reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ampar a co masz ochotę na Kasi brata???

Niuńka dzięki, dzisiaj o niebo lepiej
Mój co prawda ładnie śpi ale w ciągu dnia jest jakiś miauczący

cały czas za mną łazi

Niuńka dzięki, dzisiaj o niebo lepiej

Mój co prawda ładnie śpi ale w ciągu dnia jest jakiś miauczący

kasia8118
Fanka BB :)
Ampar3 mój brat w tym roku za parę dni kończy 30,a czemu się pytasz chcesz się wkręcic do rodziny

?A kulki są blisko więc nie mogę nie wiedziec gdzie są
.

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Dzien dobry:-):-):-)
SYLWIA-No to dobrze ze juz tobie lepiej:-):-)
KASIA.J-no prosze i problem u Ciebie z kompem rozwiazany

Ale fajnie macie z tym sylwestrem,przynajmiej dzieci tez beda mialy towarzystwo
no i ze udalo wam sie zebrac taka gromadke:-)super:-)A kiedy Wy wyjezdzacie do Polski?kiedy wracacie??
AMPAR-jA wlasnie ostatnio bylam w LIDLU i kupilam dla Kuby sniegowce za 8f,byl;y stroje narciarskie ale dla dzieci
A u nas Kuba dalej chory
juz myslalm ze mu przeszly te wymioty a dzisiaj rano znowu
od wtoerku prawie nic nie jadl:-(a jest tak chudy ,ze ja go dotykac nie moge,tylko kosci czuje:-(
SYLWIA-No to dobrze ze juz tobie lepiej:-):-)
KASIA.J-no prosze i problem u Ciebie z kompem rozwiazany

AMPAR-jA wlasnie ostatnio bylam w LIDLU i kupilam dla Kuby sniegowce za 8f,byl;y stroje narciarskie ale dla dzieci

A u nas Kuba dalej chory

doris78
AMPAR-Weszlam sobie na lidla i dzieki:-):-):-):-)sa tam buty dla Janusza i rekawiczki i skarpetki o wiele tansze niz w sport worlds wiec napewno pojade 17tego

kasia8118
Dzień dobry:-).Pogoda za oknem fatalna
Ampar3 zrezygnowała ze spotkania więc zapowiada się nudny dzionek
.Doris78 biedny ten twój Kuba:-(.Rany jak ja się ciesze że Krystian nigdy nie choruje oby nigdy się to nie zmieniło
.Trochę nudno bez naszych babskich spotkań:-( może zorganizujemy coś
?Ja jutro jestem uwięziona bo czekam na ważne paczki,ale od poniedziałku jestem wolna
.Może spotkamy się w tym kulkolandzie koło mojego domu są jakieś chętne?

doris78
Kasia8118-oj strasznie mi Kuba choruje,od urodzenia:-
-
-
-
-(dlatego ja dlugo zwlekalamz drugim dzieckiem,mialam dosyc tych chorob.Jakis czas byl spokoj i znowu sie zaczyna
Na szczescie Dawid mi nie choruje,chociaz z jednym mam spokoj:-)
Co do nastepnego tygodnia to ja chetnie,mam nadzieje ze Kuba juz pojdzie do szkoly i nie beda dzwonic ze sie zle czuje jak ostatnio pare razy:-
-(

Co do nastepnego tygodnia to ja chetnie,mam nadzieje ze Kuba juz pojdzie do szkoly i nie beda dzwonic ze sie zle czuje jak ostatnio pare razy:-
kasia8118
Ale nuda
.Brak chęci do wszystkiego trochę wzięłam się za porządki i wstawiłam obiad i co dalej
.Może jak nie będzie padac to ruszymy gdzieś z małym jak odprawimy tatę do pracy
.

niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Hejka
fatycznie nuda, u nas Szymek marudny chyba przez ta pogode, ja chce wiosnyyyyyyyyyyyy
Sylwia- dobrze ze ci lepiej.
Doris- biedaczek z tego twojego dzieciaczka, wspolczucia z tymi chorobskami. Trzymamy kciuki za szybki powrot Kubusia do zdrowia.
Kasia8118- kiedy bedzie u ciebie druga dzidzia?
Do nas jutro przylatuje moja chrzestna na 10 dni, wiec bedzie troszkie wesolo w domku, zawsze cos innego.
:-)
Ja chyba rezygnuje z pracy , moze popracuje do konca miesiaca i wsio, denerwuja mni te dojazdy na dwie godziny. Trudno , sprobowalam i chuba nici z tego . Po prostu wszystko rozpipszone przez ta prace. Nic nie mozna zaplanowac.
fatycznie nuda, u nas Szymek marudny chyba przez ta pogode, ja chce wiosnyyyyyyyyyyyy
Sylwia- dobrze ze ci lepiej.
Doris- biedaczek z tego twojego dzieciaczka, wspolczucia z tymi chorobskami. Trzymamy kciuki za szybki powrot Kubusia do zdrowia.
Kasia8118- kiedy bedzie u ciebie druga dzidzia?
Do nas jutro przylatuje moja chrzestna na 10 dni, wiec bedzie troszkie wesolo w domku, zawsze cos innego.

Ja chyba rezygnuje z pracy , moze popracuje do konca miesiaca i wsio, denerwuja mni te dojazdy na dwie godziny. Trudno , sprobowalam i chuba nici z tego . Po prostu wszystko rozpipszone przez ta prace. Nic nie mozna zaplanowac.

reklama
Czesc
U nas bez zmian, a w zasadzie to gorzej. Rozmawialam dzis z lekarka przez telefon i kazala mi czekac, bo to samo przejdzie takie przeziebienie i dalej plukac gardlo aspiryna :-( Ale wywalczylam kolejne osluchanie Maciusia, bo juz kaszle prawie miesiac, a od 2 nocy prawie nie spi. Mam nadzieje, ze cos zaradza.
doris - my wyjezdzamy 19 grudnia, a wracamy nie wiem jeszcze, albo 4 albo 11 stycznia, moj maz musi sie zastanowic
Kasia8118 - ja na dzien dzisiejszy odpadam, jesli chodzi o spotkanie, nie wiem czy my sie wykurujemy, a po drugie jutro przyjezdza do nas tesciowa
Niunka - rob prawko i wsiadaj za kolko, zobaczysz jak Ci to ulatwi zycie :-) I Cie rozumiem, bo ja mam tak ze szkola Kubusia, w srodku dnia i ani rano nic zrobic, ani popoludniu. Ale Kubus szczesliwy i do szkoly prawie frunie
U nas bez zmian, a w zasadzie to gorzej. Rozmawialam dzis z lekarka przez telefon i kazala mi czekac, bo to samo przejdzie takie przeziebienie i dalej plukac gardlo aspiryna :-( Ale wywalczylam kolejne osluchanie Maciusia, bo juz kaszle prawie miesiac, a od 2 nocy prawie nie spi. Mam nadzieje, ze cos zaradza.
doris - my wyjezdzamy 19 grudnia, a wracamy nie wiem jeszcze, albo 4 albo 11 stycznia, moj maz musi sie zastanowic
Kasia8118 - ja na dzien dzisiejszy odpadam, jesli chodzi o spotkanie, nie wiem czy my sie wykurujemy, a po drugie jutro przyjezdza do nas tesciowa
Niunka - rob prawko i wsiadaj za kolko, zobaczysz jak Ci to ulatwi zycie :-) I Cie rozumiem, bo ja mam tak ze szkola Kubusia, w srodku dnia i ani rano nic zrobic, ani popoludniu. Ale Kubus szczesliwy i do szkoly prawie frunie

Podziel się: