reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

HEJ :-):-):-)
Co tam u WAS laski???/Dawid mi zrobil pobudke o 7:dry::sorry2:a ja cos osotatnio to nie przytomna jestem z rana:baffled:kiedys przed Nim sie budzilam a teraz szkoda gadac:-(
KASIA8118-kURCZE szkoda:-(bo fajnie by bylo jak bys z Nami poszla:tak:a do pubu miedzy 6-22 to tez odpada???:dry::sorry2:

Ale pogoda:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Hej Hej:-):-):-)

Kasia8118 a może poszłybyśmy wszystkie do pubu a potem reszta poszłaby sobie na disco a Ty grzecznie do domu:confused: Ja też bym tak zrobiła:tak:

Niunka to poczekamy co powie Kasia, ale nawet jak sie zdecyduje to dla Ciebie nic straconego bo w Tesco to dostaniesz:-)

Doris my ostatnio o 6.30 dzień w dzień wstajemy:szok::szok:

Ale pogoda, co??? Cały dzień w domu się zapowiada:wściekła/y: Ale i tak muszę czekac na kolesia od kuchenki:sorry2: Piekarnik nam nie działa:wściekła/y::wściekła/y: Mam nadzieję, że nie uda mu sie naprawic bo landlord powiedział, że wtedy kupi nową:-)
A tak poza tym to musimy kupic lodówkę:wściekła/y:

Hej dziewczynki:-),ale miałam noc wiecznie dusił mnie kaszel :-(.Mały przyszedł do nasz o 3.OO nad ranem ,ale to nic nowego.Żal mi go było że wiecznie budził się jak dostawałam napad kaszlu:zawstydzona/y:.Nie wiem skąd to się wzięło:no:.Dziewczyny strasznie mi miło że zależy wam na tym żebym poszła z wami na piwko:tak:.Ale nic się nie stanie jak pójdziecie same może następnym razem uda mi się mojego przekonac:tak:.Niunka jeżeli chodzi o mojego męża to on nigdzie nie rusza sam na piwko:no:.Nie wiem czy to brak zaufania raczej nie bo często sama jeżdżę do Polski i tam ,mi się zdarza wyskoczyc na piwko i on o tym wie bo mieszkam wtedy u jego rodziców i nie ma sensu kłamac:no:.Może to jakaś dziecinna zazdrosc:-(.Sama jestem chorobliwie zazdrosna więc pewnie też bym nie pusciła:zawstydzona/y:.

Kasia.j czuję się raz lepiej raz ciut gorzej jak to w ciąży czasami bywa,miałam sobie darować tutaj wizytę u położnej ale koleżanka mnie namówiła i idę razem z nią na wizytę 11 listopada ,jedno jest pewne że brzuch mi rosnie w tepie błyskawicznym:tak: co potwierdziły Dorota z Sylwią ;-):-):tak:

reklama
Ona ,ale ja idę z nią że niby dopiero przyleciałam a z dokumentów tych co mam po poprzednich razach wynika ze raczej powinnam mieć opiekę zapewniona ;-)więc może sie uda

Do góry