reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasiaj- no to romantyczny wieczor macie z mezem, nie ma co:-D:-D:-D:-D
Kasia8118- czyli jestesmy umowione. Mam nadzieje ze wiesz gdzie te kulki kolo ciebie:crazy: A w jakim wieku ten twoj brat?

reklama
Ampar a co masz ochotę na Kasi brata???:szok::-p

Niuńka dzięki, dzisiaj o niebo lepiej:tak:

Mój co prawda ładnie śpi ale w ciągu dnia jest jakiś miauczący:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cały czas za mną łazi:crazy::rofl2:

Dzien dobry:-):-):-)
SYLWIA-No to dobrze ze juz tobie lepiej:-):-)
KASIA.J-no prosze i problem u Ciebie z kompem rozwiazany:-D:-D:-D:-DAle fajnie macie z tym sylwestrem,przynajmiej dzieci tez beda mialy towarzystwo:tak:no i ze udalo wam sie zebrac taka gromadke:-)super:-)A kiedy Wy wyjezdzacie do Polski?kiedy wracacie??
AMPAR-jA wlasnie ostatnio bylam w LIDLU i kupilam dla Kuby sniegowce za 8f,byl;y stroje narciarskie ale dla dzieci:tak:
A u nas Kuba dalej chory:wściekła/y::wściekła/y:juz myslalm ze mu przeszly te wymioty a dzisiaj rano znowu:wściekła/y:od wtoerku prawie nic nie jadl:-(a jest tak chudy ,ze ja go dotykac nie moge,tylko kosci czuje:-(

AMPAR-Weszlam sobie na lidla i dzieki:-):-):-):-)sa tam buty dla Janusza i rekawiczki i skarpetki o wiele tansze niz w sport worlds wiec napewno pojade 17tego:tak::tak::tak:

Dzień dobry:-).Pogoda za oknem fatalna:crazy: Ampar3 zrezygnowała ze spotkania więc zapowiada się nudny dzionek:baffled:.Doris78 biedny ten twój Kuba:-(.Rany jak ja się ciesze że Krystian nigdy nie choruje oby nigdy się to nie zmieniło:tak:.Trochę nudno bez naszych babskich spotkań:-( może zorganizujemy coś:confused:?Ja jutro jestem uwięziona bo czekam na ważne paczki,ale od poniedziałku jestem wolna:tak:.Może spotkamy się w tym kulkolandzie koło mojego domu są jakieś chętne?

Kasia8118-oj strasznie mi Kuba choruje,od urodzenia:-:)-:)-:)-:)-(dlatego ja dlugo zwlekalamz drugim dzieckiem,mialam dosyc tych chorob.Jakis czas byl spokoj i znowu sie zaczyna:wściekła/y:Na szczescie Dawid mi nie choruje,chociaz z jednym mam spokoj:-)
Co do nastepnego tygodnia to ja chetnie,mam nadzieje ze Kuba juz pojdzie do szkoly i nie beda dzwonic ze sie zle czuje jak ostatnio pare razy:-:)-(

Hejka
fatycznie nuda, u nas Szymek marudny chyba przez ta pogode, ja chce wiosnyyyyyyyyyyyy
Sylwia- dobrze ze ci lepiej.
Doris- biedaczek z tego twojego dzieciaczka, wspolczucia z tymi chorobskami. Trzymamy kciuki za szybki powrot Kubusia do zdrowia.
Kasia8118- kiedy bedzie u ciebie druga dzidzia?

Do nas jutro przylatuje moja chrzestna na 10 dni, wiec bedzie troszkie wesolo w domku, zawsze cos innego.:tak::-)

Ja chyba rezygnuje z pracy , moze popracuje do konca miesiaca i wsio, denerwuja mni te dojazdy na dwie godziny. Trudno , sprobowalam i chuba nici z tego . Po prostu wszystko rozpipszone przez ta prace. Nic nie mozna zaplanowac.:wściekła/y:

reklama
Czesc

U nas bez zmian, a w zasadzie to gorzej. Rozmawialam dzis z lekarka przez telefon i kazala mi czekac, bo to samo przejdzie takie przeziebienie i dalej plukac gardlo aspiryna :-( Ale wywalczylam kolejne osluchanie Maciusia, bo juz kaszle prawie miesiac, a od 2 nocy prawie nie spi. Mam nadzieje, ze cos zaradza.

doris - my wyjezdzamy 19 grudnia, a wracamy nie wiem jeszcze, albo 4 albo 11 stycznia, moj maz musi sie zastanowic

Kasia8118 - ja na dzien dzisiejszy odpadam, jesli chodzi o spotkanie, nie wiem czy my sie wykurujemy, a po drugie jutro przyjezdza do nas tesciowa

Niunka - rob prawko i wsiadaj za kolko, zobaczysz jak Ci to ulatwi zycie :-) I Cie rozumiem, bo ja mam tak ze szkola Kubusia, w srodku dnia i ani rano nic zrobic, ani popoludniu. Ale Kubus szczesliwy i do szkoly prawie frunie :tak:

Do góry