reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No to ja wam sie pochwale,ze moj syn zrobil wczoraj kupe do nocnika. Ja codziennie rano go sadzam,a on bardzo na nim lubi siedziec:-). Ja wiem ze on nie wie ze to bylo to na co rodzice czekali,ale fajnie,cieszymy sie!!!! Za jakis czas pewnie zrozumie po co tam siedzi:-)

reklama
Hej
Maly cos mi dlugo zasypia i sie wierci chyba mu 5 ida:wściekła/y:
Co do sikania to ja tez probowalam ale moj na pewno nie byl gotowy bo nawet minuty nie usiedzial. A teraz mimo ze siku powie ze robi to nadal chce tylko w pieluche a mi z tym dobrze bo ja na dlugie spacery wychodze i nie wyobrazam sobie z nocnikiem chodzic.

Niunka-
bylas w ikei i co kupilas?
Kasia8118- jak idziesz do 4 muchy? Moze sie umowimy przy np coopie?

A ja jutro jade z malym do Ilkley nad rzeke a potem go zwazyc do lekarza

Czesc i czołem:-)

Ja też idę dzisiaj zważyc Marcela:-) Mam nadzieję, że nadrobił ten spadek wagi:-)
Tak wogóle to w nocy był przymrozek bo mojemu szyby zamarzły w samochodzie:szok::szok::szok:

Czesc:-)widze dzisiaj wszystkie maja wagowy dzien:-Dbo ja tez ide Dawida zwazyc:tak:

No i wlasnie w nocy byl przymrozek bo trawa jest cala zamarznieta:wściekła/y:Ale KASIA.J ma fajnie ,sie wygrzewa w slonku:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hej
Mojemu tez szyby zamarzly:szok:
A szymciu wstal o 6.20:szok: Super wyjazd nam sie zapowiada:wściekła/y:
Kasia8118- wezmiemy moja nawigacjetzn mape i trafimy na pewno;-) tzn gdzies na pewno trafimy:-D
Doris78- zostalam wczoraj zaproszona na angielskie urodziny do 2-latki. Wiem ze ty chodzisz za ile kupic prezent i czy chodzisz z mezem?c
Spadam bo mi brzdak nie daje zyc:angry:

AMPAR-jak sa robione urodziny gdzies w kulkolandzie to rodzice nawet same dzieci zostawiaja i za 2 godziny przychodza,ale to u starszych.No i raczej rodzinnie nikt nie przychodzil,przewaznie albo tata albo mama:-)A co do prezentu to oni sie nie wysilaja,jakis drobiazg.Ja tam kupowalam cos tam za 7 f,:tak:

A gdzie dzisiaj wyjezdzasz?/

uspilam malego i jade o 13:tak:Nie szlo z nim wytrzymac przez ta jego pobudke:baffled:
Doris78- dzieki za podpowiedz a jade niedaleko do lkley nad rzeke , plac zabaw potem na jakas herbatka i ciacho i o 17 musze wrocic obiad podac:-);-)
4muchy- widzialam na mapce jak dojsc mam nadzieje ze nas dobrze poprowadzi:-D

reklama
Witam
No i nacieszyłam się przespanymi nockami.Marysia zisiaj około 4 się obudziła i do 5,15 nie spała.Potem zasnęła i o 7 rano wstała.No i nie dała mi już pospać.W czwartek odbieramy klucze do mieszkanka.Zaczęłam już powoli pakowanie.Marysia padła około 1 więc mam nadzieje,że pośpi chwilę.Ja idę jakiejś kawki sobie szczelić bo głowa mi pęka...
Miłego dnia dziewczynki

Do góry