foster lub w Matalanie bo mam blisko.Ale najczęściej to ciuchy kupuję w Polsce bo ta angielska moda to jeszcze mnie jakoś nie przekonała do siebie.I te ich buty szok:szok:.

KASIA8118-No buty to koszmar,ja szukam sobie kozakow juz jakis czas i lipa:wściekła/y:ja chce na niewysokim obcasie,a takich to chyba tutaj nie robia:no:bo nigdzie nie widzialam:no:wiec stwierdzilam ze jak pojade do polski w lutym to sobie kupie:tak:ty zaraz sobie jedziesz,fajnie masz:tak:

doris78 kubków mam sporo tyko że każdy z innego kompletu.
Adaś siku robi na stojąco więc naśladownictwo u Julki nie wskazane. Chyba jednak sama będę musiala jej pokazać. No a do tego Adasia pół dnia nie ma w domu więc narazie tylko własny przykład.:-D:-D:-D:-D

Doris78 ja też poluje na jakieś kozaczki na obcasie,ale fakt nie kjest łatwo znalesc coś ciekawego.Czasami tu u mnie na dzielnicy w Grattanie mają fajne ,ale ciężko jest sobie dopasowac rozmiar bo rzucają po kilka par i zawsze ,albo za duże albo za małe:crazy:.

Kurcze niby slonce swiecie ale na dworzu zimno,jak wiatr wieje to juz wogole zimnica:tak::tak:
Jejkuuuuuuuu:wściekła/y:czy ktoras chce mojego diabla malego???bo ja juz z Nim nie moge:baffled:chodzic sam nie umie ale po rogowce skakac potrafi:szok:i na slizgawke wejsc i zjechac tez potrafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja na sekunde nie moge wyjsc:wściekła/y::wściekła/y:

Hej
A ja wreszcie sie zebralam i poszlam dzisiaj na play group pierwszy raz. Ale jestem zadowolona:-) A co do pogody to ja juz wole takie zimno i slonce niz ten deszcz z ktorym nic nie mozna zrobic:wściekła/y:
4muchy- dzieki za adres i ja sie tez melduje:tak:
Doris78, Niunka- maly po prostu moze nie byc jeszcze gotowy na nocnik. Do mojego takie sikanie czy kupkanie wogole nie przemawia. Mi sie wydaje ze troche to jest taka presja z polski bo jezeli chodzi o podejscie lekarzy do do poltora roku dzieci podobno nie sa gotowe.
Niunka- moj tez zdrowy a ja mam chore ucho i biore antybiotyk ale tym to chyba nie zaraze:-p
Kasia8118- a ty sie nie smiej z butow:-p;-)Z moich juz tak sie nasmialas ze ich nie kupilam:-D:-D:-D:-D

dzisiaj sie dowiedzialam ze 10 minut drogi za tym pubem co bylismy jest jeszcze jeden i podobno lepszy. Sprawdze moze bedzie fajny na nastepne spotkanie. Tez z kulkami itp

reklama
my już po spacerku:-) przeszliśmy pół miasta, nogi to już pod koniec w dupkę chciały wejść:-D a teraz mój kochany gotuje pierogi z jagodami ( nie, nie zrobił sam. kupił haha), Alex najedzony grzecznie śpi, a ja... siedze z maseczką na twarzy i próbuje sie zrelaksować:-)

Do góry