reklama
4muchy
Fanka BB :)
noami jak Adaś miał 8 miesięcy to też z mężem zamieniliśmy się rolami. Miesiąc wczesniej zaczełam robić zapasy mleka. I najgorsze było to że byłam trochę zazdrosna po pewnym czasie jak Adaś budził się w nocy to nie wołał mama tylko tata

4muchy
cocolino25 witaj znowu, kiedy maleństwo się urodziło
Kasiunia i Fabian
Sylwia no dobra to gdzie i kiedy?
Ampar o to chodzi jak sie ujawnia to zaczne eliminowac nie?

Doris a do mnie nic nie napisalas?:-
-
-
-
-
-(
Ampar o to chodzi jak sie ujawnia to zaczne eliminowac nie?

Doris a do mnie nic nie napisalas?:-
Ostatnia edycja:
noami81
Zaangażowana w BB
Kasia8118, jeszcze co do tej przesyłki, to jak cię nie ma dostajesz to awizo- jak dziewczyny napisały, ale nie musisz się od razu wybierać na pocztę, bo możesz zaaranżować przez neta redelivery, podaję ci linka w razie czego: http://www.royalmail.com/portal/rm/eredelivery?catId=37000673&gear=authentication. Ja też często kupuję przez neta i zdarza się, że omijam listonosza, a najczęściej on mnie, bo zawsze rano przychodzi i puka zbyt cicho i ja nie słyszę i nie otwieram drzwi
4Muchy - no właśnie się tego obawiam, że mój kontakt z małą się osłabi i tata stanie sie tak naprawdę mamą...A mleko to już od miesiąca zbieram tak w razie czego, już niemal całą pułkę w zamrażalce zajęłam:-), no i przynajmniej się teraz przyda.
Sylwia pracowałam dla Bradford Council-u jako asystentka geodety, a teraz będę na stanowisku geodety. Już wtedy zazrabiałam nieco więcej od Daniela, więc teraz dużo bardziej opłaca mi się zamienić z nim rolami i pójść do roboty.
To spotykacie się w tym tygodniu dziewczyny? Chętnie bym się do was dołączyła i wyszła z domu...

4Muchy - no właśnie się tego obawiam, że mój kontakt z małą się osłabi i tata stanie sie tak naprawdę mamą...A mleko to już od miesiąca zbieram tak w razie czego, już niemal całą pułkę w zamrażalce zajęłam:-), no i przynajmniej się teraz przyda.
Sylwia pracowałam dla Bradford Council-u jako asystentka geodety, a teraz będę na stanowisku geodety. Już wtedy zazrabiałam nieco więcej od Daniela, więc teraz dużo bardziej opłaca mi się zamienić z nim rolami i pójść do roboty.
To spotykacie się w tym tygodniu dziewczyny? Chętnie bym się do was dołączyła i wyszła z domu...
Ostatnia edycja:
noami81
Zaangażowana w BB
SiF - to mieliście fajnie z mężem, że podczas kiedy ty szłaś do pracy on się zajmował dzieckiem. Jeśli ja bym poszła nawet na pół etatu, to u nas się tak nie da, bo Daniel pracuje na jedną, ranną zmianę i wtedy musielibyśmy znaleźć opiekunkę, czego nie chcemy, więc wybraliśmy opcję na pełen etat i on rezygnuje z pracy. Trochę to dziwnie napisałam, ale mam nadzieję, że zrozumiale...
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ale się najadłam
Czekałam z obiadem na mojego szwagra ale on się nie pojawił

Więc zjadłam wszystko sama

Noami to gratuluję super pracy:-) Myślę, że jak ja bym miała super pracę to też bym wcześniej wróciła, ale że nie było szału to stałam się kurą domową
Ale to też mi odpowiada, do wszytskiego idzie się przyzwyczaic:-)
Doris do mnie też nic nie napisałaś

K&F a co idzie w ruch??? Kije czy gołe klaty??

Noami to gratuluję super pracy:-) Myślę, że jak ja bym miała super pracę to też bym wcześniej wróciła, ale że nie było szału to stałam się kurą domową

Doris do mnie też nic nie napisałaś

K&F a co idzie w ruch??? Kije czy gołe klaty??

Kasiunia i Fabian
Sylwia zdecydowanie gole klaty!!!!!A comialas dobrego na obiad?
Doris czekamy!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
Doris czekamy!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
A wiec tak:-)
K&F-Jak tam Fabian??chodzi juz???

SYLWIA-milo bylo sie dzisiaj z Toba spotkac
A Marcelek taki fajny jest:-):-):-)
AMPAR-No to moze przelozmy na przyszly tydzien
moze wlasnie wiecej dziewczyn sie uzbiera,chociaz bardzo chce przyjechac na ta twoja wioske i zobaczyc te urocze miejsce
K&F-Jak tam Fabian??chodzi juz???

SYLWIA-milo bylo sie dzisiaj z Toba spotkac

AMPAR-No to moze przelozmy na przyszly tydzien

reklama
Kasiunia i Fabian
Doris no jak milo.A Fabianek jeszcze nie chodzi niestety.:-
-
-
-
-(
Podziel się: